30 Mayıs 2017, Salı 15:04:53

Borajet'e icra şoku!

Yeniden yapılanma sürecinde geçtiğimiz ay uçuşlarını durduran Borajet Havayolları'na bir kötü haber de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden geldi. SHGM alınan yargı kararı doğrultusunda Borajet'in uçaklarının haciz edilmesini istedi.
  • Personal maaslari tazminatlar nooldu? Hani herkes hak ettigini alacakti? Ucuslar durali bir bucuk ay oldu. Herkes alacagini bekliyor. SBK bey ve BRJ HR. Lutfen artik yapin ödemeleride herkes yoluna baksin. Bu ramazan günü almayin daha fazla milletin ahini. Süründürmeyin artik lütfen
  • Sis perdesi galiba yavaş yavaş aralanıyor. İcra Mahkemelerinin kararı olmadan icra müdürlükleri kendi başına karar alamaz. Bu mahkeme süreci de öyle üç günde beş günde bitmez. SBK Holding uçuşları durdurma kararını galiba bu mahkeme süreci başladığında aldı. Başına geleceğini sezdi nihayette, Sezgin Baran. Borajet' in büyük bir borç batağında olduğunu bilmeyen kalmadı artık. Alacaklılar kapıya icra mahkemelerinden aldığı kararla dayanmadan bunlar uçuşları durdurdular belli. Eğer bunların arkasında söylendiği gibi milletin anasına söven müteahit var ise kimin kimi bellediği görünüyor ve oh olsun diyorum. Ancak, atlar tepişir olan arada kalanlara olurmuş. Çalışanlara yazık oluyor. Bu olaylardan sonra seneye yeniden uçuşlara başlayacak ise, Borajet' te çalışmayı kabul edeceklerin çok zor durumda olması gerekir. Doğru düzgün pilot hostes bulamazlar artık. İşler sarpa sarmış iyice.
  • O uçaklar şirketin malı değil ki, kiralık uçaklar. Nasıl el koyacaksınız, hadi nihayetinde TMSF ye devrettiniz, o da sattı. Alan da yurt dışına uçurdu. Orada gerçek sahibi de tedbir koydurup uçakları bağladı diyelim. Her patron Baran Korkmaz mı? Böyle olabileceğini bile bile, hesapsız kitapsız alır mı o uçakları? En kötü senaryo da devlet olarak broker firmaları, sigorta firmaları ile papaz olursunuz. Onların çoğu da yahudi olduğuna göre, yeni bir kriz daha mümkün Türkiye-İsrail arasında. Haramilikle el koyduğunuz bu uçakları da uçuramaz, yere bağlar içinde tavuk yetiştirirsiniz nihayetinde.
  • Ordaki eski calisan showmenlere ; birisi yazin ortasinda cizme bot ile gezip , oburu arabasi ile show atan showmenler kacmasin , hepisi yuce adaletin karsisina cikip hesap vericekler , o kadar para nerede ? o kadar para nereye kayip oldu ? teker teker hesap vericekler !!!!
  • İbrahim Dizlek' e ait çok güzel bir şiirdir. Aşık Muhlis Akarsu' nun Düşenin dünyada dostu yok imiş türküsünün eşliğinde bulup dinlemenizi tavsiye ederim. DÜŞME, DÜŞÜNCE YILINANIN NE KADAR MASUM, KURDUN SUÇSUZ, ÇAKALIN ÇAKAL OLMADIĞINI ANLARSIN, İKİ YÜZLÜ İNSANLARI GÖRÜNCE.... DÜŞME!!! Bu şirketi alanlar da satan kadar kendi onuruna düşkündür umarız.
  • Uçakçık var. Uygun fiyata vermişlerse bide batan bir şirket ise neden almayalım.
  • Tazminatları yatırsınlar da ne yapıolarsa yapsınlar.Bıktırdılar herkesi!! Neyse ki herkes harcırahlarının hesabını kalem kalem biliyor.Yoksa asla güven olmaz !!!
  • Arkadaslar bu konular bir yana ne olacak bundan sonra 3 havalimani diye bas bas bagiriliyor isten cikartip umursamayarakmi hazirlik ne olacak anlamis degilim calisan arkadaslarin bile hic bir bilgisi yok gelip gidiyorlar ne olacak borajet'e ... Yoneticiler ?
  • Borajet bas agritacak gibi altindan ne olaylar cikar simdi eeeyyy borajet.
  • Arkadaşlar bu haberlere itibar etmeyelim, hamdolsun bunu fırsata çevirip tamamı müslüman kokpit personeliyle daha iyi hizmete yürüyoruz, bu tip haberler hem milli hemde islam dinimiz sermayesine fitne sokmaktır, günahtır, borajetin gelecegini konuşalım bu mübarek ayda.

Yeniden yapılanma sürecinde geçtiğimiz ay uçuşlarını durduran Borajet Havayolları'na bir kötü haber de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden geldi. SHGM alınan yargı kararı doğrultusunda Borajet uçaklarının haciz edilmesini istedi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği yazıyla Borajet Havayolları'nın tescilinde bulunan toplam 7 adet uçağın iniş yaptığı ilk meydanda ikinci bir emre kadar uçuşlarının durdurularak SHGM'nin bilgilendirilmesini talep etti.

Antalya 14. İcra Müdürlüğü'nün aldığı karara dayandırılan yazı gereğince; TC-YAG, TC-YAH, TC-YAT, TC-YAJ, TC-YAP, TC-YAR ve TC-YAU kuyruk tescilli uçaklar için haciz işlemi başlatılacak.

