01 Ekim 2015, Perşembe 08:12:52

Brandenburg Havalimanı'nda fiyasko sürüyor

Berlin’de yapımı yılan hikayesine dönen ve Berlin Eyalet Başbakanı Klaus Wowereit’ın istifasına neden olan Berlin Brandenburg Havaalanı, belirlendiği tarihte yine hizmete giremeyecek.
  • Bu aksakliklar sabotaj, sorumlusu Alman Paralel yapi, Luther'in gerceklestiridigi Aydinlanma hareketinden intikam aliyorlar
  • Almanlar bir havalimanı yapamayacak kadar aptal değiller. Perde arkasında farklı senaryolar dönüyor.
  • Evet Almanlar mukemmeliyetcidir tam yapılmadan bir iş gerekirse ucunda yıkıp yeniden yapmak olsun hizmete açmazlar. Ama gerçekten son dönemdeki bu aksaklıklar beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca VW nin skandalini tüm Almanya ya yıkmak hatasina lütfen dusmeyiniz.
  • Bizde olsa o 600 duvari yikmaz, olayi rapor edeni de hapse atarlardi :)
  • Halen disiplin vs die bizimkilere çakıyorsunuz be! Elinize dursun
  • Ya Havaalanini yikip yeniden yapsinlar daha iyi, her sene birseyleri yikip yeniden yapmaktansa. Seneye yine farkli bir alani düzeltecekler, tekrar birseyler yanlis cikacak. Yik yeniden olmasi gerektigi gibi yap, bekledikce masraf, bu masrafla yeniden yapilir. Pist ve Taxi yollari zaten mevcut.
  • Feyz alsinlar. Bu almanlar da isi hic bilmiyorlar (!) canimmm
  • Farkındaysanız terminal inşaatı çoktan bitmiş pist olarak da schönefeld havaalanının mevcut pistini kullanma imkanları da var ,herşey en az %95 bitmiş ama adamlar insan hayatına önem verdiği için en ufak hatayı kabul etmiyorlar. Ya biz ?
  • Adamlar mükemmeliyetçi abi, bizim gbi oy toplamak için seçim öncesi tam anlamıyla hazır olmayan meydanları uçuşa açmıyorlar. bir sıkıntı varsa hizmete açılmadan halloluyor. Keşke bizde o disipline ulaşabilsek
  • Önce Volkswagen, şimdi de bu. N'oluyor bu Almanlar'a?

Berlin’de yapımı yılan hikayesine dönen ve Berlin Eyalet Başbakanı Klaus Wowereit’ın istifasına neden olan Berlin Brandenburg Havaalanı, belirlendiği tarihte yine hizmete giremeyecek.

Brandenburg Eyalet Meclis Havaalanı Komisyonuna bilgi veren Berlin Brandenburg Havaalanı Şefi Karsten Mühlenfeld, yapımı tamamlanan 600 duvarın yıkılıp yeniden yapılacağını söyledi.

Yangına dayanıklı olarak yapılması zorunlu olan duvarların istenilen özellikte olmadığının bitirildikten sonra anlaşıldığını anlatan Mühlenfeld, duvarların yeniden yapılacağını, kabloların döşeneceğini ve bunun da zaman alacağını anlattı. 

Tam adıyla Berlin Brandenburg Willy Brandt Havaalanı olan uluslararası uçuşlar için planlanan havaalanının 3 Haziran 2012’de hizmete girmesi planlanmıştı.
Ancak teknik hatalar ve yanlış planlama yüzünden hizmete giremedi. Önce yangın söndürme sisteminde hata olduğu açıklandı ve açılışı 2012 Ekim ayına ertelendi. Ardından 2013 yılının Mart ayına ertelenen açılış, daha sonra 2017 yılı olarak duyuruldu.

Uzmanlar havaalanının hizmete giriş tarihinin 2017 yılına yetişemeyeceğine işaret ediyor.

Brandenburg Havalimanı'nda fiyasko sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Sorumlu Belli ~ 9 yıl önce
Bu aksakliklar sabotaj, sorumlusu Alman Paralel yapi, Luther'in gerceklestiridigi Aydinlanma hareketinden intikam aliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Almanlar bir havalimanı yapamayacak kadar aptal değiller. Perde arkasında farklı senaryolar dönüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Evet Almanlar mukemmeliyetcidir tam yapılmadan bir iş gerekirse ucunda yıkıp yeniden yapmak olsun hizmete açmazlar. Ama gerçekten son dönemdeki bu aksaklıklar beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca VW nin skandalini tüm Almanya ya yıkmak hatasina lütfen dusmeyiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1/B2 ~ 9 yıl önce
Bizde olsa o 600 duvari yikmaz, olayi rapor edeni de hapse atarlardi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamlar hırsızlık etmiş, kaçırmış ~ 9 yıl önce
Halen disiplin vs die bizimkilere çakıyorsunuz be! Elinize dursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH ~ 9 yıl önce
Ya Havaalanini yikip yeniden yapsinlar daha iyi, her sene birseyleri yikip yeniden yapmaktansa. Seneye yine farkli bir alani düzeltecekler, tekrar birseyler yanlis cikacak. Yik yeniden olmasi gerektigi gibi yap, bekledikce masraf, bu masrafla yeniden yapilir. Pist ve Taxi yollari zaten mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgiden ~ 9 yıl önce
Feyz alsinlar. Bu almanlar da isi hic bilmiyorlar (!) canimmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlarda inşaat vs bizde inşaat ~ 9 yıl önce
Farkındaysanız terminal inşaatı çoktan bitmiş pist olarak da schönefeld havaalanının mevcut pistini kullanma imkanları da var ,herşey en az %95 bitmiş ama adamlar insan hayatına önem verdiği için en ufak hatayı kabul etmiyorlar. Ya biz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alman disiplini ~ 9 yıl önce
Adamlar mükemmeliyetçi abi, bizim gbi oy toplamak için seçim öncesi tam anlamıyla hazır olmayan meydanları uçuşa açmıyorlar. bir sıkıntı varsa hizmete açılmadan halloluyor. Keşke bizde o disipline ulaşabilsek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısınız ~ 9 yıl önce
eksik varsa tamamlanmalı o yapının amacı görsel değil yaşamsal olmalı.
Volvo ~ 9 yıl önce
Önce Volkswagen, şimdi de bu. N'oluyor bu Almanlar'a?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000