12 Nisan 2015, Pazar 11:45:01

BRITISH AIRWAYS 24 SAATTE 3 ACİL İNİŞ YAPTI

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in 3 uçağı, 24 saat içerisinde bir motor arızası, bir yakıt sızıntısı ve bir de rahatsızlanan yolcu nedeniyle Bakü, İstanbul ve Paris'e acil iniş yaptı.
  • İşte bunlar hep apronda domuz kesmemekten oluyor. Yüce İsa Kraliçemizi kutsa uçaklarımızı kutsa
  • Herkezin gecmis paskalyasini kutluyorum!!
  • Gidin başka yere atatürk musait değil
  • Bakimlarinda HABOM'u tercih etmemelerinin sonucu bu iste...
  • Tamamda adam haber yapmış. Sen olayı niye siyasete bağlıyosunki ? Yaptığın siyaset ve politika ile ilgili yorumları kendine sakla. Başka haber sitelerine lazım olur.
  • Mevsim geçişlerinde olur böyle şeyler , Mart aylarında hidrolik sorunları artar
  • paralel yapının işi olabilir. british uçaklarını acil inişe zorlayıp ülkede kaos yaratmak istiyorlar ama bu millet bu oyunu da bozacaktır Allah'ın izniyle. özellikle 2023'e yaklaşıyorken bu tip olayların artmasını bekliyorum.
  • Almanlarin, lufthansanin oyunu hep bunlar. Nazar degdirdiler. Tanri kralicemizi korusun.
  • Başkanlık sistemi geldiğinde hiç bir uçak acil iniş yapmayacak. Hepsi havada tamir edilecek yada hasta varsa hava ambulanslarina alinacak havadayken. Bakın çok enteresan 3 ingiliz uçağı ard arda acil indi. Bunlar milli iradeye yapılmış darbe girişimi olmasın? Seçim arefesi ülkemizi karıştırmak isteyen dış mihraklar ve parallel yapının içerdeki uzantılarının işi. Ayrıca faiz ve vaiz lobisinin parmağı da olabilir. Beyin 404 not found
  • Nazar degmis. Ucaklara nazar boncugu assinlar.

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in son 24 saat içerisinde 3 uçağı acil iniş yaptı. 

British Airways'in yaşadığı acil inişler serisi dün BA144 sefer sayısı ile Bakü-Londra seferini gerçekleştirecek uçakta başladı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Haydar Aliyev Havalimanı'ndan, G-MEDN tescilli Airbus A321 tipi uçakla geçtiğimiz Cuma günü yerel saatle 20.00'da İngiltere'nin başkenti Londra'ya hareket eden uçak, havalandıktan kısa bir süre sonra motor arızası yaşadı. Uçak Bakü'ye geri dönerken şirket motor arızası nedeniyle uçuşun iptal edildiğini, yolcuların başka bir uçakla Londra'ya gönderileceğini açıklamıştı.

İkinci acil iniş ise, Hindistan'ın Mumbai kentinden havalanarak Londra seferini gerçekleştiren BA198 sefer sayılı uçağın İstanbul'a divert etmesi oldu.

G-YMMU tescilli Boeing B777-200ER tipi uçakla gerçekleştirilen seferde, uçakta yakıt sızıntısı meydana geldiği ve Bulgaristan hava sahası üzerinde iken İstanbul Atatürk Havalimanı'na divert kararı almıştı. 

Üçüncü acil iniş ise medikal sebeplerden dolayı gerçekleşti. Angola'nın başkenti Luanda'dan dün BA76 sefer sayısı ile Londra'ya gidecek uçakta bir yolcu rahatsızlandı. G-YMMI tescilli Boeing B777-200ER tipi uçak, Fransa hava sahasına girdikten sonra yolcunun rahatsızlanması sonucu Paris Charles De Gaulle Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi. 


*Yakıt sızıntısı nedeniyle İstanbul'a inen G-YMMU tescilli B777-200ER

BRITISH AIRWAYS 24 SAATTE 3 ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Evet ~ 9 yıl önce
İşte bunlar hep apronda domuz kesmemekten oluyor. Yüce İsa Kraliçemizi kutsa uçaklarımızı kutsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herkezin gecmis paskalyasini kutluyorum!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gidin başka yere atatürk musait değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bakimlarinda HABOM'u tercih etmemelerinin sonucu bu iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamamda adam haber yapmış. Sen olayı niye siyasete bağlıyosunki ? Yaptığın siyaset ve politika ile ilgili yorumları kendine sakla. Başka haber sitelerine lazım olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mevsim geçişlerinde olur böyle şeyler , Mart aylarında hidrolik sorunları artar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komplocu ~ 9 yıl önce
paralel yapının işi olabilir. british uçaklarını acil inişe zorlayıp ülkede kaos yaratmak istiyorlar ama bu millet bu oyunu da bozacaktır Allah'ın izniyle. özellikle 2023'e yaklaşıyorken bu tip olayların artmasını bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Almanlarin, lufthansanin oyunu hep bunlar. Nazar degdirdiler. Tanri kralicemizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Başkanlık sistemi geldiğinde hiç bir uçak acil iniş yapmayacak. Hepsi havada tamir edilecek yada hasta varsa hava ambulanslarina alinacak havadayken. Bakın çok enteresan 3 ingiliz uçağı ard arda acil indi. Bunlar milli iradeye yapılmış darbe girişimi olmasın? Seçim arefesi ülkemizi karıştırmak isteyen dış mihraklar ve parallel yapının içerdeki uzantılarının işi. Ayrıca faiz ve vaiz lobisinin parmağı da olabilir. Beyin 404 not found

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nazar degmis. Ucaklara nazar boncugu assinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000