25 Haziran 2011, Cumartesi 08:01:39

BOEING'DEN KONFERANSLAR İÇİN YENİ SİSTEM

Yenilenen sözleşme ile Boeing önümüzdeki iki yıl web konferanslarını WebEx üzerinden gerçekleştirecek.
Boeing, kurumsal süreçlerindeki verimliliği artırmak amacıyla Cisco'nun gelişmiş web konferans çözümü WebEx'i tercih etti. Cisco'dan sonra WebEx'in ikinci büyük kullanıcısı olan Boeing, yenilediği anlaşmayla önümüzdeki iki yıl daha web konferanslarını WebEx üzerinden gerçekleştirecek.

Boeing'de her ay yaklaşık 680 bin katılımcıyla 140 bin WebEx toplantısı düzenleniyor. Hem kurum içi hem de müşteri görüşmelerinde WebEx'i aktif olarak kullanan Boeing, verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla WebEx'in yanı sıra Cisco'nun diğer işbirliği teknolojilerinden de faydalanıyor.

Boeing'in Bilgi Teknolojileri İşbirliği ve Haberleşme Servisleri Direktörü Brad Wright, "Boeing olarak 90 ülkedeki müşterilerimiz, ABD ve 70 ülkedeki ofislerimizde görev yapan 159 binin üzerinde çalışanımızla küresel havacılık endüstrisinin lideriyiz. Bu kadar geniş alanda yürüttüğümüz faaliyetlerimizde maliyetlerimizi düşürmek, günlük operasyonlarımızı daha verimli hale getirmek ve müşterilerimize verdiğimiz hizmeti en iyi şekilde sürdürmek için Cisco'nun WebEx toplantı çözümünü kullanıyoruz" diyor.
BOEING'DEN KONFERANSLAR İÇİN YENİ SİSTEM

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000