09 Ağustos 2014, Cumartesi 09:04:13

BORAJET'TEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

Şehit Ailelerine, Gazilere, Gazi eş ve çocuklarına Borajet Havayolları’ndan yüzde 50 indirim...
  • Tebrikler Borajet..
  • Borajet geleceğin en iyi havayolu şirketi olma yolunda ilerliyor. Başarılar yeniliğe ve gelişime açık olduğu sürece Borajet en iyisidir
  • Bora Jet'i tekrar Gokceada'da gormek istiyoruz. Lutfen kararinizi tekrar gozden gecirin.
  • Helal olsun, daha kullanmak nasip olmadı ama ilk fırsatta kullanacağım,
  • Star Allianz üyesi olmak için çeşitli taklalar atmaya gerek yok, böyle uygulamalar ile gönüllerin starı olunur. Vefa da budur, vatan sevgisi de. Az veya çok, düşünmeniz yeter. Tebrik ederiz.
  • evet uygulamadan faydalandık duyarlılığınız için teşekkürler
  • Yuksek sezonda boyle bir uygulama cok super. Insallah borajetin yolcu sayisida artar .pegasusda yaz aylarini beklioki insanlari daha iyi soya bilmek icic, avrupa hatinda birbardak suyu 2 euroya satarak insanlarin kanini emio.bedava first/officer calistirarakda personelin kanini emio.sayin borajet yoneticileri cok iyi yoldasiniz birde su f/o alimlari icin vatandaslarimizi ise alirsaniz turkiyenin en adil ornek sirket siz olursunuz,lutfen ucus saat tecrubesini assagi cekin.saygilar/selamlar
  • Borajet keşke senin gibi diğer havayolu şirketleri de düşünceli olsa. Gerçekten bütün kalbimle yonetiminizi yürekten kutluyorum. Bir alkista Edremit yolcusundan ..Edremit uçağına sahip çıkıyor opuldunuz Borajet emb190 . :)
  • Daha ağustos ayinda eylül ayinda olan ucuslarini iptal ediyorlar.. ucamadiktan sonra indirim yapsa ne olur ki..
  • tebrikler.bundan sonra Borajet ciyiz...

Borajet Havayolları, şehit ailelerine, gazilere, gazi eş ve çocuklarına Türkiye tüm iç hat seferlerinde yapacakları yolculuklarda ömür boyu yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

Borajet'ten yapılan açıklamada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yapılacak uçuşların da bu indirime dahil olduğu belirtildi.

Türkiye'nin ilk ve tek Embraer E190 kullanıcı olan Borajet, başlattığı yeni uygulamayla taraflı tarafsız herkesten alkış aldı.

BORAJET'TEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler Borajet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet geleceğin en iyi havayolu şirketi olma yolunda ilerliyor. Başarılar yeniliğe ve gelişime açık olduğu sürece Borajet en iyisidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GKD ~ 10 yıl önce
Bora Jet'i tekrar Gokceada'da gormek istiyoruz. Lutfen kararinizi tekrar gozden gecirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun, daha kullanmak nasip olmadı ama ilk fırsatta kullanacağım,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asalet ~ 10 yıl önce
Star Allianz üyesi olmak için çeşitli taklalar atmaya gerek yok, böyle uygulamalar ile gönüllerin starı olunur. Vefa da budur, vatan sevgisi de. Az veya çok, düşünmeniz yeter. Tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teşekkürler ~ 10 yıl önce
evet uygulamadan faydalandık duyarlılığınız için teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush pilot ~ 10 yıl önce
Yuksek sezonda boyle bir uygulama cok super. Insallah borajetin yolcu sayisida artar .pegasusda yaz aylarini beklioki insanlari daha iyi soya bilmek icic, avrupa hatinda birbardak suyu 2 euroya satarak insanlarin kanini emio.bedava first/officer calistirarakda personelin kanini emio.sayin borajet yoneticileri cok iyi yoldasiniz birde su f/o alimlari icin vatandaslarimizi ise alirsaniz turkiyenin en adil ornek sirket siz olursunuz,lutfen ucus saat tecrubesini assagi cekin.saygilar/selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet keşke senin gibi diğer havayolu şirketleri de düşünceli olsa. Gerçekten bütün kalbimle yonetiminizi yürekten kutluyorum. Bir alkista Edremit yolcusundan ..Edremit uçağına sahip çıkıyor opuldunuz Borajet emb190 . :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne farkeder ~ 10 yıl önce
Daha ağustos ayinda eylül ayinda olan ucuslarini iptal ediyorlar.. ucamadiktan sonra indirim yapsa ne olur ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal sana ~ 10 yıl önce
tebrikler.bundan sonra Borajet ciyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000