13 Şubat 2017, Pazartesi 15:25:44

Borajet’te şok gelişme

SBK Holding tarafından sürpriz bir şekilde satın alınan Borajet Havayolları’nda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.
  • Bu şirkette yakında işi bilen insan kalmaz böyle giderse. Kpt lan ufak ufak sağa sola kaymaya başlamış.
  • Yeni gm kim olur acaba ? ve neden daha atanmadı? İlginç.
  • Gizli gizli bogaya giden hashasiler herkesin ortasinda dogururmus.
  • ŞANIN YÜRÜSÜN TOPÇU BEY AĞABEY.HALEN DANIŞMANLIK YAPIYORMUSUNUZ?
  • Borajet'te ne olup bittigini anlamak mumkun degil eldeki bilgilerle. Su gizemli fon sirketinin adi sani belli oldu mu? Hayir! Neden? Muamma. Satis hisse devri tamamlandi mi? Kesinlikle su anda hayir, hala alacak(!) verecek (Tek kesin bilgi bu yani 100milyonUSD uzeri borc) konusunu cozememis olabilirler. Fatih Akol o kadar corba etmisti ki hesap kitabi SBK ve temsil ettigi/ettikleri guvenip de tumuyle devralmazlar. Belki cayma bedeli varsa yakip yol yakinken bu isten el etek cekmeyi daha makul gorup iade bile edebilirler. Su anda karmasa icinde bir yer. Ofis yeri degisimi, sirket adi degisimi ile zor toparlarlar. Isleri cok zor kim alirsa alsin. Allah calisanlarin yardimcisi olsun. SaibeJet olarak devam ediyorlar. Yolcu guvenini yeniden nasil kazanacaklarina odaklanmalari lazim, SikayetJet imajini silmeleri lazim. Ama hala kadro sorunlari var. Yetersiz yoneticilerle kaliteli is uretemezsiniz. Hem calisan hem tedarikciye borclari odemezseniz yuzunuz gulmez, gulmeyecek de.
  • Sıra kabin ve kokpite ne zaman gelecek çalışma arkadaşlarımızın huzurunu bozan motivasyon ,unu düşüren F/o ve kabine acil revizyon şart.
  • Etrafına ne olacağız diye soruyorsun ya !!! Bak ben aydınlatayım seni Sıra sende Hüseyin !!!! Ufak ufak hazırlan yol göründü sana Soyadın gibi kimse de buna Şaşmayacak
  • Bilen açıklasın. Nereye varmaya çalışıyor BORAJET? Amaç nedir?
  • Daha genel müdürlükte gelenler gideni aratır olmuş. Sıra ne zaman Teknik e gelecekte , hak hukuk sağlanarak gereksizler temizlenecek. Koltuklarında sesini cıkarmadan , salağa yatarak çalısan yönetici kadrosu cepler dolmaya devam. Bayramınızdır. SBK da sizin menfaatinizi fazlasıyla tatmin edececeğe benzemektedir. YAZIK
  • Serdar hiçbirzaman H Topcunun adamı değildiki. Bunu kim uydurmuş. Serdar Kotil in has çocuklarındandır

SBK Holding tarafından sürpriz bir şekilde satın alınan Borajet Havayolları’nda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Havacılık konusunda tecrübesi bulunmayan şirketin sahibi, THY eski yönetim kurulu başkanı Hamdi Topçu’dan danışmanlık almaya başlamıştı. Ancak çok geçmeden Topçu’nun getirdiği ekibe tasfiye başladı.

Borajet Havayolları SBK Holding tarafından satın alındıktan sonra Hamdi Topçu’dan şirketin yapılandırılması için danışmanlık almaya başlamış ve birçok yönetici Topçu’nun önerisi ile yönetime girmişti. Bu yöneticilerden biri olan Serdar Uygur'un görevden alınacağı öğrenildi. Uygur, Borajet Havayolları’na genel müdür yardımcısı olarak atanmıştı.

Airporthaber’e az önce ulaşan bilgilere göre Serdar Uygur’un işine bugün itibari ile son verilecek. Kararın neden alındığı bilinmezken, edinilen bilgilere göre Hamdi Topçu tarafından getirilen yöneticilerin tasfiye edileceği yönünde çalışma başlatıldı.

Öte yandan görevden alınan Serdar Uygur, çalışanlara e-posta yoluyla bir ayrılık açıklaması göndererek istifa ettiğini resmen duyurdu.

Uygur çalışanlara gönderdiği açıklamada "Gördüğüm lüzum üzerine bugün itibariyle görevimden istifa ediyorum" dedi.

