02 Mayıs 2012, Çarşamba 08:04:54

BOLUKÇU: 'HERKES NASİBİNİ ALIR'

Onur Air, Azerbaycan’ın en büyük ikinci şehri olan Gence’ye ilk uçuşunu bugün gerçekleştirdi.
  • foto galeri bölümü çalışmıyor.
  • thy yalnız bırakmayacaktır sizi merak etmeyin
  • Hayırlı uğurlu olur işaallah,çok güzel bir pazar yakalamışlar Azebaycanın batısını kapatacaklar.Bir de Lankaranı tavsiye ederim,Azerbaycanın güneyini ve İranin kuzeyini kapatırlar. Bakü da THY ve AZALA kalsın.

Onur Air, Airbus A320 tipi uçağıyla, Azerbaycan’ın Bakü’den sonra en büyük ikinci kenti olan Gence’ye ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 

Türkiye saati ile 02:50’de Atatürk Havalimanı’ndan 8Q 276 sefer sayılı TC-OBE tescilli Airbus A320 tipi uçağıyla havalanan Onur Air, yaklaşık 2 saat 10 dakika süren yolculuğun ardından Gence Havalimanı’na taker koydu.

Azerbaycan yerel saati ile 07:10’da Gence Havalimanı’na inen Onur Air uçağına su takı yapıldı ve Onur Air ekibi ve Gence yolcuları çiçeklerle karşılandı. 

Azeri basınının da yoğun ilgi gösterdiği ilk uçuşa, Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu, Onur Air Kurumsal İletişim Direktörü Rauf Gerz, Onur Air İletişim Koordinatörü Yasin Zengin ve Türkiye'den çok sayıda gazeteci katıldı. Gence Havalimanı'na inişin ardından Onur Air süslemeli pasta Onur Air ekibi tarafından kesilerek ilk uçuş kutlandı.

Pasta kesiminin ardından basın mesnsuplarının sorularını yanıtlayan Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu: ‘İstanbul’dan Gence’ye uçan ilk havayolu olduk. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Tarifeli seferlerimizi dikkatli seçmeye özen gösteriyoruz. Şimdilik Gence’ye haftada üç sefer yapacağız. İlerleyen dönemlerde iki frekans daha ekleyip beşe çıkaracağız’ dedi.

THY’nin Nahçivan’dan sonra Gence’ye de uçmasının Onur Air’i etkileyip etkilemeyeceği sorusuna ise Bolukçu: ‘Bizi etkilemez. Biz Kars’a başladıktan sonra 2003 yılının Temmuz ayında Kars’a hiç uçmayan şirketler uçmaya başladı. Buraya başladık, buraya da herkes gelebilir, herkes nasibini alır. Önemli olan hizmet etmek, süreklilik göstermek. Türk Hava Yolları’nın o kadar çok uçacak noktası var ki, burayı Nahçivan’la birleştireceklerini sanmıyorum’’ dedi.

Gence Havalimanı'ndaki törenin ardından öğle saatlerinde şehir turuna çıkan Onur Air ekibi, rehber eşliğinde Gence tarihi konusunda bilgilendirildi. 

Onur Air ekibi Haydar Aliyev anıtına çelenk koyduktan sonra Haydar Aliyev müzesini ziyaret etti.

Haydar Aliyev Müzesi'ni de gezen ve tarihi notlar edinen Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu, Haydar Aliyev hatıra defterine 'Azerbaycan'ın Gence şehrinde Haydar Aliyev Müzesini ziyaret etmek ve yaptıklarına şahit olmak bizi mutlu etti. Gösterilen misafirperverliğe ve güleryüze teşekkürler' yazdı.

Şehir turunun ardından Gence'deki acentanın açılışı yapıldı.

Onur Air, Gence uçuşlarını Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri, haftada üç frekans olarak yapacak.

Onur Air Azerbaycan'ın Gence kentine uçtu

 

BOLUKÇU: 'HERKES NASİBİNİ ALIR'

Yorumlar

Foto galeri ~ 12 yıl önce
foto galeri bölümü çalışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin ~ 12 yıl önce
thy yalnız bırakmayacaktır sizi merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı-uğurlu olsun ~ 12 yıl önce
Hayırlı uğurlu olur işaallah,çok güzel bir pazar yakalamışlar Azebaycanın batısını kapatacaklar.Bir de Lankaranı tavsiye ederim,Azerbaycanın güneyini ve İranin kuzeyini kapatırlar. Bakü da THY ve AZALA kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000