03 Eylül 2010, Cuma 12:35:45

BOLUKÇU: "DAHA UÇURACAĞIMIZ ÇOK İNSAN VAR"

Onur Havayolları, gelenekselleşen iftar yemeğini dün akşam verdi. Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazetecilerin katıldığı davette, Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu önemli açıklamalarda bulundu.
  • artık acıkca belli onur airin politikası kalitesizlik üzerine kurulmuştur,ne yolcuyla ilgili nede çalışanla ilgili hiçbir olumlu gelişme görülmemektedir,çalışanına nerdeyse aclık sınırında maaş vermektedir,kabin memuru 800 tl maaş almaktadır,biz bunu yazmaktan utanıyoruz ama onlar vermekten utanmıyorlar. siz yolcularda hala ücretlı ikramdan şikayet ediyorsunuz.birde sanki kabin ekiplerinin cebine giriyormuş gibi para onlara etmediğiniz laf kalmıyor,
  • Onur KKTC seferlerine başlayacaktı ne oldu ? Yoksa biri çivi mi koydu ?
  • MERZİFON HAVAALANINIDA DÜŞÜNÜN. GERÇEKTEN İYİ BİR POTANSİYEL VAR. HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL SEFERİ SADECE THY'DE. SİZE BU DESTİNASYONU UYGULAMAYA ALMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.
  • bu arada onur taşrayı hala düşünmüyormu bilen varmı ( tokat erzincan kayseri van )
  • yolcu arkadasım böyle konuşmanı sana yakıştıramadım siz yolcu değil çalışan olsanız böyle konuşmazsınız sizin bulunduğunuz mevkıye yakıştıramadım neden böyle kunuştunuz ki ben doğrruyu söyledim iyi çalışmalar kolay gelsın saygılar sevgiler
  • sen THYne git kardeşim. fiyatlarıyla seni"soğan gibi soyup kabak gibi oysunlar".birde rötarıyla aktarmanı kaçırtsınlar sonra bu sütuna bekleriz.dert yanman için.hadi gülegüle uğurlar olsun.
  • VALLAHİ NE GÜZEL YEMEK İFTAR BİRAZDA UÇAKTA BEDEVA İKRAM VERSENİZ BOL KEDEN ATMAK NE GÜZEL İÇHATLARDA ÇOK YOLCU VAR TABİİ ÇEKİN PARALI İKRAM PARALI DUR BAKALIM DAHA NELERDEN PARA ALACAKSINIZ THY NİN GÖZUNU SEVEYİM

Onur Havayolları yetkilileri dün akşam Florya Kaşıbeyaz Restoran’da verilen iftar yemeğinde havalimanı muhabirleriyle bir araya geldi. Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, Onur Havayolları İletişim Direktörü Rauf Gerz, Onur Havayolları Medya Koordinatörü Yasin Zengin de hazır bulunduğu iftar davetine çok sayıda gazeteci katıldı.

Yemeğin ardından gazetecilerle sohbet eden Şahabettin Bolukçu önemli açıklamalarda bulundu.

"ÜST YAPI TAMAM, ALT YAPI GENİŞLEMELİ"

Türkiye'de sivil havacılığın ciddi bir gelişme gösterdiğine dikkat çeken Bolukçu, "Sivil havacılıkta yaşanan gelişmeleri hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Havayolu artık halkın yolu haline gelmiş durumda. Havalimanlarımızda gelişti. Ama Atatürk Havalimanı'nda pist sorunu var. Orada iki pist var fakat rüzgar durumunun müsaitliğine göre, onun dışında rüzgarlar müsade etmezse tek pist kullanılıyor. Paralel pisti ayrı bir pist olarak düşünmek doğru değil. Çünkü orada bir uçak iniş yaparken diğeri kalkış yapamıyor. Ancak bir uçak inişini yapacak, taksi yolundan ayrılıp aprona giriş yapacak ki diğer uçağa kalkış izni verilsin. Bu yüzden de havalimanının kapasitesi bellidir bir saatte en fazla 45 trafiğe kadar çıkılabiliyor. Yani bir günlük kapasiteyi ne yaparsanız yapın 1100 ya da 1200'e çıkartamazsınız. Eğer yeni bir genişleme yapılacaksa bunun için de belli noktaların istimlak edilmesi gerekiyor. Bunun yapılması içinde öyle ufak paralar değil ciddi paralar gerekiyor" dedi.



