22 Kasım 2014, Cumartesi 14:25:09

BORAJET İSTANBUL-ÇANAKKALE UÇUŞLARINA BAŞLADI

Çanakkale ve İstanbul arasındaki uçak seferleri üç yıl aradan sonra yeniden başladı. İstanbul'dan gelen ilk uçak, gece yarısı 100 yolcusuyla Çanakkale Havalimanı'na indi.
  • Konyali ac gözünü de etrafa bak günde Thy 5 +5gidis dönüş Pegasus 4+4 gidiş dönüş bumu yani??? Antalya ya gunde sayamadigim kadar sefer var ,, konyaya sonra Canakkaleye de gelsin!!!
  • Çalışan rumuzlu arkadaş sen başka yerde çalışıyorsun heralde TC-YAK 104 kişilik TC-YAL 110
  • Kardeşim iyide Antalya'dan Çanakkale'ye gidelim dedik önce Ankara'ya sonra Çanakkale'ye derken evden çıkış Çanakkale'de eve giriş Nerdeyse kendi arabayla Gidiş zamanına geldi niçin Antalya direk Çanakkale yok anlamadım gitti nida tövbe
  • Borajeti almanya ucuslarinda da görmek istiyoruz. Onur Air geldi Bora jet te gelsin
  • İstikrarsız borajet klasiği. Bugün açar yarın kapar.
  • Dikkatli haber yapın; "Borajet'in 110 yolcu kapasiteli Embraer E 190 tipi jet uçakları". Embraer E 190 ne zaman 10 koltuk büyüdü ?
  • Bakalım kaç haftada kapatacak bu hattı.Kendi rekorunu egale edebilecek mi?
  • Yuzde 80 oldugunu iddaa eden arkadaş son haftanın rakamlarını yazda gorelim yüzde 62.8 de kalmış gecen hafta ortalaması
  • Bana ne !!! Hele bi önce Konyamiza açsın !!!
  • Bu zihniyetle bir hafta sonra kapatır. Aç kapa. Aç kapa. BJ bunu hep yapıyor.

Yetersiz yolcu kapasitesi dolayısıyla kaldırılan Çanakkale-İstanbul uçak seferleri, kent yöneticileri ve iş adamlarının girişimleriyle üç yıllık aradan sonra Borajet aracılığıyla yeniden başladı. Dün saat 23.00'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Borajet'in 110 yolcu kapasiteli Embraer E 190 tipi jet uçağı, 00.15'te Çanakkale Havalimanı'na inerek seferini gerçekleştirdi. Apronda iki itfaiye aracının üzerine su sıkarak selamladığı uçaktaki 100 yolcu da Havaalanı Müdürü Metin Bölücek, Borajet Satış Geliştirme Yetkilisi Cumhur Gizer, Borajet Çanakkale Temsilcisi ve Dardanel Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Zafer Güneş tarafından karşılandı.

Seferlerin Çanakkale için hayırlı olması temennisinde bulunan Borajet Satış Geliştirme Yetkilisi Cumhur Gizer, "Biz Borajet olarak Çanakkale'ye yabancı değiliz. Ama bu anlamda yeni farklılıklarla Çanakkale'deyiz. Çanakkale'de olmamız bizim açımızdan önemli bir durum. Daha önce ATR 72-500 tipi uçaklarla bu hizmet veriyorduk. Şimdi tamamen filomuz yeni Embraer E 190 tipi uçaklarımızla hizmetlerimize devam etmekteyiz. Çanakkale'de bu hizmetten faydalanmaktadır. Kış döneminde şu anda 6 frekans olarak hizmet veriyoruz. Ama bunu yaz döneminde arttıracağız. Bu da doğal olarak Çanakkale'de uzun soluklu bir operasyon arzu ettiğimizi, Çanakkale'ye değer bir şekilde hizmet vermek istediğimizin açıkça örneğidir. Biz açıkçası buradan Çanakkalelileri sadece İstanbul'a değil İstanbul'dan yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı yerlere de götürüyoruz. Bunun da artacak devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Çanakkale- İstanbul seferinin ilk uçuşunun başarıyla gerçekleştiğini belirten Borajet Çanakkale Temsilcisi Zafer Güneş de, "Bu seferler ile Çanakkale'den İstanbul bağlantılı Türkiye'nin her yerine yaklaşık üç buçuk saatte ulaşmak mümkün oluyor. İnşallah Çanakkale halkının yoğun desteğiyle İstanbul seferleri frekans artışıyla devam edecek. Borajet yetkilileri de bu tempo böyle giderse seferlerin artması konusunda bize söz verdiler. İnşallah Borajet Çanakkale'ye hayırlı ve uğurlu olur" diye konuştu.

