15 Kasım 2010, Pazartesi 17:05:41

Branson'a hostes üniforması hediye ettiler

Virgin Atlantic Havayolları ve F1 Virgin takımının sahibi Sir Richard Branson, Abu Dhabi'den bavulunda bir AirAsia hostes üniforması ile ayrıldı.
  • Bilip bilmeden atıp tutacağına biraz araştır öyle yaz... Biraz ingilizcen varsa aç oku: http://www.looktothestars.org/celebrity/243-richard-branson
  • Formula 1'de bugün itibariyle ETİHAD -VİRGİN-AİRASİA-KINGFISHER-EMIRATES gibi hava yolların görsel sponsorlukları var; neden THY en basitinden istanbul park'a isim sponsoru olmuyor? her yarışı dünyada aynı anda 1 milyarın üzerinde izleyicisi var!
  • ....KÖR OLSUN mu OLSUN !!!!!!!!! Dünyada milyonlarca insan hergün ac kalkip ac yatiyor, birde bunlarin haline bakin !!!..herhalde sözün bittigi yerdeyiz !
  • O bir dahidir ve aynı zamanda iyi bir baba iyi bir eştir işinde de çılgınlıklarında da başarılıdır çok mütevazi bir yaşam sürdüren ve örnek alınması gereken kişidir Sir Branson...
  • bu adam bizim thy'ye de el atsa ya
Bu üniforma Branson'a Lotus takımının ve AirAsia havayollarının sahibi Tony Fernandes tarafından hediye edildi.  
 
Bilindiği gibi sezon başında Fernandes ve Branson hangi takımın daha iyi olabileceği konusunda bir iddiaya girmişlerdi ve iddiayı kaybeden taraf hostes üniformasını giyip bir uçuşta hizmet etmek zorunda kalacaktı.  
 
Reuters ajansına konuşan Fernandes, "Tüm uçuş boyunca çalışmak zorunda. Servis yapacak, etrafı temizleyecek, hatta tuvaletleri bile temizleyecek." yoruunu yaptı.
 
Virgin takımı sezonu HRT'nin önünde bitirebilmiş. Lotus ile yeni takımların en iyisi olmuştu.  
 
Fernandes, twitter hesabında yazdığı iletide de "Londra uçuşunda kendine dikkat et" diye yazdı.  
 
Branson ise, "Bizim açımızdan iyi olan tek şey şirketinin %20'sine sahip olmamız, bu şekilde şirketten promosyon alabilirim." diyerek güldü.

Branson'a hostes üniforması hediye ettiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bilip bilmeden atıp tutacağına biraz araştır öyle yaz... Biraz ingilizcen varsa aç oku: http://www.looktothestars.org/celebrity/243-richard-branson

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Formula 1'de bugün itibariyle ETİHAD -VİRGİN-AİRASİA-KINGFISHER-EMIRATES gibi hava yolların görsel sponsorlukları var; neden THY en basitinden istanbul park'a isim sponsoru olmuyor? her yarışı dünyada aynı anda 1 milyarın üzerinde izleyicisi var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
....KÖR OLSUN mu OLSUN !!!!!!!!! Dünyada milyonlarca insan hergün ac kalkip ac yatiyor, birde bunlarin haline bakin !!!..herhalde sözün bittigi yerdeyiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O bir dahidir ve aynı zamanda iyi bir baba iyi bir eştir işinde de çılgınlıklarında da başarılıdır çok mütevazi bir yaşam sürdüren ve örnek alınması gereken kişidir Sir Branson...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu adam bizim thy'ye de el atsa ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000