©Airporthaber.com

Borajet’te şok gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Herkeş işe bakıyor ~ 7 yıl önce
Bu şirkette yakında işi bilen insan kalmaz böyle giderse. Kpt lan ufak ufak sağa sola kaymaya başlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 7 yıl önce
Yeni gm kim olur acaba ? ve neden daha atanmadı? İlginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetosh muridi ~ 7 yıl önce
Gizli gizli bogaya giden hashasiler herkesin ortasinda dogururmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOPÇU ~ 7 yıl önce
ŞANIN YÜRÜSÜN TOPÇU BEY AĞABEY.HALEN DANIŞMANLIK YAPIYORMUSUNUZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insider ~ 7 yıl önce
Borajet'te ne olup bittigini anlamak mumkun degil eldeki bilgilerle. Su gizemli fon sirketinin adi sani belli oldu mu? Hayir! Neden? Muamma. Satis hisse devri tamamlandi mi? Kesinlikle su anda hayir, hala alacak(!) verecek (Tek kesin bilgi bu yani 100milyonUSD uzeri borc) konusunu cozememis olabilirler. Fatih Akol o kadar corba etmisti ki hesap kitabi SBK ve temsil ettigi/ettikleri guvenip de tumuyle devralmazlar. Belki cayma bedeli varsa yakip yol yakinken bu isten el etek cekmeyi daha makul gorup iade bile edebilirler. Su anda karmasa icinde bir yer. Ofis yeri degisimi, sirket adi degisimi ile zor toparlarlar. Isleri cok zor kim alirsa alsin. Allah calisanlarin yardimcisi olsun. SaibeJet olarak devam ediyorlar. Yolcu guvenini yeniden nasil kazanacaklarina odaklanmalari lazim, SikayetJet imajini silmeleri lazim. Ama hala kadro sorunlari var. Yetersiz yoneticilerle kaliteli is uretemezsiniz. Hem calisan hem tedarikciye borclari odemezseniz yuzunuz gulmez, gulmeyecek de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsider ~ 7 yıl önce
Hepsi düzelecek buna eçin olun.Hemde çok kısa zamanda.Az sabır.10 tane Genel Müdür Yardımcılığı var. Koskoca milli taşıyıcımız THY'de bile Charter değartmanı Müdürlük ğozisyonundadır,bırada Genel Müdür Yardımcılığı. Her havayolunda Kalite Güvence Müdürlük pozisyonundadır.Koskoca THY'de Başkanlık pozisyonundadır.Ama Borajette Genel Müdür Yardımcılığı. Nereye baksan Başkan ve Başkan yardımcılıkları. Tabii ki şirket kazanamaz. Bunları düzeltmeye çalıştığında birilerine dokunuyorsun.Başlıyor iftiralar.Ha birde bu pozisyonda olanlar havacılıktan beyhaber.Kimseyi yadırgamıyoruz ama herkes işini yapsın.Adam televizyon muhabiriyse,gitsin muhabirliğine devam etsin.
Insider ~ 7 yıl önce
FETO muridi hashasi paralel cete Borajet te toplanin talimatini aldilar Ve uygulamaya gecti ler fakaattt bu durumu cok yakindan, cok ustten cok icerden takip edenler duruma mudaheleediyorlar Ve Daha ciddi olarak izlemeye basladilar . Suan Borajet te thy den gonderilen ler dahil bir cok FETO cete uyesi var. Olay bu Kadar kolay . Bekleyip izleyip gorecegiz ...
Insider ~ 7 yıl önce
Birşeyleri düzeltmeye çalıştığın zaman birilerine dokanacaktır.Borajetteki eski yöneticiler telaş içinde.Bol bol dağıtılmış.Şöförlere dahi özel telefon hattı dağıtılmış. Ve şuan SHG Yönetmeliklerine aykırı hareket ediliyor. Havayolu şirketlerinde Kalite Güvence denetleyici departmandır.Kalite güvence hem denetleyip hem icrada olmaz. Şuan genel müdürlüğe vekalet eden zat Kalite Güvence Genel Müdür Yardımcısıdır. Birilerine birşeyler dokunmaya başlayınca ona buna iftira atılıyor.Şirkette THY'den atılıp Hamdi Beyin işe almasını tavsiye ettiği hiç kimse yok.
Kokpittt ~ 7 yıl önce
Sıra kabin ve kokpite ne zaman gelecek çalışma arkadaşlarımızın huzurunu bozan motivasyon ,unu düşüren F/o ve kabine acil revizyon şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADANALI HÜSEYIN ~ 7 yıl önce
Etrafına ne olacağız diye soruyorsun ya !!! Bak ben aydınlatayım seni Sıra sende Hüseyin !!!! Ufak ufak hazırlan yol göründü sana Soyadın gibi kimse de buna Şaşmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merkez ~ 7 yıl önce
Adanaliyak Allahin adamiyak.
Uskudar ~ 7 yıl önce
Ati alan Uskudar gecmis adam Baskan yapilmis. Ister komedi de ister trajedi. Burada sasirmak yok, burasi Borajet!
Nereye varacak ~ 7 yıl önce
Bilen açıklasın. Nereye varmaya çalışıyor BORAJET? Amaç nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK ~ 7 yıl önce
SBK bile bilmiyorken kimse net cevap veremez
SBK çözsen bu işi ~ 7 yıl önce
Daha genel müdürlükte gelenler gideni aratır olmuş. Sıra ne zaman Teknik e gelecekte , hak hukuk sağlanarak gereksizler temizlenecek. Koltuklarında sesini cıkarmadan , salağa yatarak çalısan yönetici kadrosu cepler dolmaya devam. Bayramınızdır. SBK da sizin menfaatinizi fazlasıyla tatmin edececeğe benzemektedir. YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalnış Bilgi ~ 7 yıl önce
Serdar hiçbirzaman H Topcunun adamı değildiki. Bunu kim uydurmuş. Serdar Kotil in has çocuklarındandır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldürme ~ 7 yıl önce
Ne attın be arkadaş.. Sen tebeşirle tahtaya yazı yaz, buraya değil !! Orada atıp tut ki gülmesin sana kimse!! Dünya alem biliyor Hamdi nin adamı olsugunu.. Şaka yaptım diyosan o ayrıı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000