27 Ocak 2011, Perşembe 08:31:05

BOMBALI SALDIRIDA EL-KAİDE İZLERİ!

Rus istihbaratı: Moskova'daki havalimanına saldırıyı yapanlar El Kaide kamplarında eğitildi
  • havlamasına gerek yok doğal gaz vanasını ve yaş sebze meyve ihracatını keser olur biter.dikkatini çekerim elektriğin yüzde 40 ı doğal gazdan elde ediliyor. sen dua et de bu saldırının ihalesi hizbullah üzerinden Türkiye'ye kalmasın.
  • El-Kaide işin içindeyse kesin ABD'nin bu işte bir parmağı var.
  • İstihbaratları çok güçlüymüş gerçekten, iş işten geçtikten sonra neyin ne olduğunu öğrenebilmişler. Bakalım, bu olayın henüz sonun başlangıcı olduğunu da öğrenebilmişler mi? ;) "Havlayan köpeğin ısırmayacağı"nı atalarımız söylemiş. Peki ya hırlayan pisicikler? :D
  • tayyip padişahının yeni anayasa düzenlemesine göre geçenlerde hapisanelerden bırakılan teröristlerin parmak izi olabilir. O yüzden Rusya'nın bu konuda iyi araştırma yapması gerekiyor. akp hükümetinin sonu yavaştan geliyor.Az kaldı.
  • Sanki adam uzerinde bombalarla Ataturk havaalanindan bindi ucaga,sizin meydaninizda guvenlik bu kadar dusukse biz ne yapalim,yillardir Turklerin size kaptirmasini bir turlu hazmedemediniz :)

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'nda önceki gün biri erkek diğeri kadın eylemci tarafından düzenlenen saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti. Rus iç istihbarat örgütü FSB eylemin, başında Çeçen direniş hareketinin lideri Doku Umarov'un bulunduğu bu grup tarafından yapıldığından şüpheleniyor. FSB'ye göre Pakistan'daki El Kaide kamplarında eğitilen bir intihar timi eylemi gerçekleştirdi. Kanlı eylemin Kaide'nin İslami Kafkas Emirliği isimli birimi tarafından yapıldığı en güçlü idddia olarak öne çıktı. El Kaide'ye yakın bir sitede ise Doku Umarov'un liderliğindeki İslami Kafkas Emirliği'nin eylemi yakın bir zamanda üstleneceği belirtildi. Geçen yıl mart ayında Moskova metrosunda 40 kişiyi öldüren iki kadın intihar bombacısının eylemini üstlenen Çeçen lider Umarov, Ruslara "Savaş kapınıza gelecek" tehdidi savurmuştu. Bu iddialara geniş yer veren Rus gazeteleri, Rus istihbaratının, geçen Aralık ayında iki terörist grubun saldırı için hazırlandığı yönünde uyarı yaptığını da yazdı. Lifenews.ru haber portalı ilk grubun üç kadın ve bir erkekten oluştuğunu, 5 kişiden oluşan ikinci grubun ise Pakistan'da eğitim aldığını yazdı.

İRAN'DA DA KALDILAR

Buna göre üç kadın ve bir erkekten oluşan terör hücresi Pakistan ve İran'da bir süre kaldıktan sonra Çeçenistan'a geçip oradan Moskova'ya geldi. Gruptaki kadınlardan birinin akrabasının Moskova dışındaki Zelenograd kasabasındaki evinde patlayıcıların hazırlandığı kaydediliyor. Rusya Başbakanı Vladimir Putin ise dün yaptığı açıklamada "Bu olay Çeçen bağlantılı değil" dedi.

MAÇA SİYAH KURDELEYLE ÇIKTI

Avustralya'daki açık tenis turnuvasına katılmak için Melbourne kentine gelen Rusların dünya klasmanında ikinci sırada bulunan tenisçisi Vera Zvonareva'nın, uçaktan inerken Moskova'daki saldırıda hayatını kaybedenler anısına kolunda siyah kurdele takması dikkat çekti.

BOMBALI SALDIRIDA EL-KAİDE İZLERİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
havlamasına gerek yok doğal gaz vanasını ve yaş sebze meyve ihracatını keser olur biter.dikkatini çekerim elektriğin yüzde 40 ı doğal gazdan elde ediliyor. sen dua et de bu saldırının ihalesi hizbullah üzerinden Türkiye'ye kalmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
El-Kaide işin içindeyse kesin ABD'nin bu işte bir parmağı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstihbaratları çok güçlüymüş gerçekten, iş işten geçtikten sonra neyin ne olduğunu öğrenebilmişler. Bakalım, bu olayın henüz sonun başlangıcı olduğunu da öğrenebilmişler mi? ;) "Havlayan köpeğin ısırmayacağı"nı atalarımız söylemiş. Peki ya hırlayan pisicikler? :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tayyip padişahının yeni anayasa düzenlemesine göre geçenlerde hapisanelerden bırakılan teröristlerin parmak izi olabilir. O yüzden Rusya'nın bu konuda iyi araştırma yapması gerekiyor. akp hükümetinin sonu yavaştan geliyor.Az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanki adam uzerinde bombalarla Ataturk havaalanindan bindi ucaga,sizin meydaninizda guvenlik bu kadar dusukse biz ne yapalim,yillardir Turklerin size kaptirmasini bir turlu hazmedemediniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000