27 Mayıs 2012, Pazar 12:29:07

BÖYLE PROTESTO GÖRÜLMEDİ

Türk Hava Yolları’nın Los Angeles’ta arızalanarak 36 saat rötar yaptığı uçakta bulunan bir yolcu Alem FM’de sabah program yapan Nihat Sırdar’a bağlandı ve Türk Hava Yolları’nı protesto etti.
  • Bugünde 4 istifa oldu Hat Bakım Müdürlüğünde, uçak üzerinde çalışacak adam kalmayacak nerdeyse, hala dünyanın en büyük uçuş ağına sahip olacağız diye demeç veriliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Bıdık Atila olarak bilenen ve THY'nin en tecrübeli 30 yıldan fazla THY kıdemi olan teknisyendir. bazen yapacak birşey olmayabiliyor.
  • 1930 dan önce THY var mıydı? Birilerine bakarsanız sanki bu ülkede 10 yıl önce havaalanı,uçak,pist,pilot,hostes,yol,tren,okul,apartman,.. v.s. yokmuş da son 10 yıl içerisinde bunlar aniden bitivermiş havasındalar.İşin kötüsü kendi hafızalarını silip buna inanıyorlar.Ne diyelim Allah akıl fikir versin.
  • 1930 lardan beri bu ülkeyi sözüm ona muhafazakar,milliyetçi,dini bütünler yönetiyor sonuçta ortada...türkiye birçok suçta dünyanın önderlerinen...tecavüz,töre cinayetleri,ensest ilişkiler,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtekarlık,haraç,uyuşturucu vs vs...kimlerin zamanında bu suçlarda patlama oldu?? kimlerin zamanında terör ortaya çıktı? özal efendi önlem alacağına birkaç çapulcu dedi sonrası malum..o da muhafazakardı...ya menderes e ne demeli?? evliyken başka bir evli kadınla üstelik de kocası evdeyken evine gittiği ortaya çıkmadı mı?? kadının kocası meniyet amiri iken müdür olması için bunları yaptığı ,ona gönderdiği paralar,hediyeler vs ortaya çıkmadı mı?? o da muhafazakardı...şimdiki başbakan ın oğlu trt sanatçısını ehliyetsizken, aşırı hızla araba kullanırken kırmızı ışıkta ezerek öldürmedi mi? sonuçta babasının sayesinde kurtulmadı mı? bakanların,milletvekillerinin oğulları girişimci işadamı olmadılar mı? bunlar da muhafazakardı...1930 derken bunları bi düşün öyle yorum yap istersen!!
  • mudur fatmanin oralara nasil gittigi belli,tabiiki torpil vs vs,cikstn bakalim en dandik amerikan sirketi ona en dusuk poziyonda bile is verirmi.elbet kendine bu imkanlari saglayanlarin pesinde kosacak,yolcudan ona ne,
  • 1930lar derken kimi kastediyordun?
  • Öncelikle aşçı kıyafeti giydirilip dolaştığını sandıklarınız hostes değil, yüzde 80 i şef pozisyonunda olan ve eğitimini yurtdışında almış olan FLYING CHEF lerdir... Uçakla imkanlar kısıtlı oldugundan dolayı kimseye KUZU çevirme verilmiyor o ucaga ne yukendiyse o servis ediliyor. FLYING CHEF ler her zaman yolcu için elinden geleni yapar fakat beklentiler farklı demek ki... lütfen biraz saygılı olalım...
  • Adamlar yerel bir hava yolu şirketini dünya çapında bir marka haline getirdiler. Sizin zamanında elinizde imkan varken yatıp başaramadığınız şeyleri başkaları yapınca çekemiyorsunuz. Her hava yolu firmasında her gün yaşanan bu aksaklıkları sanki sadece THY de yaşanıyor gibi gösterip insanları etkilemeye çalışıyorsunuz. Ta 1930'lu yıllardan beri ülkenin başına bela olmuş bir zihniyetin uzantılarısınız. Sizin bu çabalarınız sürekli engel olduğunuz Türkiye'nin çok önceden hak ettiği yerlere gelmesine engel olamayacaktır. Size çamur ve nefret kampanyanızda başarılar..
  • Bunlar iyi gunlerimiz.Yakinda elinde malzemede olsa arizayi giderecek TEKNISYEN kalmayacak THY nin elinde ,Tum istasyonlarda teknik anlasmalar yapilacak ve ardindan ariza olunca ANLASMALI SIRKET TEKNISYENINI beklemek ten de uzun rotarlar olusacak.
  • fatma hanim hadi nerdesin bazi arjkadaslari istasyon sefi diye kabul etmiyordun ne oldu

Türk Hava Yolları’nın Amerika Los Angeles şehrinde arızalanan uçağında 36 saat rötar yaşayan bir yolcu, yaşadıklarını rezalet olarak nitelendirdi ve Nihat Sırdar aracılığıyla Alem FM’den Türk Hava Yolları’nı protesto etti.

