07 Temmuz 2008, Pazartesi 11:09:23

BOLUKÇU’NUN MELEKLERİ GÖKYÜZÜNDE

Onur Hava Yolları’nda eğitimlerini tamamlayan 48 kabin memuru sertifikalarını alarak gökyüzüne ‘merhaba’ dedi.

Yoğun bir eğitim döneminden sonra uçuşa hazırlanan kabin memurları Onur Air Genel Merkezi’nde düzenlenen kokteylle hem sertifikalarını aldılar hem de stres attılar. Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, Genel Müdür Yardımcısı Nedim Gürbüz, İç Hatlar Müdürü Nasuh Çetin, Onur İletişim Genel Müdürü Faik Akın, Başpilot Erkan Sayın ve Kabin Hizmetleri Müdürü Tülay Bulut’un da hazır bulunduğu kokteylde, çiçeği burnunda kabin memurlarının bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, ‘‘Kabin memurları öncelikle yolcuların güvenliğini sağlamalı. Tabii ki güler yüzlü olmalı gerekiyor. Yolcuya su ikram ederken bile yüzlerinin gülmesi lazım. Unutmamaları gereken çok önemli bir konuda onlar bizim havada ki temsilcilerimiz. Bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Kabin Hizmetleri Başkanı Tülay Bulut ise, kabin memurlarının şirket için çok önemli görevi yürüttüklerine dikkat çekerek, “ Onur Air’in samimiyetini yolculara aktarmak sizlerin görevi. Yapacağınız iş bizim için çok önemli” diyerek kabin memurlarına başarı diledi.

Konuşmanın ardından günün önemi anısına Bahabettin Bolukçu, Nedim Gürbüz ve Tülay Bulut birlikte pasta kesti.

Bu arada, eğitimi birincilikle tamamlayan Fatma Hülya Dobur sertifikasını Şahabettin Bolukçu’dan alırken İkinciliği Esra Sevin ve üçüncülüğü Canan Enginer aldı. 

Sertifika töreninden görüntüler için TIKLAYIN

BOLUKÇU’NUN MELEKLERİ GÖKYÜZÜNDE

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000