05 Nisan 2010, Pazartesi 13:22:32

BOMBALAR PATLAMAYA BAŞLADI

AirportHaber’in ortaya çıkardığı skandal haberin ardından yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Ruhsatı olmadığı halde teknik bakım hizmeti veren SAS Havacılık elemanlarına başka şirketler üzerinden apron kartı verildiği ortaya çıktı.
  • APRON KARTINI BASAN BİRİMMİ SUÇLU YOKSA ONLARA BU TALİMATI VERENMİ? BU ARAŞTIRILSIN LÜTFEN
  • BİR LAF VARDIR İŞİ ZORLAŞTIR GETİRİSİ ÇOK OLSUN.( anlayan anlar)
  • AHL KARTLARI SATAN ŞİRKETLER VAR. RUHSATSIZ KİŞİLER KART SATIN ALIYORLAR.
  • AHL de bu şekilde sadece SAS da çalışana mı apron kartı veriliyormuş yoksa diğer kurumlara da veriliyor da airport haberin mi haberi yok ...bi araştırsınlar bakalım...
  • SAS ŞİRKETİNİN NELERİ NE İÇİN VE NASIL YAPTIĞINI HERKES BİLİYOR. MEVZUAATTA EKSİKLER VAR BELKİ AMA VİCDANLARDA HERKESİN YAPTIĞI VE ONAYLADIĞI İŞLERDİR. HERKESİN GÜNÜN HER SANİYESİNDE YAPTIĞI BİR OLAYIN GÜNDEME GELDİĞİ ZAMAN, ŞOK...ŞOK..OLMASI NASIL BİR İKİYÜZLÜLÜKTÜR ALLAHAŞKINA. SORUN TEKTİR:BİR ÇALIŞAN MAKAS DEĞİŞTİRMİŞTİR. DİĞER YORUMLAR İKİ YÜZLÜLÜKTÜR.
  • kınıyorum çizge havacılığı. eğer bu şahısı gerçekten yararlı bir teknisyen diye işe aldılar ve bu haber üzerine işine son verdilerse. yazıklar olsun.
  • Meydan Kartal oto sanayine dönmüş resmen. Kimin ne yaptığı belli değil. Denetlemede Avrupada 5. olduk deniyor. Geri kalan ülkeleri düşünemiyorum.
  • AĞZI OLAN KONUŞUYOR. BENCE BU SİTEDE YAPILAN HABERLERE YORUM YAPILMASININ YASAKLANMASI GEREKİR. YA DA YORUM YAPANLARIN KİM OLDUĞU BELLİ KAYITLI ÜYELER OLMASI ŞART.
  • Ucak stickerlama da Part-21 approval gerektirmez mi? Bu approval olmadan nasil sticker uygulaniyor ucaklara SHGM neden bunlarin uzerine dusmuyor acaba?
  • Uçak boyamakta bir Part 145 bakım aktivitesidir, melihcigim senin 145 in nerede ? sen nasıl giriyorsun aprona ? SAS tan sonra sıra sana gelmesin.

AirportHaber’in yayınladığı haber DHMİ’yi harekete geçirdi. SAS Havacılık’a verilen tüm apron kartları iptal edilirken bir açıklama da Çizge Havacılık’tan geldi.

Uçak boyama işleri ile uğraşan Çizge Havacılık üzerinden SAS çalışanlarına alınan apron kartları da iptal edilirken, Çizge Havacılık iş akitlerini iptal etti.

