09 Ekim 2011, Pazar 08:00:27

BOEING'DEN NEVŞEHİR'E BİLİŞİM SINIFI

Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, firma tarafından Nevşehir'de kurulan bilişim sınıfının açılışına katıldı.
  • Ne is yapar acaba? Egitim sinifi acmak disinda.
Nevşehir'in merkeze bağlı Sulusaray beldesindeki Sulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na Boeing Şirketi tarafından kurulan bilişim sınıfının açılış törenine katılan Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, Sulusaray'da olmaktan ve eğitime katkı sağlamanın büyük şeref duyduğunu söyledi.

Eğitimin önemine değinen Pepin, "İnsan hayatında eğitim çok önemlidir. Eğitim varsa çocuklar için her şey vardır. Belki burada karşımda duran çocuklar gelecekten Boeing'de birer uçak mühendisi ya da pilot olacaklar. Benim temennimde bu yönde" dedi.

Şiket olarak eğitime desteklerinin devam edeceğini kaydeden Pepin, Sulusaray'a 21 öğrenci kapasiteli bilişim sınıfı kurduklarını, sınıfta bilgisayar ve akıllı tahta eşliğinde öğrencilerin derslerini işleyebileceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından bilişim sınıfının açılışı Boeing Türkiye Başkanı Pepin ve Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ile minik öğrencilerin kurdeleyi kesmesiyle yapıldı.

Boeing tarafından kurulan bilişim sınıfını gezen Vali Savaş ve Pepin, kendi öğrencilik yıllarından anılarını öğrencilerle paylaştılar.

Pepin, kendi öğrencilik yıllarında akıllı tahtaların, bilgisayarların olmadığını ve daktilo kullandıklarını belirtti.

Vali Savaş da, sınıftaki öğrencilere geçtiğimiz günlerde vefat eden Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın hayatını örnek göstererek, dünyada fark oluşturabilen insanların büyük başarılara imza attığını anımsattı.

Program sonunda Savaş, günün anısına Pepin'e plaket takdim etti.
BOEING'DEN NEVŞEHİR'E BİLİŞİM SINIFI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne is yapar acaba? Egitim sinifi acmak disinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000