21 Nisan 2009, Salı 12:57:58

BOEING'İN 6000 GURURU

Boeing, 6000’inci 737 serisi uçağını teslim etti. Dünyanın en büyük leasing firması olan ILFC’ye verilen uçak Norwegian Air tarafından kiralandı.
  • elin yabancısı airbus yapmış boeing yapmış bizde çenemizi yoruyoz o daha iyi bu daha iyi diye :D
  • Sen ne anliyorsun Boing´ten Airbus´tan da burada yorum yapiyorsun ?? Senin bu konuda konuşman kadar komik birsey olamaz. Senin bilgi alaninini herkes biliyor ortaliga fesat karistirmak ve camur atmak sen bu işlere devam et birak Uçak konusunda bilgi sahibi olanlar yorum yapsın.Sahte Pilotmusun nesin ?
  • Tamam belli oldu şimdi lalelinin neden herkese atıp tuttuğu. garibim pilot olamamış.. oy oy oy kıyamam ben sana.. söz sana sarı laleler alacam çiçek pazarından.
  • Ustalar boşuna dememiş: If it's Boeing, I'm not going... ;)
  • airbus teknolojik olarak cok fazla ustunluge sahip,kim ne derse desin fark ortada, boeing isterse milyonuncu 737 ucagini uretsin hic onemli degil sistemlerini ve teknolojisini bastan asagi yenilemelidir.cok uretilen ucak herzman iyi demek degildir.sonuc olarak airbus daha kaliteli ve guvenlidir.
  • Airbusı karalayı boeingci geçinenlerin asıl sebebini söyliyeyim.Airbus biras daha bilgisayar işidir airbusda hataya yer yoktur.boeing ise kabiliyet işidir bu dogru ancak , can taşıyoruz ve bunun hiç artistligede kahramanlıgada yer olmadıgını hepimiz biliyoruz.Boeingleride severim ama boeing firması gerçekden uçak üretecegine şu saçma sapan arızalarına çözüm bulmalı.Airbusın keyfi tabii ki başka her ne kadar pilota pek bir iş bırakmasada :) ama dedigim gibi bu meslekde artistlige ve kahramanlıga yer yok !!!! Airbuscı :)
  • ben gecen sene antalya,dan condor,un 757,300 le düsseldorf,a geldim cok rahat yalniz motorlardan cikan ses tirmanmayi bitirene kadar kulaklarimi mahvetti.daha önce thy,nin a 310 ile düsseldorf istanbul arasi uctum o sesi duyamadim.yinede benim favorim boing,fransa ile almanyayi protesto ediyorum.
  • tebrikler boeing...fakat her zaman favorim airbus...özelliklede A321 ve A330......bu uçakların hastasıyım...boeing kalite olarak her zaman airbus'ın arkasından gelmektedir....ancak 777 serisine laf yokk... :))
  • Hep Pilot olmak istedim, ama kapasitem yeterli gelmedi olamadım. O yüzdendir bu nefretim onları çekemiyorum sağa sola laf atıyorum. Bu konuda yinede bir yorum yapmak istiyorum en iyisi AİRBUS oyunları bile farklı...Pilotları için birşey demiim saldırırsınız yoksa yine..
  • Boeing 727-200, 737-300, 737-400, 737-800 ve Airbus 321, 320, 310 modelleri ile uçtum. Fakat bu güne kadar ki favorim A320 oldu. İnişlerde ve kalkışlarda gerçekten çok kıvrak. Boeing 737'lerde kalkış sırasında sanki uçağın kuyruk kısmı yere vuracakmış gibi geliyor ve özellkle arkada oturan insanları rahatsız ediyor. Airbus'larda bunu hissetmedim.

Boeing’in 6 bininci uçağının kuyruğu özel olarak boyandı.  Uçağı teslim alan Norveçli düşük maliyetli havayolu şirketi Norwegian Air Shuttle şirketinin yetkilisi Bjorn Kjos “ Bu önemli dönüm noktasının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz “ dedi.  