Çizge Havacılık’ın sahibi Merih Gürcihan, AirportHaber’e gönderdiği açıklamada şunları söyledi;

“Sayın Ali Kıdık,
Bugünkü telefon görüşmemiz üzerine yaptığım araştırmalar sonucunda, ismi geçen şahsın bizim şirketimizde 3 Mart itibarıyla istihdam edildiğini, 8 Mart itibarı ile apron kartı müracaatında bulunulduğunu ve 12 Mart itibarıyla kendisine verildiğini öğrendim.
İlgili şahıs şirketimize SAS havacılık yetkilisi Salih Zeki Öztürk referansı ile iş müracaatında bulunmuş ve teknisyen kökenli olması dikkate alınarak şirketimize katkı sağlayacağı düşünülerek işe alınmıştır. 
İşveren olarak kendisinden aldığımız gerekli bütün yasal evraklar arasında olumlu sabıka kaydı da bulunmaktadır.
Bugünkü konuşmamız üzerine şaibeli bulduğumuz bu şahsın iş akdi fesh edilerek, apron kartının iptaline karar verilmiştir.
Altı yıldır sürdürdüğünüz habercilik çalışmalarınızı takdir ediyor ve yeni yaşınızı kutluyorum.
Yayınlamayı düşündüğünüz haberde, şirketimizin adının geçmesi konuyla ilgimiz olmamasına rağmen, senelerdir dişimiz tırnağımızla, iyi niyetimizle oluşturduğumuz prestijimize ve ilişkilerimize tamiri mümkün olmayan bir zarara yol açabilir. 
Habercilik etiği yönünden şirketimize bu konuda duyarlılık göstermenizi bekliyorum.
Merih Gürcihan
Logo-Sky
Çizge Havacılık Reklam Tur. Tic. Ltd. Şti”

DHMİ kaynakları da diğer kişiler üzerinde titiz bir çalışma yürütüyor.

AirportHaber Özel

BOMBALAR PATLAMAYA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
APRON KARTINI BASAN BİRİMMİ SUÇLU YOKSA ONLARA BU TALİMATI VERENMİ? BU ARAŞTIRILSIN LÜTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİR LAF VARDIR İŞİ ZORLAŞTIR GETİRİSİ ÇOK OLSUN.( anlayan anlar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL KARTLARI SATAN ŞİRKETLER VAR. RUHSATSIZ KİŞİLER KART SATIN ALIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL de bu şekilde sadece SAS da çalışana mı apron kartı veriliyormuş yoksa diğer kurumlara da veriliyor da airport haberin mi haberi yok ...bi araştırsınlar bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAS ŞİRKETİNİN NELERİ NE İÇİN VE NASIL YAPTIĞINI HERKES BİLİYOR. MEVZUAATTA EKSİKLER VAR BELKİ AMA VİCDANLARDA HERKESİN YAPTIĞI VE ONAYLADIĞI İŞLERDİR. HERKESİN GÜNÜN HER SANİYESİNDE YAPTIĞI BİR OLAYIN GÜNDEME GELDİĞİ ZAMAN, ŞOK...ŞOK..OLMASI NASIL BİR İKİYÜZLÜLÜKTÜR ALLAHAŞKINA. SORUN TEKTİR:BİR ÇALIŞAN MAKAS DEĞİŞTİRMİŞTİR. DİĞER YORUMLAR İKİ YÜZLÜLÜKTÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kınıyorum çizge havacılığı. eğer bu şahısı gerçekten yararlı bir teknisyen diye işe aldılar ve bu haber üzerine işine son verdilerse. yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Meydan Kartal oto sanayine dönmüş resmen. Kimin ne yaptığı belli değil. Denetlemede Avrupada 5. olduk deniyor. Geri kalan ülkeleri düşünemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AĞZI OLAN KONUŞUYOR. BENCE BU SİTEDE YAPILAN HABERLERE YORUM YAPILMASININ YASAKLANMASI GEREKİR. YA DA YORUM YAPANLARIN KİM OLDUĞU BELLİ KAYITLI ÜYELER OLMASI ŞART.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucak stickerlama da Part-21 approval gerektirmez mi? Bu approval olmadan nasil sticker uygulaniyor ucaklara SHGM neden bunlarin uzerine dusmuyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçak boyamakta bir Part 145 bakım aktivitesidir, melihcigim senin 145 in nerede ? sen nasıl giriyorsun aprona ? SAS tan sonra sıra sana gelmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000