26 Ocak 2009, Pazartesi 13:15:44

Böyle yolcu olmaz olsun!

Avustralyalı havayolu şirketi Virgin Blue Airlines uçağında taciz rezaleti yaşandı. Uçak, divert edip acil iniş yapmak zorunda kaldı.
  • sayin editor haberdeki 2 resmi cikarin lutfen. Haber ile alakasi yok. Ucaga binmek icin bekleyen crew ile olay cikaran yolcu arasinda bir iliski goremiyorum Kaldiki suanda sydney yaz mevsimini yasiyor ve neredeyse her gun 40 derece sicaklik goruyor. Resimdekiler paltolu-yani kisin cekilmis...... haydi duzletin hatanizi.

Hobart-Brisbane seferini yapan Virgin Blue Airlines'a ait uçak, bir kabin memurunun tacize uğraması nedeniyle Sidney'e acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz gün meydana gelen olayda; Hobart-Brisbane seferini düzenleyen Virgin Blue Airlines ile seyahat eden 28 yaşındaki erkek bir yolcunun, kabin görevlilerini taciz ettiği ve uçak içinde uygunsuz hareketler yaptığı bildirildi. Uçağın sidney Havalimanı'na inmesiyle birlikte gözaltına alınan yolcunun, polise hakaret edip, saldırdığı hatta bununla da kalmayarak görevlilere tükürdüğü ifade edildi.

Yolcu hakkında taciz ve polis memurlarına hakaretten dolayı işlem yapılması bekleniyor.

Virgin Blue Airlines

Virgin Blue Airlines

Böyle yolcu olmaz olsun!

Yorumlar

editore ~ 15 yıl önce
sayin editor haberdeki 2 resmi cikarin lutfen. Haber ile alakasi yok. Ucaga binmek icin bekleyen crew ile olay cikaran yolcu arasinda bir iliski goremiyorum Kaldiki suanda sydney yaz mevsimini yasiyor ve neredeyse her gun 40 derece sicaklik goruyor. Resimdekiler paltolu-yani kisin cekilmis...... haydi duzletin hatanizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000