Norwegian Air, bünyesinde 39  adet Boeing 737 serisi uçak  bulunduruyor

 

Boeing ise, 6000’inci 737 serisi uçağı teslim etmekten büyük mutluluk duyduklarını ve bunun parçası olan Norwegian Air Shuttle havayolları nezdinde tüm bu seriyi kullanıp bu başarıyı yakalamakta katkısı olan havayollarına teşekkür etti”.

 

Bugün itibariyle Boeing’in henüz kesin sipariş edilmemiş ve liste değeri yaklaşık 163 milyar dolar  olan 2 bin 200 adet 737 Next Generation serisi uçak siparişi var.

Boeing

BOEING'İN 6000 GURURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
elin yabancısı airbus yapmış boeing yapmış bizde çenemizi yoruyoz o daha iyi bu daha iyi diye :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen ne anliyorsun Boing´ten Airbus´tan da burada yorum yapiyorsun ?? Senin bu konuda konuşman kadar komik birsey olamaz. Senin bilgi alaninini herkes biliyor ortaliga fesat karistirmak ve camur atmak sen bu işlere devam et birak Uçak konusunda bilgi sahibi olanlar yorum yapsın.Sahte Pilotmusun nesin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tamam belli oldu şimdi lalelinin neden herkese atıp tuttuğu. garibim pilot olamamış.. oy oy oy kıyamam ben sana.. söz sana sarı laleler alacam çiçek pazarından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ustalar boşuna dememiş: If it's Boeing, I'm not going... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
airbus teknolojik olarak cok fazla ustunluge sahip,kim ne derse desin fark ortada, boeing isterse milyonuncu 737 ucagini uretsin hic onemli degil sistemlerini ve teknolojisini bastan asagi yenilemelidir.cok uretilen ucak herzman iyi demek degildir.sonuc olarak airbus daha kaliteli ve guvenlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airbusı karalayı boeingci geçinenlerin asıl sebebini söyliyeyim.Airbus biras daha bilgisayar işidir airbusda hataya yer yoktur.boeing ise kabiliyet işidir bu dogru ancak , can taşıyoruz ve bunun hiç artistligede kahramanlıgada yer olmadıgını hepimiz biliyoruz.Boeingleride severim ama boeing firması gerçekden uçak üretecegine şu saçma sapan arızalarına çözüm bulmalı.Airbusın keyfi tabii ki başka her ne kadar pilota pek bir iş bırakmasada :) ama dedigim gibi bu meslekde artistlige ve kahramanlıga yer yok !!!! Airbuscı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben gecen sene antalya,dan condor,un 757,300 le düsseldorf,a geldim cok rahat yalniz motorlardan cikan ses tirmanmayi bitirene kadar kulaklarimi mahvetti.daha önce thy,nin a 310 ile düsseldorf istanbul arasi uctum o sesi duyamadim.yinede benim favorim boing,fransa ile almanyayi protesto ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tebrikler boeing...fakat her zaman favorim airbus...özelliklede A321 ve A330......bu uçakların hastasıyım...boeing kalite olarak her zaman airbus'ın arkasından gelmektedir....ancak 777 serisine laf yokk... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hep Pilot olmak istedim, ama kapasitem yeterli gelmedi olamadım. O yüzdendir bu nefretim onları çekemiyorum sağa sola laf atıyorum. Bu konuda yinede bir yorum yapmak istiyorum en iyisi AİRBUS oyunları bile farklı...Pilotları için birşey demiim saldırırsınız yoksa yine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Boeing 727-200, 737-300, 737-400, 737-800 ve Airbus 321, 320, 310 modelleri ile uçtum. Fakat bu güne kadar ki favorim A320 oldu. İnişlerde ve kalkışlarda gerçekten çok kıvrak. Boeing 737'lerde kalkış sırasında sanki uçağın kuyruk kısmı yere vuracakmış gibi geliyor ve özellkle arkada oturan insanları rahatsız ediyor. Airbus'larda bunu hissetmedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000