06 Mart 2016, Pazar 16:40:33

Brezilya'da küçük uçak düştü

Brezilya'da küçük bir uçak yüksek gerilim hatlarına takılarak düştü.
  • Motorun durur durmaz, hem onu tekrar çalıştırmaya hem de mecburi iniş yapabileceğin boş bir alana inmeye çalırsın. Yukarıdan baktığında her taraf düz görünür ve elektrik direklerdeki teller çok zor farkedilir veya hiç görünmez. Son anda görsende bir anlamı olmaz. Hele mecburi iniş yaparken başkasına da hiç zarar vermek istemezsin. Ama göremedin bir şey senin acil iniş planlarını bu kaza gibi bozar.
  • Şu hayatını kaybetmiş pilotun fotoğrafını vermeseniz iyiydi. Allah rahmet eylesin.
  • çölde kutup ayısı...

Brezilya'da küçük bir uçak yüksek gerilim hatlarına takılarak düştü. Düştüğü yerde bir de traktörle çarpışan uçaktaki 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Kalkışından kısa bir süre sonra pilotun kontrolü kaybettiği belirtilerek uçağın yüksek gerilim hattına takıldığı ve daha sonra düştüğü öğrenildi. Düştüğü bölgeden geçen bir traktörle çarpışan uçaktaki 2 kişi kurtarılamadı.

Traktör şoförünün yaralı olarak kurtulduğu kaza için soruşturma başlatıldığı açıklandı.

 

Brezilya'da küçük uçak düştü

Yorumlar

Meslektaşıma Allahtan rahmet dilerim. ~ 8 yıl önce
Motorun durur durmaz, hem onu tekrar çalıştırmaya hem de mecburi iniş yapabileceğin boş bir alana inmeye çalırsın. Yukarıdan baktığında her taraf düz görünür ve elektrik direklerdeki teller çok zor farkedilir veya hiç görünmez. Son anda görsende bir anlamı olmaz. Hele mecburi iniş yaparken başkasına da hiç zarar vermek istemezsin. Ama göremedin bir şey senin acil iniş planlarını bu kaza gibi bozar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 8 yıl önce
Şu hayatını kaybetmiş pilotun fotoğrafını vermeseniz iyiydi. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedevi ~ 8 yıl önce
çölde kutup ayısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000