İşte dün sabah Nihat’la Muhabbetler adlı programa bağlanarak canlı yayında Türk Hava Yolları’na veryansın eden o yolcu ve Los Angeles’ta yaşadıkları;

 

BÖYLE PROTESTO GÖRÜLMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Hat Bakım Teknisyeni ~ 12 yıl önce
Bugünde 4 istifa oldu Hat Bakım Müdürlüğünde, uçak üzerinde çalışacak adam kalmayacak nerdeyse, hala dünyanın en büyük uçuş ağına sahip olacağız diye demeç veriliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LOS ANGALES TEKNİSYENİ ~ 12 yıl önce
Bıdık Atila olarak bilenen ve THY'nin en tecrübeli 30 yıldan fazla THY kıdemi olan teknisyendir. bazen yapacak birşey olmayabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hafızası olmayanlar ~ 12 yıl önce
1930 dan önce THY var mıydı? Birilerine bakarsanız sanki bu ülkede 10 yıl önce havaalanı,uçak,pist,pilot,hostes,yol,tren,okul,apartman,.. v.s. yokmuş da son 10 yıl içerisinde bunlar aniden bitivermiş havasındalar.İşin kötüsü kendi hafızalarını silip buna inanıyorlar.Ne diyelim Allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonuç ortada.... ~ 12 yıl önce
1930 lardan beri bu ülkeyi sözüm ona muhafazakar,milliyetçi,dini bütünler yönetiyor sonuçta ortada...türkiye birçok suçta dünyanın önderlerinen...tecavüz,töre cinayetleri,ensest ilişkiler,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtekarlık,haraç,uyuşturucu vs vs...kimlerin zamanında bu suçlarda patlama oldu?? kimlerin zamanında terör ortaya çıktı? özal efendi önlem alacağına birkaç çapulcu dedi sonrası malum..o da muhafazakardı...ya menderes e ne demeli?? evliyken başka bir evli kadınla üstelik de kocası evdeyken evine gittiği ortaya çıkmadı mı?? kadının kocası meniyet amiri iken müdür olması için bunları yaptığı ,ona gönderdiği paralar,hediyeler vs ortaya çıkmadı mı?? o da muhafazakardı...şimdiki başbakan ın oğlu trt sanatçısını ehliyetsizken, aşırı hızla araba kullanırken kırmızı ışıkta ezerek öldürmedi mi? sonuçta babasının sayesinde kurtulmadı mı? bakanların,milletvekillerinin oğulları girişimci işadamı olmadılar mı? bunlar da muhafazakardı...1930 derken bunları bi düşün öyle yorum yap istersen!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
mudur fatmanin oralara nasil gittigi belli,tabiiki torpil vs vs,cikstn bakalim en dandik amerikan sirketi ona en dusuk poziyonda bile is verirmi.elbet kendine bu imkanlari saglayanlarin pesinde kosacak,yolcudan ona ne,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saldırın bakalım'a ~ 12 yıl önce
1930lar derken kimi kastediyordun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLYING CHEF ~ 12 yıl önce
Öncelikle aşçı kıyafeti giydirilip dolaştığını sandıklarınız hostes değil, yüzde 80 i şef pozisyonunda olan ve eğitimini yurtdışında almış olan FLYING CHEF lerdir... Uçakla imkanlar kısıtlı oldugundan dolayı kimseye KUZU çevirme verilmiyor o ucaga ne yukendiyse o servis ediliyor. FLYING CHEF ler her zaman yolcu için elinden geleni yapar fakat beklentiler farklı demek ki... lütfen biraz saygılı olalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saldırın bakalım ~ 12 yıl önce
Adamlar yerel bir hava yolu şirketini dünya çapında bir marka haline getirdiler. Sizin zamanında elinizde imkan varken yatıp başaramadığınız şeyleri başkaları yapınca çekemiyorsunuz. Her hava yolu firmasında her gün yaşanan bu aksaklıkları sanki sadece THY de yaşanıyor gibi gösterip insanları etkilemeye çalışıyorsunuz. Ta 1930'lu yıllardan beri ülkenin başına bela olmuş bir zihniyetin uzantılarısınız. Sizin bu çabalarınız sürekli engel olduğunuz Türkiye'nin çok önceden hak ettiği yerlere gelmesine engel olamayacaktır. Size çamur ve nefret kampanyanızda başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 12 yıl önce
Bunlar iyi gunlerimiz.Yakinda elinde malzemede olsa arizayi giderecek TEKNISYEN kalmayacak THY nin elinde ,Tum istasyonlarda teknik anlasmalar yapilacak ve ardindan ariza olunca ANLASMALI SIRKET TEKNISYENINI beklemek ten de uzun rotarlar olusacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee ~ 12 yıl önce
fatma hanim hadi nerdesin bazi arjkadaslari istasyon sefi diye kabul etmiyordun ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000