17 Ekim 2017, Salı 19:25:53

Boeing'den Airbus ve Bombardier anlaşmasına tepki

Amerikan uçak üreticisi Boeing'den Airbus ve Bombardier anlaşmasına açıklama geldi. Boeing, anlaşmanın tartışmalı olduğunu vurguladı.
  • boeing dunyada tek olmayi hedeflemektedir..airbus avrupali uretici rakibi ayrica da bombardier kanadali uretici..gayet doğaldir..boeing artik tarihe karişmiş 4 motorlu 747 modelinin uretimini durdurmak zorunda kaldi sadece cargo modeli uretilecek..karaisinda ciddi iki motorlu ve dar orta ve geniş kridorlu rakibi airbus ve bombardier vardir..airbus çeşidi daha fazladir..iki motor ve dar gòvdede..bombardier airbusa katilinca boeing dellendi
  • Bombardier ve Airbus devlet destekli ama Boeing Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu destekli değil mi?

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden ABD'li şifket Boeing, Airbus ve Bombardier arasındaki anlaşmayla ilgili açıklama yaptı. 

Boeing yaptığı açıklamda iki şirketin de devlet destekli olduğuna vurgu yaparak, ABD hükümetinin bulgularını hasır altı etmek için yapılan bir anlaşma olduğunu belirtti.

Öte yandan şirket, serbest ve adil ticaret için herkesin aynı kurallar ile hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Boeing'den Airbus ve Bombardier anlaşmasına tepki

Yorumlar

camarothy ~ 6 yıl önce
boeing dunyada tek olmayi hedeflemektedir..airbus avrupali uretici rakibi ayrica da bombardier kanadali uretici..gayet doğaldir..boeing artik tarihe karişmiş 4 motorlu 747 modelinin uretimini durdurmak zorunda kaldi sadece cargo modeli uretilecek..karaisinda ciddi iki motorlu ve dar orta ve geniş kridorlu rakibi airbus ve bombardier vardir..airbus çeşidi daha fazladir..iki motor ve dar gòvdede..bombardier airbusa katilinca boeing dellendi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi tabi.. ~ 6 yıl önce
Bombardier ve Airbus devlet destekli ama Boeing Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu destekli değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000