31 Ocak 2011, Pazartesi 08:20:05

BOMBACININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Rusya Millet Meclisi tarafından terör tehlikesi oranını temsil edecek olan renk sistemi onaylandı.
  • kuzey kafkasya cumhuriyetlerinden yazıyor çeçenlerle ne alaka?zaaten putin ilk gün söylemiş çeçenistanla hiç bağlantı yktur diye.bilip bilmedan yorum yazmayin
  • Hemende Çeçenlerin üzerine attılar... Kafirlerden ne beklenirki ? Ha Rusya ha amerika ha israel hepsi aynı...

Kabul edilen kanuna göre, terör tehlikesi ‘’ Yüksek, Çok Yüksek ve Kritik ‘’ olmak üzere 3 farklı derecede olacak. Çok yüksek tehlike mavi renkte, yüksek tehlike sarı renkte ve kritik tehlike oranı ise kırmızı renkte olacak. Her tehlike anında ne gibi önlemler alınacağına ise Devlet Başkanı karar verecek.

Renk sistemli tehlike oranı kanun tasarısı kasım ayında bu yana mecliste bulunuyor ve oylamayı bekliyordu. Bekleyen kanun tasarısının Domodedovo Havaalanı’nda gerçekleşen terör olayı sonrası gündeme taşınarak görüşülmeye için oylamaya sunulduğu ifade ediliyor.

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova Domodedovo Havaalanı'nda 35 kişinin yaşamını kaybettiği bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğinin belirlendiğini açıkladı.

Bu arada Moskova Domodedovo Havaalanı’nda 24 Ocak günü gerçekleştiren bombalı saldırıyı düzenleyen kişinin kimliği belirlendi.

Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada, bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Kuzey Kafkasya’lı 20 yaşındaki bir erkek olduğu bildirildi.

Öte yandan, bombalı saldırıyı gerçekleştiren bu kişinin nerede doğduğu ve Kuzey Kafkasya’daki hangi cumhuriyetten olduğu, adı ve soyadı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Açıklamada, şu anda bu terör olayına karışan kişilerin de yakalanmaları için çalışmalar yürütüldüğü belirtilirken, soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi için teröristin tam olarak kimliğinin açıklanmayacağı ifade edildi.
 

BOMBACININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kuzey kafkasya cumhuriyetlerinden yazıyor çeçenlerle ne alaka?zaaten putin ilk gün söylemiş çeçenistanla hiç bağlantı yktur diye.bilip bilmedan yorum yazmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hemende Çeçenlerin üzerine attılar... Kafirlerden ne beklenirki ? Ha Rusya ha amerika ha israel hepsi aynı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000