20 Mayıs 2013, Pazartesi 12:01:16

BOLUKÇU HAVACILIĞA VEDA ETTİ

Türk sivil havacılığında iz bırakan simalardan biri olan Onur Air eski Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, havacılık sektöründen tamamen çekildi.
  • demişler ya mesela çalışanları memmun etmek kolay değildir falan diye! ben de şunu diyorum onur air'in aynı muadili olan ''eskiden'' bir şirket.. bir low cost carrier.. onun genel müdürü veya Ali sabancı için 20 yıl sonra çıksa bu tarz bir sektörden çekilme haberi.. bu kadar olumsuz yorum alır mı? bence yüzde 80 cevap hayır! demek ki pek de ''iyi'' ''başarılı'' değilmişsiniz sayın bollukçu!
  • ne kadar guzel bı sırkettı onur aır calısanlar hep gulerdı ucuslara kosa kosa gıderdık kazanırdık kazandırırdık sırketımızı severdık laf kondurmazdık..azaldık ucuslar kotulestı dıger sırketler calısanlarına sahıp cıktı bıze ıstemeyen gıtsın dedıler kaldık duzelır dedık herkes gıttı yavas yavas dostlar gıttı ıyı insanlar gıttı..sımdı ucusa gıderken bı durup dusunur olduk yıllar genclık gıttı..amır oluyosun memur ucuyosun check purserlar memur ucuyo dıyemıyosunkı ya yukseldım barı o guzel ama onuda yasayamaz olduk..hala umıtle hersey guzel olucak yenı ıse baslayanlarla sırket yenı bı soluk alıcak maaslar duzelcek dıye bı umıtle beklıyoruz hala herseye ragmen mutluyuz mutlu olmak ıstıyoruz cunku ONURLUYUZ..saygılarımla
  • Şahabettin beye bundan sonraki hayatında sağlık,mutluluk ve huzur dilerim. Dile kolay 20 yıla yakındır Lider kişiliğiyle şirketi yönetmiş ve emek vermiştir. İyi günlerde de , zorlu günlerde de çalıştık. Bir çok kişiye iyiliği dokunmuştur. Kendisini arayacağız ve arıyoruz da...
  • şirketler çalışanlarını silah zoru ile mi çalıştırıyorlar acaba?
  • OHY kim almış acaba ? OHY başına kim gelecekmiş acaba ? OHY satış işlemi yasal olarak cidden onaylanmış mı acaba ? Merak işte dedik ya.... Fakat korkarım YANITLARI KİMSE VEREMEYECEK :)
  • Geçmiş olsun,şirket çalışanları iyi anımsamıyorlardır herhalde.Benim fikrim şirket sahibinin tetikçilerinden biriydi;
  • sevgili şahabettin bollukçu abime allahtan acil şifalar dilerim tecrübelerinden istifade ettik çok katkısı oldu havacılığa ve onur air ailesine her zaman güzel yadedececeğimiz bir büyüğümüz lütfen bu insanların arkasından kötü haklarını teslim edelim.
  • yenı zammmız hayırlı olsun ama super olmus dımı ıngılızce sınavı toefel dan 70 almak kolaymı:)))
  • CİDDİ RAHATSIZMIŞ DİYE DUYMUŞTUM.ALLAH TÜM DERTLİLERE VE HASTALARA ŞİFA VERSİN.
  • Onur Air satışıyla ilgili hiç haber çıkartılmıyor. Niçin aceba????? ::))))))))

Türk sivil havacılığının önemli isimlerinden Şahabettin Bolukçu, havacılık serüvenine kesin olarak nokta koyarak Onur Havayolları ile ilişkisini kesti.

Onur Havayolları ile adı özdeşleşen Bolukçu, özellikle TÖSHİD başkanlığı yaptığı dönemde sektörün en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Şahabettin Bolukçu’nun Onur Air’in satışı sonrasında şirketle resmi ilişkisi kesilmemiş olsa da fiilen bir etkinliği kalmamıştı.

BOLUKÇU KİMDİR?

1951 Erzurum doğumlu  Şahabettin Bolukçu, 1974 yılında İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. 1970-1989 yılları arasında Rate A.Ş’de fabrika müdürü, Elektropar A.Ş’de Genel Müdür, 1989-1996’da Ten Tur Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Koordinatör, 1996-2006’da Onur Air Taşımacılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve Genel Koordinatör, 2004-2008 yılları arasında TÖSHİD başkanı olarak görev yaptı. TOBB Türkiye Sivil Havacılık Başkanı olarak da görev yapan Bolukçu, 2012 yılı Ocak ayında Onur Air’deki genel müdürlük görevinden ayrıldı.

