06 Nisan 2011, Çarşamba 08:42:20

BOYU UZUN DİYE UÇAKTAN İNDİRİLDİ

Amerika'da Horizon Havayolları şirketi geçtiğimiz ay çok uzun boylu olduğu için uçaktan indirilen bir yolcudan özür diledi.
  • Lira dunya parasi olsaydi biz de karsiliksiz TL basip dunya lideri ulke olurduk, paradan baska birseye tapmaz bunlar. THY'nin gozunu seveyim, 20 kg bagaj iznin vardir, ama 30 kg'a izin verirler ucret almadan, gozunu sevdigimin Turkiyesi
  • Takıldığım küçük bir püf nokta kim söyledi Amerikanın dünyaın en gelişmiş ülkesi olduğunu... Kesinlikle değil sadece paraları var onunda nasıl oldugu malum..
  • Bizim havayolumuzda olsa hemen kötülersiniz. Olayın geçtiği yer dünyanın en gelişmiş ülkesi Amerika !
Yolcu uçağa binmeden önce çıkış kapısının yanında, önünde koridor olan koltuklardan birine oturmak istemiş ancak kendisine normal bir koltuk verilmişti. Adı açıklanmayan yolcunun bacakları Horizon Air adlı havayollarına ait uçakta koridora taşmış ve uçuş görevlisi yolcunun bacaklarına takılarak tökezlemişti.

Boyu 2 metreden daha uzun olan yolcu bacaklarını koridordan çekemeyince uçaktan indirilmişti. Yolcunun üvey kızı ABD'de tüketicilerin bloğu olan "The Consumerist"te bu olay hakkında bilgi veren bir yazı yazdı.

Yolcu aynı zamanda şirketin bir müşteri temsilcisinin kendisine "senin uzun kol ve bacakların bizim sorunumuz değil" dediğini de belirtti. Daha sonra yapılan bir açıklamada, şirketin bir sözcüsü uçuş görevlilerinin yolcuyu uçaktan indirmekle hata yaptıklarını belirtip, yolcuya bacaklarını uzatabileceği bir yer vermeleri gerektiğini belirttiler.
BOYU UZUN DİYE UÇAKTAN İNDİRİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Lira dunya parasi olsaydi biz de karsiliksiz TL basip dunya lideri ulke olurduk, paradan baska birseye tapmaz bunlar. THY'nin gozunu seveyim, 20 kg bagaj iznin vardir, ama 30 kg'a izin verirler ucret almadan, gozunu sevdigimin Turkiyesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Takıldığım küçük bir püf nokta kim söyledi Amerikanın dünyaın en gelişmiş ülkesi olduğunu... Kesinlikle değil sadece paraları var onunda nasıl oldugu malum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim havayolumuzda olsa hemen kötülersiniz. Olayın geçtiği yer dünyanın en gelişmiş ülkesi Amerika !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000