"HERKES YİYEBİLDİĞİ KADARINI YER"

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, iç hat pazarına girecek şirketlerin olduğu ve bu pazar payını nasıl etkileneceğine dair sorulara şu şekilde yanıt verdi:

"Öncelikle iç hatlara girecek şirketler için "hayırlı olsun" demek istiyorum. Bakın arkadaşlar burada benim önüme bir yemek geldi ve ben sadece yiyebildiğim kadarını yedim. Onun dışında yiyemedim. Havacılıktaki pasta da bu şekilde. Onun dışında Türkiye'de 75 milyon insan var. Bu sayının yılda 14 milyonun uçtuğunu düşünürsek eğer, daha uçuracağımız çok insan var demektir. O yüzden biz rekabetten korkmuyoruz"

BAYRAM ZAMANI ÇOK YOĞUN

Ramazan Bayramı ile 12 Eylül Referandumu'nun arka arkaya gelmesinden dolayı uçaklardaki doluluk oranının yüzde 100'lere yakın olduğunu ifade eden Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, "Uçaklardaki doluluk oranlarına baktığımız zaman özellikle dönüşlerin çok yoğun olduğunu görüyoruz. Referandum için ek sefer isteklerine maalesef olumsuz yanıt vermek zorunda kalıyoruz. Ama bu bayramda diğer bayramlar gibi çok yoğun ek sefer talebi de yok. İnsanlar zaten yakın tarihlerde tatilden döndüler ve bayram sonrası da okullar açılıyor" şeklinde konuştu.

Bolukçu, 2011 Üniversiteler arası Kış Olimpiyatları için Erzurum'a ek seferler koyacaklarını ve bu uçuşlarında ağırlıklı olarak İstanbul üzerinden yapılacağını da sözlerine ekledi.





BOLUKÇU: "DAHA UÇURACAĞIMIZ ÇOK İNSAN VAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
artık acıkca belli onur airin politikası kalitesizlik üzerine kurulmuştur,ne yolcuyla ilgili nede çalışanla ilgili hiçbir olumlu gelişme görülmemektedir,çalışanına nerdeyse aclık sınırında maaş vermektedir,kabin memuru 800 tl maaş almaktadır,biz bunu yazmaktan utanıyoruz ama onlar vermekten utanmıyorlar. siz yolcularda hala ücretlı ikramdan şikayet ediyorsunuz.birde sanki kabin ekiplerinin cebine giriyormuş gibi para onlara etmediğiniz laf kalmıyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onur KKTC seferlerine başlayacaktı ne oldu ? Yoksa biri çivi mi koydu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERZİFON HAVAALANINIDA DÜŞÜNÜN. GERÇEKTEN İYİ BİR POTANSİYEL VAR. HAFTANIN HER GÜNÜ İSTANBUL SEFERİ SADECE THY'DE. SİZE BU DESTİNASYONU UYGULAMAYA ALMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu arada onur taşrayı hala düşünmüyormu bilen varmı ( tokat erzincan kayseri van )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcu arkadasım böyle konuşmanı sana yakıştıramadım siz yolcu değil çalışan olsanız böyle konuşmazsınız sizin bulunduğunuz mevkıye yakıştıramadım neden böyle kunuştunuz ki ben doğrruyu söyledim iyi çalışmalar kolay gelsın saygılar sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen THYne git kardeşim. fiyatlarıyla seni"soğan gibi soyup kabak gibi oysunlar".birde rötarıyla aktarmanı kaçırtsınlar sonra bu sütuna bekleriz.dert yanman için.hadi gülegüle uğurlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VALLAHİ NE GÜZEL YEMEK İFTAR BİRAZDA UÇAKTA BEDEVA İKRAM VERSENİZ BOL KEDEN ATMAK NE GÜZEL İÇHATLARDA ÇOK YOLCU VAR TABİİ ÇEKİN PARALI İKRAM PARALI DUR BAKALIM DAHA NELERDEN PARA ALACAKSINIZ THY NİN GÖZUNU SEVEYİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000