12 Kasım 2011, Cumartesi 07:05:17

BOLU'DA HAVACILIĞIN BAŞKANI DEĞİŞTİ

Fatih Yamaner 5 Yıl sonra bayrağı devretti...
Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği yönetim kurulu başkanlığını 2007 yılından bugüne kadar başarı ile sürdürerek dolu dolu bir 5 yıl yaşatan Fatih Yamaner, başkanlığı bıraktığını açıkladı.
 
Başkanlık görevinin bir bayrak taşıma nöbeti olarak algılanmasını isteyen Yamaner, dernekte yönetim kurulunda yine hizmete devam edeceğini belirtti. Yamaner başkanlık süresi içinde dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı; Dernek yöneticiliğim döneminde; ilk olarak Abant Bölgesinde Hava Sporları merkezi oluşması için Türk Hava Kurumu ile ilişkilerimizi geliştirdik. AİBÜ BESYO bölümü ile uyumlu çalışmalar düzenledik.
 
Abant’ı havacılık eğitim merkezi için aday gösterdik
 
Abant Çepni Bölgesi’nin Türkiye’nin en iyi havacılık eğitim merkezine aday olduğunu, rapor haline getirilmesini sağladık. Bu bölgenin önemi vurgulamak için ülkemizin dört bir yanından gelen katılımcılar ile festivaller düzenledik.
 
Bu sene altıncısı düzenlenen Abant Havacılık festivali Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize geliş yıldönümünde düzenlenmektedir. Gökyüzünden Bolu tanıtım CD’si hazırlanmasını sağladık
 
THK ve Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneğimiz işbirliği ile ilimizin turizm tanıtımına katkı sağlamak amacıyla iki yıllık bir emek neticesinde Motorlu Yamaç Paraşütü ile gökyüzünden çektiğimiz fotoğraflarla Bolu tanıtım CD’sinin hazırlanmasını sağladık. Bolu Sportif Havacılık Danışma Merkezi’ni hayata geçirdik.
Dolu dolu bir 5 yıl beş yıllık başkanlık dönemimde ilimizin sosyal ve sportif gelişimine katkı sağlamak amacı ile ayrıca yamaç paraşütü, yelken kanat, kayak eğitim, gökyüzünden Bolu fotoğraf sergileri, doğa yürüyüşleri, bisiklet organizasyonları, tiyatro etkinliği vb. faaliyetler düzenledik. İlimizin ilk basketbol takımı da 2010 yılında bu dönemde kurulmuştur.
 
Abant’ın Havacılık Merkezi olması için önemli adımlar attık
 
Son olarak 2011 Eylül ayında Milletvekilimiz Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Gençlik ve Spor il müdürümüz Suat Çelen ve benim katıldığım görüşmelerde Gençlik ve Spor Genel Müdürü ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan ile Abant Havacılık Merkezi hakkındaki, olması gerekenleri ve geçmiş dönemde yapılan faaliyetlerin bilgisini ilettik.
 
Bu görüşme neticesinde 2011 Ekim ayı içinde Hava Sporları Federasyon Başkanı Nihat Ermihan imzası ile bu bölgede havacılık merkezi olması için koordinatları istenmiştir. Abant Havacılık bölgesinin ölçüm işlemi Harita Mühendisi Kazım Konak ve ekibi tarafından Kasım ayının ilk haftası tamamlanmıştır. Konak harita Ltd.Şti. yetkililerine emekleri için teşekkür ediyoruz.
 
Bu bölgede kışın kayak başlangıç eğitimi, ilkbahar ve yazın yamaç paraşütü, yelken kanat, model uçak ve balon aktivitelerinin gelişmesi en büyük hedefimizdir.
 
Yeni Başkan Aytaç Eskicioğlu Bugüne kadar dernek başkanlığım dönemim de her zaman desteğini hissettiğim dernek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım Sedat Çakırca, Aytaç Eskicioğlu, Sadık Alaşa, Sacit Kilitçi, Necdet Esen, Rahmi Tamer Özçelik, Çağatay Özaktaş ve Koray Varlık'a ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün itibarı ile Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Dernek Başkanlığı görevine Başkan Yardımcısı Aytaç Eskicioğlu devam edecektir.
İlimizin sosyal ve sportif gelişimine katkı sağlamak için dernekteki görevime  yönetim kurulu üyesi olarak devam edeceğim. Yeni başkanımız Aytaç Eskicioğlu’na da bu güzel görevde başarılar diliyorum. (Bolu Olay)
BOLU'DA HAVACILIĞIN BAŞKANI DEĞİŞTİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000