17 Aralık 2012, Pazartesi 10:55:03

BÖLGE ZAFER HAVALİMANI'YLA KALKINACAK

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Zafer Havalimanı'nın bölgeye önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
  • artik kabak tadi verdi... Zafer havalimani haberlerinde hep ayni nokta. Ayni konuda iki haftada 4-5 haber yapmanizin sebebi nedir?
  • Havas ile usak a gidebilirsin 15tl
  • Ben anlamiyorum bolgesel zafer diyorlar ama kutahya geciyor.yazik demekki adamlari var.
  • Servis ayarlarlar heralde
  • PEKİ HAVAALANINA INEN INSANLAR AFYON KUTAHYA USAK A NASIL ULASACAKLAR BU KONUDA BILGISI OLAN VARMI

TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Zafer Havalimanı'nın bölgeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Avrupa bağlantılarının da sağlanmasıyla daha iyi noktalara ulaşılacağını bildirdi.

 

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nden (KÜGİAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Güral, KÜGİAD yöneticilerinin katılımıyla bir restoranda düzenlenen yemek öncesi yaptığı konuşmada, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'a yönelik inşa edilen Zafer Havalimanı'nın, 25 Kasım'da hizmete girdiğini hatırlattı.

Havalimanının bölge insanı için önemli olduğuna işaret eden Güral, "Zafer Havalimanı bölgemize önemli katkılar sağlayacak. Avrupa bağlantılarının da sağlanmasıyla daha iyi noktalara ulaşacağız. Onun için hepimizin havalimanına katkı sağlaması gerekiyor. Biz şirket olarak bunu önemsiyoruz ve sizlere de tavsiyem: sık sık uçun ve uçurun" dedi.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen de uçak seferlerinde yolcu sayısının her geçen gün arttığına dikkati çekti.

Bu artışın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Delen, "KÜGİAD ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla gereken desteği vererek havalimanımıza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Yemeğe, KÜGİAD Yönetim Kurulu üyeleri Naime Göker Ekim, Erol Akdemir, Selman Hatipoğlu, Naciye Özkalkan, Ali Korkmaz, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu, Osman Baş ve Selim Durmaz katıldı. 

BÖLGE ZAFER HAVALİMANI'YLA KALKINACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yeter ~ 11 yıl önce
artik kabak tadi verdi... Zafer havalimani haberlerinde hep ayni nokta. Ayni konuda iki haftada 4-5 haber yapmanizin sebebi nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuncay ~ 11 yıl önce
Havas ile usak a gidebilirsin 15tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuncay ~ 11 yıl önce
Havas´in sayfasinda su sekilde hizmet verildigi yazili. Zafer Havalimanı, Germiyan Kampüsü, Otogar, Zafer Meydanı Usak icin ulasim vasa tabiiki süper. Ancak benim gibi yurtdisindan gelecek olanlar icin "BILGI ve BILGILENDIRME" yok. Giden arkadaslar var ise lütfen paylassinlar.
Tuncay ~ 11 yıl önce
Ben anlamiyorum bolgesel zafer diyorlar ama kutahya geciyor.yazik demekki adamlari var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öztürk ~ 11 yıl önce
Sonuçta bir ilin sınırları içinde olması gerekiyor, değil mi :)
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Servis ayarlarlar heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 11 yıl önce
PEKİ HAVAALANINA INEN INSANLAR AFYON KUTAHYA USAK A NASIL ULASACAKLAR BU KONUDA BILGISI OLAN VARMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000