04 Nisan 2010, Pazar 09:04:54

Boeing'den Muğla'daki okula teknoloji katkısı

Dünyaca ünlü havacılık devi Boeing, Muğla Milas’ın Beçin Beldesi’ndeki ilköğretim okuluna, 22 bilgisayar, akıllı tahta ve projeksiyon cihazı gibi modern eğitim araçları bulunan, 37 bin dolara mal olan bilişim teknoloji sınıfı yaptırdı.
  • Madem sponsor olacak yer arıyorlar, eğitime destek vermek istiyorlar. O zaman burs adı altında Ready Entry Pilotlara Type Rating eğitimi versin. Hem çok büyük sevaba girerler :) hem de piyasa için kazanç olur...
  • bu anlamlı davranıştan ötürü alkışlar Boeing'e.
  • egenin ve muğlanın güzide ilçesi milasta boeıngın böyle güzel birşey yapması çok güzel.

Armağan sınıf, Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, Milas Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nuriye İlçi, Milas Belediye Başkan Vekili İlknur Öner, Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı’nın da katıldığı törenle açıldı.

Öğrencilere Boeing şapkalarından hediye edildi, Beçin İlköğretim Okulu Müdür Vekili Asım Güler, “Eğitim kurumlarında atılan bu dostluk tohumlarının, ülkeler, toplumlar arasında barış, sevgi ve kardeşlik duygularını perçinleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Önceliğimiz eğitim

Boeing Türkiye Başkanı Pepin, eğitime verilen desteğin öncelikleri arasında olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Buradaki çocuklar hem Türkiye’nin, hem dünyanın geleceği. Boeing olarak onların eğitimine ve geleceklerinin şekillenmesine katkıda bulunmaktan mutluyuz. Boeing, Türkiye’de eğitim, sağlık ve insani hizmetler, kültür ve sanat alanlarında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmektedir. 2000 yılından bu yana 28 şehirde 72’den fazla eğitim projesine destek vermiştir. Bu projeler arasında ilköğretim okullarında bilişim teknolojileri ve fen sınıfları kurulması, okul binalarının yenilenmesi ve kütüphanelerin kurulması yer almaktadır. Boeing, bu projeler kapsamında okullara spor ekipmanları, müzik enstrümanları bağışlamıştır. Boeing aynı zamanda öğrencilere burs imkanı sağlamaktadır. Uzay Kampı Türkiye adlı projenin kurucu sponsorlarından biri olarak, 2001 yılından bu yana katılımcı 200’ün üzerinde öğrenciye burs vermiştir.”

Vali Yardımcısı Kurt, Pepin’e teşekkür plaketi verdi.

Boeing'den Muğla'daki okula teknoloji katkısı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Madem sponsor olacak yer arıyorlar, eğitime destek vermek istiyorlar. O zaman burs adı altında Ready Entry Pilotlara Type Rating eğitimi versin. Hem çok büyük sevaba girerler :) hem de piyasa için kazanç olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu anlamlı davranıştan ötürü alkışlar Boeing'e.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
egenin ve muğlanın güzide ilçesi milasta boeıngın böyle güzel birşey yapması çok güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000