HAFTANIN 6 GÜNÜ UÇUŞ

Borajet'in 110 yolcu kapasiteli Embraer E 190 tipi jet uçaklarıyla gerçekleştirilecek seferler Pazar hariç haftanın 6 günü düzenleneceği belirtildi. Çanakkale Havaalanı'nda uçağın sabah 06.30'da kalkacağı ifade edildi. Aynı gün dönüşlerin saat 23.00'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacağı belirtildi. Bilet fiyatlarının tek yön 54.99, gidiş dönüş 89.98 lira olarak belirlendiği açıklandı. (Hürriyet)

BORAJET İSTANBUL-ÇANAKKALE UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

kral ~ 9 yıl önce
Konyali ac gözünü de etrafa bak günde Thy 5 +5gidis dönüş Pegasus 4+4 gidiş dönüş bumu yani??? Antalya ya gunde sayamadigim kadar sefer var ,, konyaya sonra Canakkaleye de gelsin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çalışan rumuzlu arkadaş sen başka yerde çalışıyorsun heralde TC-YAK 104 kişilik TC-YAL 110

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VOLKAN 737 ~ 9 yıl önce
Kardeşim iyide Antalya'dan Çanakkale'ye gidelim dedik önce Ankara'ya sonra Çanakkale'ye derken evden çıkış Çanakkale'de eve giriş Nerdeyse kendi arabayla Gidiş zamanına geldi niçin Antalya direk Çanakkale yok anlamadım gitti nida tövbe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 9 yıl önce
Borajeti almanya ucuslarinda da görmek istiyoruz. Onur Air geldi Bora jet te gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İstikrarsız borajet klasiği. Bugün açar yarın kapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E-Jet ~ 9 yıl önce
Embraer'ler ile bu hat kapatma durumlarının son bulacağını düşünüyorum... Hayırlısı artık...
Airporthaber ~ 9 yıl önce
Dikkatli haber yapın; "Borajet'in 110 yolcu kapasiteli Embraer E 190 tipi jet uçakları". Embraer E 190 ne zaman 10 koltuk büyüdü ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 9 yıl önce
Borajet'in sitesinde de 100 koltuklu yazıyor
calışan ~ 9 yıl önce
TC YAK ve TC YAL uçağı 110 kişilik
Bilgisizlik ~ 9 yıl önce
Embraer 190 tipi uçakların maksimum koltuk kapasitesi 114 tür. Bu koltuk sayısı, koltuk aralıklarını arttırmak yolculara konforlu uçuş sunabilmek için azaltılabilir. Borajet' in mevcut 6 Embraer 190 tipi uçağının 2 tanesi 110 koltuklu, 4 tanesi ise 98 koltukludur. Borajetin tasarrufunda bu koltuk sayısı arttırılıp azaltılabilir. Hayırlı olsun. Çanakkale' de sardalya ve kalkan balığı yemenin tadı başkadır. Borajet sayesinde bu zevki tadabilecek olanlara afiyet olsun.
calışan ~ 9 yıl önce
O zaman sitenizdeki filo bilgisini düzeltin.
TUR ~ 9 yıl önce
Bakalım kaç haftada kapatacak bu hattı.Kendi rekorunu egale edebilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maraş ~ 9 yıl önce
Yuzde 80 oldugunu iddaa eden arkadaş son haftanın rakamlarını yazda gorelim yüzde 62.8 de kalmış gecen hafta ortalaması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Bana ne !!! Hele bi önce Konyamiza açsın !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konyali ~ 9 yıl önce
konyaya halihazırda zaten en az 2 havayolu uçuyor, ama bursa Çanakkale Eskişehir izmit bunlar üvey evlat. İstanbul aşırı büyüklüğü ve merkeziliği ile çevresini karartıyor çökertiyor nefessiz bırakıyor bağımlı hale getiriyor. konya beklesin biraz, BJ için daha çok sıra var Konyaya gelene kadar. konya yatıp kalkıp şu anki durumuna dua etsin.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu zihniyetle bir hafta sonra kapatır. Aç kapa. Aç kapa. BJ bunu hep yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000