04 Şubat 2011, Cuma 08:31:24

BOMBACININ İSMİ BELLİ OLDU

Bombacının adı belli oldu ama bu sefer de Medvedev’in tepesi attı...
  • ne demek oluyor anlatayim.insanlar dogar buyur ve olurler bu dogal bir surectir.olmek gerekli ve kotu olmayan birseydir.kotu olan bu insanlarin zamanindan once olmesidir ki ,kafkas kokenli birisi olarak 36 kisi rusyanin oldurdugu 1000 lerin yaninda hicbirseydir.arkadas guzel soylemis.ruzgar esen firtina bicer.uzaktan konusmak kolaydir.sen yasamadin o yuzden yorum yapma
  • Bu kadar insanın öldüğü bir olayı geyik yapmak için kullanmak ve sonuna gülücük koymak da ne demek oluyor?
  • bu rusya ne nasil bir memleketki bi cocuga sahip cikamiyor :)))
  • NE DEMİŞLER:RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER.RUSUN İŞİ CİDDEN ÇOK ZOR.GÖRÜNÜŞE GÖRE DAHA ÖDEYECEKLERİ BEDEL BİTMEMİŞ.BAKSANIZA ÖNCE OPERA,SONRA METRO İSTASYONU,ŞİMDİDE HAVAALANI.NE DERLER ETME- BULMA DÜNYASI.
Domodedovo Havaalanı’ndaki terör eylemini 20 yaşındaki İnguş Muhammed Evloyev’in yaptığı ileri sürülüyor. Haber sitesi news.life.ru, olay yerinde kopmuş kafası bulunan Evloyev’in kimliğinin DNA testleriyle belirlendiğini yazdı. Siteye göre, İnguşetya’da yaşayan ve muhasebecilik eğitimi gören Evloyev eylül ayında çalışmak için Krasnodar’a gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Bu arada, Federal Güvenlik Servisi Başkanı Aleksandr Bornikov’la Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastrıkin’in Perşembe günü Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev’le yaptığı görüşme basında spekülasyona yol açtı. Kommsersant gazetesi, havaalanındaki terör eyleminin ayrıntılarının çözüldüğünü söyleyen iki üst düzey yetkiliyi, “Siz önce davayı mahkemeye götürecek somut hale getirin, sonra işin reklam kısmıyla uğraşın!”diye terslediğini yazdı. Medvedev'in sözleri aynı gün bir kaç saat önce terör eylemiyle ilgili bütün ayrıntıların çözüldüğünü söyleyen Başbakan Vladimir Putin'e dolaylı bir eleştiri anlamına da geliyor.

Diğer yandan, Bortnikov Medvedev’e teröristin kimliğini belirlendiğini söylemiş, ancak adını açıklamamıştı. Medvedev’e açıklanmayan ismin haber sitesinde çıkması da bir başka tartışma yarattı. Bortnikov, saldırganın eylemden önce uyuşturucu aldığını ileri sürmüştü.

(TürkRus.com)
BOMBACININ İSMİ BELLİ OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ne demek oluyor anlatayim.insanlar dogar buyur ve olurler bu dogal bir surectir.olmek gerekli ve kotu olmayan birseydir.kotu olan bu insanlarin zamanindan once olmesidir ki ,kafkas kokenli birisi olarak 36 kisi rusyanin oldurdugu 1000 lerin yaninda hicbirseydir.arkadas guzel soylemis.ruzgar esen firtina bicer.uzaktan konusmak kolaydir.sen yasamadin o yuzden yorum yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar insanın öldüğü bir olayı geyik yapmak için kullanmak ve sonuna gülücük koymak da ne demek oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu rusya ne nasil bir memleketki bi cocuga sahip cikamiyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NE DEMİŞLER:RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER.RUSUN İŞİ CİDDEN ÇOK ZOR.GÖRÜNÜŞE GÖRE DAHA ÖDEYECEKLERİ BEDEL BİTMEMİŞ.BAKSANIZA ÖNCE OPERA,SONRA METRO İSTASYONU,ŞİMDİDE HAVAALANI.NE DERLER ETME- BULMA DÜNYASI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000