25 Eylül 2012, Salı 08:05:22

BOEING'DEN BİLİŞİM DESTEĞİ

The Boeing Company, bu hafta İstanbul ve Tekirdağ’da açtığı iki yeni, tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfı ile Türkiye’de eğitim alanındaki anlamlı katkılarına ve desteğine devam ediyor.
  • TAI Boying le ortak olacakti ama istemediler herhalde mu ha ha ha

 

Bilişim teknolojieri sınıfları, İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulu’nda ve Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeki Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu’nda kuruldu. Böylelikle Boeing’in 12 yılda eğitim alanında destek vermiş olduğu proje sayısı 38 şehirde 107’ye  ulaştı. Yeni bilişim teknolojileri sınıfları; 20 ve 21 Eylül’de Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, görevi Ekim ayında Greg Pepin’den devralacak olan yeni Boeing yöneticisi Bernie Dunn, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve yerel yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen törenlerle açıldı. İstanbul’daki tören, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e vekaleten Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Küçük, Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in katılımlarıyla, Tekirdağ’daki tören ise Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem ve Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmalarında Greg Pepin, eğitimin dünyanın geleceği için önemine değinerek, bu alanda verilen desteğin, Boeing’in kurumsal anlayışının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti. Pepin: “Dünyanın geleceğini yeni nesiller şekillendirecek ve eğitim alanına verdiğimiz destek, kurum kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası. Türkiye’de çalışıp, Türkiye’de yaşıyoruz ve topluma katkıda bulunuyoruz. Bu kapsamda, Boeing Firması olarak, Türkiye’nin birçok ilinde ilköğretim okullarına kurmuş olduğumuz bilişim teknolojileri sınıflarının, yarınların sahibi olan çocuklarımıza, çağdaş ve geniş bir bakış açısı kazandırmasını umuyoruz” dedi.    

Boeing’in kurduğu donanımlı bilişim teknolojileri sınıfları, öğretmenler ve öğrencilerin birlikte kullanacağı bilgisayarlar, teknik ekipman ve malzemeden oluşuyor. İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulu’ndaki bilişim teknolojileri sınıfından 400’ün üzerinde öğrenci ve 46 öğretmen faydalanacak. Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeki Çerkezmüsellim kasabasında bulunan Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu’daki bilişim teknolojileri sınıfından ise 400’ün üzerinde öğrenci ve 22 öğretmen faydalanacak.

BOEING'DEN BİLİŞİM DESTEĞİ

Yorumlar

TAI ve Boying ~ 12 yıl önce
TAI Boying le ortak olacakti ama istemediler herhalde mu ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000