16 Haziran 2009, Salı 07:52:41

British Airways çantasını yeniledi

Ünlü modacı Anya Hindmarch BA için yaptığı çantaları yeniledi...
  • bizde beyoglundan yada baska bir turk ureticiden bulsak ya vardır illahaki yuz yılı devirmiş cantacı zanaatkar.. kendi markalarımızı yaratmıs oluruz
  • britiş çalışanlarına mesaj göndermiş, bir süre ücretsiz çalışın demiş.. şimdi de gitmiş yeni bir först klas çantası tasarımı vs vs.. neden bütün firmalar öncelikli gider olarak personel maaşlarını görür ki? yakıştı mı şimdi sör?

İngiliz Havayolları British Airways yolcularına First Class’ta verilen kişisel bakım çantaları yenilendi. Ünlü tasarımcı Anya Hindmarch tarafından yeniden tasarlanan ve BAG olarak bilinen bakım çantalarının bu yeni sezon tasarımına "The Gladstone style BAg" adı verildi. İlk serisi İngiliz havayollarının resmi rengi olan lacivert renkte ve krem çerçeveli olarak hazırlanan çanta her sezonda yeni bir renkte hazırlanıp first class yolcularına hediye edilecek.

Kişisel bakım çantaları ve içerisindeki ürünler, lüks tüketimin sembollerinden olan tasarımcı ve British Airways’in yüksek kalitesi ile bir bütünlük gösteriyor. Unisex çantanın klasik tasarımı üzerinde ticari havayolu uçuşlarının başlangıç yıllarında kullanılan British Airways’in 1984 ve 1997 yılları arasında kullandığı "hizmet için uçuyoruz" isimli logosu bulunuyor.

Çantaların üzerindeki British Airways yazısının kaldırılması ve sadece tasarımcının adı ile "First" nedeniyle ürün internet üzerinden satış yapan sitelerden de büyük rağbet görüyor.

British Airways çantasını yeniledi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bizde beyoglundan yada baska bir turk ureticiden bulsak ya vardır illahaki yuz yılı devirmiş cantacı zanaatkar.. kendi markalarımızı yaratmıs oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
britiş çalışanlarına mesaj göndermiş, bir süre ücretsiz çalışın demiş.. şimdi de gitmiş yeni bir först klas çantası tasarımı vs vs.. neden bütün firmalar öncelikli gider olarak personel maaşlarını görür ki? yakıştı mı şimdi sör?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000