16 Ocak 2010, Cumartesi 12:30:59

Bremen Havalimanı'nda "Türkiye Yılı" planları...

Almanya’da Bremen Havalimanı’nda 2010 yılının Türkiye yılı olarak kutlanması planlanıyor.
  • Girişim iyi hoş fakat Türkiye'ye sayı olarak çok turistin gelmesi faydalı değil. Parası bol olan (ve harcayan) turist gerek. Getirdik ucuz turist ve herşey dahil paket turları ile tatil köylerinde tuttuk. Ne oldu? Doğru dürüst para kazanan olmadı...

Bremen Havalimanı’nda beş seyahat acentesinin yöneticisi olan Bünyamin Şereflioğlu, Bremen Havalimanı’nda bu yıl boyunca Türkiye’nin tanıtılacağını bildirdi.

Önerinin, Türkiye’de turizm sektörünün geliştiğini gören Bremen Havalimanı yöneticilerinden geldiğini belirten Şereflioğlu, “Amacımız, Türkiye’ye daha fazla turist göndermek” dedi.

Bremen Havalimanı’nda hizmet veren Trio Reise seyahat acentesinin sahibi olan Şereflioğlu, Antalya’da otel ve havayolu şirketleri ile konu hakkında görüşmelerde bulunacağını belirterek, şubat ayında Türkiye’den turizm şirket sahiplerinin Bremen’de kendilerini tanıtma fırsatı bulmaları açısından Türkiye Fuar Günü de düzenleyeceklerini söyledi. Şereflioğlu, etkinliğe 50 bin civarında katılım beklediklerini ifade etti.

Bremen Havalimanı'nda "Türkiye Yılı" planları...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Girişim iyi hoş fakat Türkiye'ye sayı olarak çok turistin gelmesi faydalı değil. Parası bol olan (ve harcayan) turist gerek. Getirdik ucuz turist ve herşey dahil paket turları ile tatil köylerinde tuttuk. Ne oldu? Doğru dürüst para kazanan olmadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000