21 Temmuz 2012, Cumartesi 08:26:37

BOMBACI TÜRKİYE'DE Mİ?

İsrailli turist kafilesini taşıyan otobüse yapılan intihar saldırınsında şok gelişme yaşandı...
  • Kesin ABD ile Israil in işidir(!) Bizim milletin çenesini yorar da yorar.. yahudi düşmanları lanet kusmakta filistinli gençleri aratmaz, senaryo yazarları binbir kılıf biçer.. saçmalıklar alır götürür ortalığı..
  • İsrail, başına Türkiye kadar taş düşsün.
  • Yine çok karışık işler,senaryolar,komplolar,olabilirler.... İsrail-Türkiye-ABD;Bulgaristan ı niye kattılar bilmiyorum!

Burgas Havalimanı’nda İsrailli turist kafilesini taşıyan otobüse yapılan intihar eylemini üzerinden sahte ABD kimliği çıkan Jacque Felipe Martin’in gerçekleştirdiği belirlendi

İsrailli yetkililer uzun saçlı saldırganın Türkiye’den giriş yaptığını öne sürdü. Soruşturmaya İsrail’in yanı sıra FBI ve CIA de katıldı.

Bulgaristan’ın Burgas Havaalanı’nda İsrailli turistleri taşıyan otobüse düzenlenen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı, Türkiye’den bu ülkeye giriş yaptığı öne sürülen Jacque Felipe Martin gerçekleştirdi. Bulgaristan Dışişleri Bakanı Nikolay Mladenov, 35-36 yaşlarında olduğu sanılan uzun saçlı saldırganın 4 ile 7 gündür Bulgaristan’da olduğunu açıkladı. Havaalanı güvenlik kameralarına yakalanan Martin’in büyük bir sırt çantasıyla birlikte belinde de küçük bir çanta taşıdığı görülüyor. Yetkililer saldırganın Bulgar vatandaşlarından yardım aldığı ihtimalinin de göz ardı edilmeyeceğini açıkladı. Ele geçirilen belgede Martin’in adresi olarak da Louisiana’daki bir kumarhanenin açık adresi gösterildi.

Türk asıllı şoför de öldü

İsrail anti-terör büro eski şefi Tuğgeneral Nitzan Nuriel, saldırganın muhtemelen Hizbullah veya İran tarafından gönderildiğini ve Türkiye sınırından Bulgaristan’a girerek eylemi gerçekleştirdiğini öne sürdü. Nuriel ayrıca intihar bombacısının Bulgaristan’daki Müslüman toplumundan da yardım almış olabileceğini iddia etti. Bulgar bakan saldırıda ölen İsrailli turist sayısının 5 olduğunu, ölenlerin arasında otobüs şoförü Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı Mustafa Kösov’un da bulunduğunu bildirdi. Bulgar basını, 36 yaşındaki Kösov’un Blagoevgrad şehrine bağlı Yurukovo köyünde yaşayan eşi Emine’nin iki çocuğuna babalarının öldüğünü söyleyemediğini yazdı. Bulgaristan Ulusal Televizyonu (BNR), Tel Aviv’den gelen uçağın inmesinden kısa bir süre sonra, turistleri getiren tur operatörünü telefonla arayan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin, “İsrailliler iki bombayla karşılanacak” dediğini bildirdi.

Şin Bet Bulgaristan’da

İç istihbarat servisi Şin Bet ve tıbbi uzmanlardan oluşan bir ekibi Bulgaristan’a gönderen İsrail hükümeti ise saldırıdan İran’ı sorumlu tuttu. Bulgar medyası saldırganın üzerinden ABD’nin Michigan eyaletine kayıtlı sahte bir sürücü ehliyeti çıktığını açıkladı. Bunun üzerine soruşturmaya İsrail’in yanı sıra Amerikan istihbarat birimleri FBI ve CIA de dahil oldu. İsrail hükümeti özel bir uçak göndererek havaalanında mahsur kalan İsrail vatandaşlarını ve yaralıları ülkelerine geri götürdü.

Mossad haber vermedi

Burgas kentinde saldırının gerçekleştirildiği Sarafovo Havalimanı’na gelerek incelemelerde bulunan Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, İsrail istihbarat servisi Mossad ile geçen ay bir görüşme yaptıklarını, ancak kendilerine saldırı konusunda hiçbir şey söylenmediğini açıkladı. İsrail basını da istihbarat konusunda Mossad’ın bir fiyasko yaşadığını yazdı. İran ise İsrail hükümetinin iddialarının temelsiz olduğunu açıkladı. Dışişleri bakanlığından yapılan açıklamada terörün her türlüsünü kınayan Tahran yönetiminin, kendisinin de terör saldırılarının mağduru olduğuna dikkat çekilerek, “Terör masum insanların hayatlarını tehlikeye atar. İran tüm terör saldırılarını kınar” denildi. (Vatan)

BOMBACI TÜRKİYE'DE Mİ?

Yorumlar

size ne! ~ 12 yıl önce
Kesin ABD ile Israil in işidir(!) Bizim milletin çenesini yorar da yorar.. yahudi düşmanları lanet kusmakta filistinli gençleri aratmaz, senaryo yazarları binbir kılıf biçer.. saçmalıklar alır götürür ortalığı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.Kurtulmuş ~ 12 yıl önce
İsrail, başına Türkiye kadar taş düşsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yine çok karışık işler,senaryolar,komplolar,olabilirler.... İsrail-Türkiye-ABD;Bulgaristan ı niye kattılar bilmiyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000