16 Temmuz 2017, Pazar 09:47:26

Boeing'den Gatwick'e 4 simülatör daha

ABD'li uçak üreticisi Boeing, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Gatwick Havalimanı’nda ABD dışındaki en büyük eğitim merkezi için düğmeye bastı.
  • Boeing veya airbus yeni istanbuldaki havalimanına böyle bir eğitim merkezi kurabilir mesela, bölgede merkez haline geliriz.zaten cargo ve Logistic üs haline geliyoruz ve transit yolcu üssü haline gelecez. Atatürk havalimanında thy transit yolcu merkezi haline gelmişti ama yeni Havalimanı ile de daha da artacak transit yolcu sayısı, yolcu ve uçak kapasitesi büyüyecek. .

ABD'li uçak üreticisi Boeing, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Gatwick Havalimanı’nda ABD dışındaki en büyük eğitim merkezi için düğmeye bastı. Boeing, Gatwick’te bulunan pilot eğitim merkezine dört tam donanımlı uçuş simülatörü daha ekliyor.

Halihazırda B787’nin 8 ve 9 serisi de dahil olmak üzere Gatwick Havalimanı'nda 7 simülatörü bulunan Boeing’in bu kararıyla simülatör sayısı 11’e yükselecek.

Boeing Eğitim ve Uçuş Hizmetleri Gatwick Kampus Müdürü Angela Golder, geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında, Gatwick’in ABD dışındaki en büyük Boeing eğitim merkezi olacağını belirtti.

Boeing'den Gatwick'e 4 simülatör daha

Yorumlar

camaroty ~ 7 yıl önce
Boeing veya airbus yeni istanbuldaki havalimanına böyle bir eğitim merkezi kurabilir mesela, bölgede merkez haline geliriz.zaten cargo ve Logistic üs haline geliyoruz ve transit yolcu üssü haline gelecez. Atatürk havalimanında thy transit yolcu merkezi haline gelmişti ama yeni Havalimanı ile de daha da artacak transit yolcu sayısı, yolcu ve uçak kapasitesi büyüyecek. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000