24 Kasım 2015, Salı 08:50:32

Bombayı koydukları yer belli oldu

Mısır'da IŞİD'in düşürdüğü ve 224 kişinin öldüğü uçakta bomba, 15 yasındaki Maria İvleva'nın oturduğu 31A numaralı koltuğun altına konmuş.
  • Karakutu artık geliştirilmeli uçağın dışında ve koridorda bulunan kameralar entegre edilmeli ayrıca uçağın önemli yerlerine yerleştirilen kamera sistemleri bu karakutu sistemine dahil edilirse bence çok kazalarda büyük yardımı olur
  • Yolcu uçaklarında kara kutuya video kaydının elzem olduğu gün gibi açıkken ; inatla neden takılmadığını anlamak mümkün değil...Hatta bu görüntülerin realtime yer istasyonunada aktarılması gerekir. Uçakta online eşzamanlı olarak ne oldu bitti takip edilir böylece...
  • ses kaydı yok birşey yok. bu senaryoyu nasıl yazmış acaba uzmanlar.

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda, terör örgütü IŞİD tarafından düşürülen ve 224 kişinin yaşamını yitirdiği Rus havayolu şirketi Metrojet'e ait Airbus A-321 uçağına ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

BOMBAYI 15 YAŞINDAKİ KIZIN KOLTUĞUNUN ALTINA KOYMUŞLAR

Uçağın düşmesini araştıran komisyon, bombanın 15 yasındaki kız çocuğu Maria İvleva'nın oturduğu 31A numaralı koltuğun altına konduğunu belirledi.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Yanında annesi ile birlikte seyahat eden Maria İvleva'nın, koltuğunun altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu genç kızın korkunç bir biçimde öldüğünü, Maria'nın koltuğuna yakın koltuklarda oturanların da aynı sona uğradıklarını belirtti.

Uzmanlara göre, bomba patlamasından etkilenmeyen yolcular da, alev topuna dönen uçağın yere çakılmasıyla yaşamlarını yitirdi. (Haberler)

Bombayı koydukları yer belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

bursa777 ~ 8 yıl önce
Karakutu artık geliştirilmeli uçağın dışında ve koridorda bulunan kameralar entegre edilmeli ayrıca uçağın önemli yerlerine yerleştirilen kamera sistemleri bu karakutu sistemine dahil edilirse bence çok kazalarda büyük yardımı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Video Kaydı ~ 8 yıl önce
Yolcu uçaklarında kara kutuya video kaydının elzem olduğu gün gibi açıkken ; inatla neden takılmadığını anlamak mümkün değil...Hatta bu görüntülerin realtime yer istasyonunada aktarılması gerekir. Uçakta online eşzamanlı olarak ne oldu bitti takip edilir böylece...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaynak ~ 8 yıl önce
ses kaydı yok birşey yok. bu senaryoyu nasıl yazmış acaba uzmanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Ses kaydının olup olmadığını nerden biliyorsunuz acaba ? Karakutu ses kayıtları gizli bir belgedir ve bu kayıtları daha önce yaşanan kazalar gibi ortaya çıkarmamış olabilirler. Bu araştırma da sizin yorumunuzdan 10 adım öndedirler emin olun :)
kaynak inceleme ~ 8 yıl önce
kaza raporu oluşturulurken her uçak parçası incelenir ve ölen yolculara otopsi yapılarak ölüm nedeni tam olarak tespit edilir(yanma, patlama, zehirlenme vs...)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000