11 Temmuz 2009, Cumartesi 13:00:13

BRITISH AIRWAYS UÇAĞINDA DUMAN PANİĞİ!

British Airways’e ait Boeing 747 tipi yolcu uçağı, Phoenix’den Londra’ya seferini gerçekleştirmek üzere hazırlıklarını tamamladıktan sonra kabin içerisini bir anda duman kapladı.
  • cok gecmis olsun ...
  • çok ucuz atlatılmış. ya havada olsaydı

Dev jumbo jetin bir anda dumanla dolmasından dolayı slide’lar patlatıldı ve tüm uçak hızlı bir şekilde boşaltıldı. Phoenix İtfaye şefi tarafından yapılan açıklamaya göre uçakta bulunan 298 yolcu ve 18 mürettebatın ciddi bir sağlık sorunu bulunmuyor.

Yalnızca uçakta bulunan yolcu ile mürettebattan 15 kişide küçük çizik ve ezilmeler nedeniyle havaalanında tedavi edilirken, sadece bir kişinin omuz ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Phoenix Havaalanı’ndaki yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, uçak körükten geri çekilir çekilmez uçağın kabini bir anda dumanla doldu.  İtfaiye ekipleri uçağa ulaştığında ise yolcular çoktan başarılı bir şekilde tahliye edilmişti.

İtfaiye ekiplerinin müdahale sırasında kabin ve kargo bölümünde hafif bir dumanla karşılaştıkları ancak herhangi bir ateşe rastlamadıkları belirtildi.

Yetkililer, dumanın kaynağını tam olarak bulamadıklarını, elektriksel bir problem olabileceğini tahmin ettiklerini söylediler.

Meydana gelen olay nedeniyle havaalanındaki seferlerde herhangi bir aksama yaşanmazken, her gün Phoenix’den Heathrow’a uçan British Airways mağdur olan yolcuları bir gecelik gecikmeyle sabah saatlerinde yeni bir uçak ile Londra’ya götürüldü.

BRITISH AIRWAYS UÇAĞINDA DUMAN PANİĞİ!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
cok gecmis olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok ucuz atlatılmış. ya havada olsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000