BOLUKÇU HAVACILIĞA VEDA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

bir düşün! ~ 11 yıl önce
demişler ya mesela çalışanları memmun etmek kolay değildir falan diye! ben de şunu diyorum onur air'in aynı muadili olan ''eskiden'' bir şirket.. bir low cost carrier.. onun genel müdürü veya Ali sabancı için 20 yıl sonra çıksa bu tarz bir sektörden çekilme haberi.. bu kadar olumsuz yorum alır mı? bence yüzde 80 cevap hayır! demek ki pek de ''iyi'' ''başarılı'' değilmişsiniz sayın bollukçu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 11 yıl önce
ne kadar guzel bı sırkettı onur aır calısanlar hep gulerdı ucuslara kosa kosa gıderdık kazanırdık kazandırırdık sırketımızı severdık laf kondurmazdık..azaldık ucuslar kotulestı dıger sırketler calısanlarına sahıp cıktı bıze ıstemeyen gıtsın dedıler kaldık duzelır dedık herkes gıttı yavas yavas dostlar gıttı ıyı insanlar gıttı..sımdı ucusa gıderken bı durup dusunur olduk yıllar genclık gıttı..amır oluyosun memur ucuyosun check purserlar memur ucuyo dıyemıyosunkı ya yukseldım barı o guzel ama onuda yasayamaz olduk..hala umıtle hersey guzel olucak yenı ıse baslayanlarla sırket yenı bı soluk alıcak maaslar duzelcek dıye bı umıtle beklıyoruz hala herseye ragmen mutluyuz mutlu olmak ıstıyoruz cunku ONURLUYUZ..saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurlu ~ 11 yıl önce
harika yazmışsınız teşekkürler..begenmeyenede hayret..ınsallah hersey eskısı gıbı güzel olucak..
Onur Air 'li ~ 11 yıl önce
Şahabettin beye bundan sonraki hayatında sağlık,mutluluk ve huzur dilerim. Dile kolay 20 yıla yakındır Lider kişiliğiyle şirketi yönetmiş ve emek vermiştir. İyi günlerde de , zorlu günlerde de çalıştık. Bir çok kişiye iyiliği dokunmuştur. Kendisini arayacağız ve arıyoruz da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
şirketler çalışanlarını silah zoru ile mi çalıştırıyorlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 11 yıl önce
silah zoruyla değil konsomatris alır gibi 3000 euroluk senet yapıyorlar işe başladığında! onun zoruyla çalıştırıyorlar..
Merak işte ~ 11 yıl önce
OHY kim almış acaba ? OHY başına kim gelecekmiş acaba ? OHY satış işlemi yasal olarak cidden onaylanmış mı acaba ? Merak işte dedik ya.... Fakat korkarım YANITLARI KİMSE VEREMEYECEK :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak edene ~ 11 yıl önce
herşey 4x4'lük. Merakın giderildimi?
TETİKÇİ ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsun,şirket çalışanları iyi anımsamıyorlardır herhalde.Benim fikrim şirket sahibinin tetikçilerinden biriydi;

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömer ~ 11 yıl önce
sevgili şahabettin bollukçu abime allahtan acil şifalar dilerim tecrübelerinden istifade ettik çok katkısı oldu havacılığa ve onur air ailesine her zaman güzel yadedececeğimiz bir büyüğümüz lütfen bu insanların arkasından kötü haklarını teslim edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk saysel ~ 11 yıl önce
kötü haklarımızı teslim etmek mi hiç bir yöneticiye hakkımı helal etmiyorum kan emicileri
:) ~ 11 yıl önce
yenı zammmız hayırlı olsun ama super olmus dımı ıngılızce sınavı toefel dan 70 almak kolaymı:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
toefel alanların bu sırkette ne ısı var.evet yenı zam hayırlı ve ugurlu olsun aylardır zam zam denıldı dalga gecer gıbı yapılana bak.yıllardır emekcı olanlara yazık ıste boyle hak verılıyor.tuzu kuru olanlar ıcın sorun yok.gecmıs olsun
so dealer ~ 11 yıl önce
CİDDİ RAHATSIZMIŞ DİYE DUYMUŞTUM.ALLAH TÜM DERTLİLERE VE HASTALARA ŞİFA VERSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski havacı ~ 11 yıl önce
Onur Air satışıyla ilgili hiç haber çıkartılmıyor. Niçin aceba????? ::))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000