16 Aralık 2014, Salı 08:24:14

BREZİLYALI YOLCU AHL'DE YAKALANDI!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, Brezilya'dan gelen Franklin Hernandez Gutierrez'in laptop'ının içine zulalanmış şekilde 748 gram kokain bulundu. Kurye tutuklandı.
  • her brezilyadan gelirken bu risk yonetimi beni gumrukten ciktiktan sonra 3 guvenli ve bir narkotikci arkadas ile durdurup her bavulumu arar.. arjantin ve ispanya aktarma ile gelirsem risk analizi olmuyor,o zaman durdurmuyorlar..
  • Komik olan su : bu adam kendi patronlarinin ihbar ettigi bir yemdir. Ahl narkotik bu arkadasla ilgilenip 700 gr. Kokain ele gecirmisse ayni gun baska bir ucakla kilolarca kokain yurda sokulmus demektir. Simdi anladin mi neymis komik olan ? Risk analizmis de bilmem ne ... komik bile degil
  • Ya güldürmeyin adami, 748 Gram Kokain icin uluslararasi sebeke Brezilyadan taaaaaaaa Türkiyeye servis yapacak olacak seymi...

Uçakla Türkiye'ye gelen Brezilyalı yolcu Franklin Hernandez Gutierrez'e ait laptop'ta gizlenmiş halde 748 gram kokain bulundu. Gutierrez, uluslararası bir uyuşturucu şebekesinin kuryesi çıktı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı risk analiz uzmanları, 12 Aralık'ta Atatürk Dış Hatlar Geliş Terminali'nde bir yolcudan şüphelendi. Pasaport kontrolünden geçen Brezilyalı yolcu Gutierrez'e üst araması yapıldı. Üstü temiz çıkan yolcunun valizlerine bakıldı. Valizinden çıkan laptop'ı inceleyen uzmanlar, laptop'a gizlenmiş şekilde 748 gram kokain ele geçirildi. Bunun üzerine gözaltına alınan Gutierrez, İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

MAHKEME TUTUKLADI

Şüpheli Gutierrez, emniyetteki ifadesinde "Uyuşturucu maddeyi uluslararası bir şebeke için para karşılığı taşıdım. Alıcıların kimler olduğunu bilmiyorum. Bana sadece İstanbul'da gitmem gereken adres bilgileri verildi" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Gutierrez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kurye olduğu anlaşılan Gutierrez'in verdiği bilgiler çerçevesinde İstanbul Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretinin Türkiye ve Brezilya ayağında bulunan sorumlu şebeke üyeleri ile ilgili soruşturma başlatıldı.Uzmanlar ilk defa laptop'ın gizli bölmelerine yerleştirilmiş uyuşturucu madde yakaladıklarını belirtti.

EKRAN KISMINDA BULUNDU

Brezilyalı uyuşturucu kuryesi Franklin Hernandez Gutierrez'in laptop'ında inceleme yapan polis, ekran kısmında zulalanmış şekilde kokain buldu. (Sabah)

BREZİLYALI YOLCU AHL'DE YAKALANDI!

Yorumlar

ztk ~ 9 yıl önce
her brezilyadan gelirken bu risk yonetimi beni gumrukten ciktiktan sonra 3 guvenli ve bir narkotikci arkadas ile durdurup her bavulumu arar.. arjantin ve ispanya aktarma ile gelirsem risk analizi olmuyor,o zaman durdurmuyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 9 yıl önce
Komik olan su : bu adam kendi patronlarinin ihbar ettigi bir yemdir. Ahl narkotik bu arkadasla ilgilenip 700 gr. Kokain ele gecirmisse ayni gun baska bir ucakla kilolarca kokain yurda sokulmus demektir. Simdi anladin mi neymis komik olan ? Risk analizmis de bilmem ne ... komik bile degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 9 yıl önce
Ya güldürmeyin adami, 748 Gram Kokain icin uluslararasi sebeke Brezilyadan taaaaaaaa Türkiyeye servis yapacak olacak seymi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
nesini beğenmedin? komik kısmı biz yakalayamadık

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000