18 Mart 2010, Perşembe 15:23:44

BOEING'DEN KANAT DEĞİŞİMİ

Boeing 777 tipi uçağını modernize etme kararı alarak, Airbus’ın A 350 XWB tipi uçağı ile rekabete devam edilecek.
  • merhablar size bi bilgi vereyim bence haber değeri var. magazin haberlerinden daha iyidir. antalya havaalani diş hatlari geliş bolumundeki seferlere bakarmisiniz. iran dan inanilmaz ucak geliyor. hepsi bizim şirketler. onur atlas saga sky pegasus. bne saymadim ama sirf bugun için 10 ucaktan fazla. direk antalya ucamadiklari için gaziantep adana vs duraklamali olarak antalyaya geliyorlar. tahran dan urumiyeden tebriz isfahan mashed.bence haber değeri olan bir şey. almanyadan daha fazla ucak geliyor irandan bugun. sanirim bu yaz iranlilar baya çok gelecek turkiyeye.şirketlerimizede iyi bir kazanç kapısı olacak sanirim

Boeing yöneticilerinden Jim Albaught, uzun mesafe uçakları Boeing 777 tiplerinde modernizasyona ve modifikasyona gitme kararını dün açıkladı.
 
Modifikasyonun ağırlıklı olarak kanatlarda olacağı, kanat formunun değiştirileceği ve kanat açıklıklarının artırılacağı belirtildi.

Yeni kanat üretiminde, 787 tipi modellerde olduğu gibi kompozit maddelerin de kullanılacağı açıklandı. Uçaklarda kullanılan General Electric üretimi gücü artırılmış motorlarla değiştirilmesi planlanıyor. Daha az yakıt, daha az karbon monoksit ve daha az gürültülü Boeing 777'nin Airbus A350 karsısında rekabet şansını kaybetmemesi planlanıyor.
 
Boeing, 777 tipi uçaklarının üretim kapasitesini Haziran'dan itibaren ayda yedi uçaktan, beş uçağa indirme kararının en erken 2011 yılında tekrar gözden geçirileceğini bildirdi.

BOEING'DEN KANAT DEĞİŞİMİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
merhablar size bi bilgi vereyim bence haber değeri var. magazin haberlerinden daha iyidir. antalya havaalani diş hatlari geliş bolumundeki seferlere bakarmisiniz. iran dan inanilmaz ucak geliyor. hepsi bizim şirketler. onur atlas saga sky pegasus. bne saymadim ama sirf bugun için 10 ucaktan fazla. direk antalya ucamadiklari için gaziantep adana vs duraklamali olarak antalyaya geliyorlar. tahran dan urumiyeden tebriz isfahan mashed.bence haber değeri olan bir şey. almanyadan daha fazla ucak geliyor irandan bugun. sanirim bu yaz iranlilar baya çok gelecek turkiyeye.şirketlerimizede iyi bir kazanç kapısı olacak sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000