16 Eylül 2016, Cuma 14:54:14

Bomba ihbarcısının cezası belli oldu

26 Temmuz'da Cenevre Havalimanı'nda bomba paniğine neden olan kadın 92 bin dolar para cezasına çarptırıldı.
  • Gecikmis her saniye binlerce dolara bedel oluyor. Aslinda boylelerini havalimanina almamalari lazim. Ins ulkemizde de boyle olur.
  • Oluşan tüm zarar ve ziyanın sahte ihbarcıya kesilmesi en doğru karardır. Ödeyip ödeyememesi zanlının problemidir. İnsanların işini gücünü aksatırken düşünecekti onu. Hapis yatmasının kimseye bir faydası yok ve hiç bir zararı da karşılamıyor. Umarım ülkemizde de bu şekilde uygulanır.
  • Umarim bizde de ayni cezalar verilir, Turkiye'de her iki ay da bir ayni ihbarlar geliyor, olan da işlwticilere oluyor, bir süru masraf. Bizim ülkemizde de ayni.miktarlar bir an once uyulanmali! 92 bin dolar yallasik 270 bin tl yi duyan birak ihbarı bir daha eline telefonu almaz.!

26 Temmuz'da Cenevre Havalimanı'nda bomba paniğine neden olan kadın 92 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan olayda bir kadın havalimanını arayarak Cenevre'ye inen yolculardan birinde bomba olduğunu söylemiş ve havalimanını birbirini katmıştı. İhbar üzerine havalimanındaki yolcular ve gelen araçlar tek tek aranırken, birçok uçak seferi de gecikmeye uğramıştı.

Daha sonra yapılan incelemelerde ihbarı yapan kadının, kocasıyla ilişkisi olan bir kadını hedef aldığı ve o gün havalimanına indiği tespit edildi.

Aldatılan kadının intikam oyunu olarak kayıtlara geçen olay sonrası gözaltına alınan kadının cezası belli oldu. Önce hapis cezasına çarptırılan kadının cezası 92 bin dolara çevrildi.

Bomba ihbarcısının cezası belli oldu

Yorumlar

Az bile ~ 8 yıl önce
Gecikmis her saniye binlerce dolara bedel oluyor. Aslinda boylelerini havalimanina almamalari lazim. Ins ulkemizde de boyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru karar ~ 8 yıl önce
Oluşan tüm zarar ve ziyanın sahte ihbarcıya kesilmesi en doğru karardır. Ödeyip ödeyememesi zanlının problemidir. İnsanların işini gücünü aksatırken düşünecekti onu. Hapis yatmasının kimseye bir faydası yok ve hiç bir zararı da karşılamıyor. Umarım ülkemizde de bu şekilde uygulanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatch ~ 8 yıl önce
Umarim bizde de ayni cezalar verilir, Turkiye'de her iki ay da bir ayni ihbarlar geliyor, olan da işlwticilere oluyor, bir süru masraf. Bizim ülkemizde de ayni.miktarlar bir an once uyulanmali! 92 bin dolar yallasik 270 bin tl yi duyan birak ihbarı bir daha eline telefonu almaz.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000