13 Mart 2017, Pazartesi 16:29:11

Borajet'in genel müdürü kim oldu?

Borajet Havayolları Genel Müdürlüğü görevine Umut Suna Uygun getirildi.
  • Çok güzel değil mi ? Yüzlerce insanı Novitas olarak mağdur edip, borçlarını ödemeden genel müdür olmak. Çok değişik bir ülkede yaşıyoruz. Koca şirkete genel müdür olabiliyor ama biz alacağımız tahsil edemiyoruz.
  • Oo bakıyorum yine herkes çok haklı
  • Hepsini anladıkta,tgs ye alım olacak mı ?
  • Teknik icin harekete gecmelisiniz! En bastan baslayarak...
  • Kıravatlı yöneticiler çok mu iş tecrübesi sahibi ayıptır sorması? Boy göstermek ve çobanlık yapmak yapılan ,eğitime gerek yok ki :) Havacılık sektörüne bir kadın eli değmesi çok hoş, tebrikler.
  • cool, iki çocuk annesi, başarılı bir iş kadını, ticari zekasını ise bilenler çok iyi bilir... saçmalamayın, çalışın, sizinde olur belki... nekadar gocunmuşsunuz ya
  • Bunca 'Adamın' olduğu ortamda Böylesine önemli bir göreve getirilmiş bir kadının ne kadar başarılı ve yetenekli olduğunu düşündükçe umutlarımız tazeleniyor. Ezberleri bozacak havacılık sektörüne daha da bir hava katacak Kadınlar bundan böyle eminim. Mesleki yeterliliklere çok kafayı takmamak lazım teknik 'Adamlar' elbet vardır Yöneticlik Vasıfları taşıyor olması ve ticari zekası varsa o iş yürür insallah. Kadının elinin değdiği yerde her iş güzel olur. Başarılar dilerim.
  • Valla havacılıktan gelmeyen bir kadın ama çok değil 3 aya birçok havacılığı biliyorum diyeni cebinden çıkaracak seviyeye gelir. Birlikte görüp öğreneceğiz çok zeki bir kadın. İnşallah doğru yönlendirilir.
  • Turk hava yollarina pilot secimleri yapan Psikolog M Karabulut. Ana Okulugu psikologu . Hamdi Topcu isiniz bilir . Hic bir Aviation iliskisi olmayan Ana Okulugu psikologu yok Sen Turk hava yollarinda pilot olarak ucamassin . Hamdi Topcunun gonderdigi isimler hepsi ucar THY . Hamdi Topcu isiniz bilir .
  • Bu şirket kimleri yetiştirmedi ki... Öğrendikten sonra senide beğenmezler... Buna da öğretin, öğretin... kardeşim bırakın patanaj yapsın. Bıkmadınız mı öğretmekten. Kimler geldi kimler geçtiiiii :) Borajet eğitim kurumu...

Borajet'te Fatih Akol'un istifasından sonra boşalan genel müdürlük koltuğuna Umut Suna Uygun atandı.

SBK Holding'e bağlı Münir Şahin İlaç firmasında başkan yardımcısı olarak görev yapan Uygun, Türk sivil havayolu sektörünün ilk kadın genel müdürü olma özelliğini de kazanmış oldu.

Marmara Üniversitesi Kimya bölümü mezunu olan Uygun, SBK Holding bünyesindeki çeşitli ilaç firmalarında üst düzey yöneticilik yaptı.

Havacılık sektöründe ilk kez bir şirketin genel müdürlük koltuğu kadına emanet edilirken, 2006 yılında kurulan Best Air'in yönetim kurulu başkanı işkadını Bahtışen Tunca idi.


Airporthaber.com

Borajet'in genel müdürü kim oldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Novitas mağduru ~ 6 yıl önce
Çok güzel değil mi ? Yüzlerce insanı Novitas olarak mağdur edip, borçlarını ödemeden genel müdür olmak. Çok değişik bir ülkede yaşıyoruz. Koca şirkete genel müdür olabiliyor ama biz alacağımız tahsil edemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Oo bakıyorum yine herkes çok haklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Hepsini anladıkta,tgs ye alım olacak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umut hanim dikkatine ~ 7 yıl önce
Teknik icin harekete gecmelisiniz! En bastan baslayarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raffaello ~ 7 yıl önce
Kıravatlı yöneticiler çok mu iş tecrübesi sahibi ayıptır sorması? Boy göstermek ve çobanlık yapmak yapılan ,eğitime gerek yok ki :) Havacılık sektörüne bir kadın eli değmesi çok hoş, tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayc ~ 7 yıl önce
cool, iki çocuk annesi, başarılı bir iş kadını, ticari zekasını ise bilenler çok iyi bilir... saçmalamayın, çalışın, sizinde olur belki... nekadar gocunmuşsunuz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadın ~ 7 yıl önce
Bunca 'Adamın' olduğu ortamda Böylesine önemli bir göreve getirilmiş bir kadının ne kadar başarılı ve yetenekli olduğunu düşündükçe umutlarımız tazeleniyor. Ezberleri bozacak havacılık sektörüne daha da bir hava katacak Kadınlar bundan böyle eminim. Mesleki yeterliliklere çok kafayı takmamak lazım teknik 'Adamlar' elbet vardır Yöneticlik Vasıfları taşıyor olması ve ticari zekası varsa o iş yürür insallah. Kadının elinin değdiği yerde her iş güzel olur. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi ~ 7 yıl önce
tabii tabii haklısınız...
BRJ ~ 7 yıl önce
Valla havacılıktan gelmeyen bir kadın ama çok değil 3 aya birçok havacılığı biliyorum diyeni cebinden çıkaracak seviyeye gelir. Birlikte görüp öğreneceğiz çok zeki bir kadın. İnşallah doğru yönlendirilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimyaci ~ 7 yıl önce
Turk hava yollarina pilot secimleri yapan Psikolog M Karabulut. Ana Okulugu psikologu . Hamdi Topcu isiniz bilir . Hic bir Aviation iliskisi olmayan Ana Okulugu psikologu yok Sen Turk hava yollarinda pilot olarak ucamassin . Hamdi Topcunun gonderdigi isimler hepsi ucar THY . Hamdi Topcu isiniz bilir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitime alırsınız onu da :))) ~ 7 yıl önce
Bu şirket kimleri yetiştirmedi ki... Öğrendikten sonra senide beğenmezler... Buna da öğretin, öğretin... kardeşim bırakın patanaj yapsın. Bıkmadınız mı öğretmekten. Kimler geldi kimler geçtiiiii :) Borajet eğitim kurumu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000