Borajet Havayolları, 24 Nisan 2017 tarihinde uçuşlarını durdurmuş ve geçtiğimiz günlerde de GECAS'tan kiralanan uçakları geri göndermişti.

©AirportHaber.com ÖZEL

Borajet'e icra şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Personel maaslari ~ 7 yıl önce
Personal maaslari tazminatlar nooldu? Hani herkes hak ettigini alacakti? Ucuslar durali bir bucuk ay oldu. Herkes alacagini bekliyor. SBK bey ve BRJ HR. Lutfen artik yapin ödemeleride herkes yoluna baksin. Bu ramazan günü almayin daha fazla milletin ahini. Süründürmeyin artik lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Danışıklı ~ 7 yıl önce
Sis perdesi galiba yavaş yavaş aralanıyor. İcra Mahkemelerinin kararı olmadan icra müdürlükleri kendi başına karar alamaz. Bu mahkeme süreci de öyle üç günde beş günde bitmez. SBK Holding uçuşları durdurma kararını galiba bu mahkeme süreci başladığında aldı. Başına geleceğini sezdi nihayette, Sezgin Baran. Borajet' in büyük bir borç batağında olduğunu bilmeyen kalmadı artık. Alacaklılar kapıya icra mahkemelerinden aldığı kararla dayanmadan bunlar uçuşları durdurdular belli. Eğer bunların arkasında söylendiği gibi milletin anasına söven müteahit var ise kimin kimi bellediği görünüyor ve oh olsun diyorum. Ancak, atlar tepişir olan arada kalanlara olurmuş. Çalışanlara yazık oluyor. Bu olaylardan sonra seneye yeniden uçuşlara başlayacak ise, Borajet' te çalışmayı kabul edeceklerin çok zor durumda olması gerekir. Doğru düzgün pilot hostes bulamazlar artık. İşler sarpa sarmış iyice.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nassı yani? ~ 7 yıl önce
O uçaklar şirketin malı değil ki, kiralık uçaklar. Nasıl el koyacaksınız, hadi nihayetinde TMSF ye devrettiniz, o da sattı. Alan da yurt dışına uçurdu. Orada gerçek sahibi de tedbir koydurup uçakları bağladı diyelim. Her patron Baran Korkmaz mı? Böyle olabileceğini bile bile, hesapsız kitapsız alır mı o uçakları? En kötü senaryo da devlet olarak broker firmaları, sigorta firmaları ile papaz olursunuz. Onların çoğu da yahudi olduğuna göre, yeni bir kriz daha mümkün Türkiye-İsrail arasında. Haramilikle el koyduğunuz bu uçakları da uçuramaz, yere bağlar içinde tavuk yetiştirirsiniz nihayetinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHOWMEN ~ 7 yıl önce
Ordaki eski calisan showmenlere ; birisi yazin ortasinda cizme bot ile gezip , oburu arabasi ile show atan showmenler kacmasin , hepisi yuce adaletin karsisina cikip hesap vericekler , o kadar para nerede ? o kadar para nereye kayip oldu ? teker teker hesap vericekler !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşme ~ 7 yıl önce
İbrahim Dizlek' e ait çok güzel bir şiirdir. Aşık Muhlis Akarsu' nun Düşenin dünyada dostu yok imiş türküsünün eşliğinde bulup dinlemenizi tavsiye ederim. DÜŞME, DÜŞÜNCE YILINANIN NE KADAR MASUM, KURDUN SUÇSUZ, ÇAKALIN ÇAKAL OLMADIĞINI ANLARSIN, İKİ YÜZLÜ İNSANLARI GÖRÜNCE.... DÜŞME!!! Bu şirketi alanlar da satan kadar kendi onuruna düşkündür umarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak var ~ 7 yıl önce
Uçakçık var. Uygun fiyata vermişlerse bide batan bir şirket ise neden almayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baydı ~ 7 yıl önce
Tazminatları yatırsınlar da ne yapıolarsa yapsınlar.Bıktırdılar herkesi!! Neyse ki herkes harcırahlarının hesabını kalem kalem biliyor.Yoksa asla güven olmaz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sikildim... ~ 7 yıl önce
Arkadaslar bu konular bir yana ne olacak bundan sonra 3 havalimani diye bas bas bagiriliyor isten cikartip umursamayarakmi hazirlik ne olacak anlamis degilim calisan arkadaslarin bile hic bir bilgisi yok gelip gidiyorlar ne olacak borajet'e ... Yoneticiler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wow ~ 7 yıl önce
Borajet bas agritacak gibi altindan ne olaylar cikar simdi eeeyyy borajet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medya ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bu haberlere itibar etmeyelim, hamdolsun bunu fırsata çevirip tamamı müslüman kokpit personeliyle daha iyi hizmete yürüyoruz, bu tip haberler hem milli hemde islam dinimiz sermayesine fitne sokmaktır, günahtır, borajetin gelecegini konuşalım bu mübarek ayda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman ~ 7 yıl önce
Elinizde kokpit ekibi kaldımıda müslüman olanını arıyorsun? Ayrıca fo'ların hepsi müslümandı ama noldu?
Troll ~ 7 yıl önce
Ne ictin sen
Milli içki ~ 7 yıl önce
Ayran
Adamı hasta etme ~ 7 yıl önce
Dine saldırmadan edemiyorsun değil mi. Şu yorumun suç teşkil ediyor insanların manevi değerleriyle dalga geçemezsin haddini bil. borajetin dinle dindar insanla ne alaksı var. İnsanların hataları o kişileri bağlar.
komik ~ 7 yıl önce
adam sizinle kafa buluyor sizde onu adam yerine koyup yoorum yapıyorsunuz:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000