16 Aralık 2008, Salı 12:58:27

Boeing'de beklenmedik istifa

Boeing Company Yönetim Kurulu, Boeing Genel Direktörü James Jones’un istifasını kabul etti. Jones, Amerikan Devlet Başkanı seçilen Barak Obama tarafından çok önemli bir göreve getirildi.
  • Vallahi alemsiniz Airport Haber editor ve yöneticileri ... Ingilizlerin meşhur "The Sun" gazetesi gibi haber veriyorsunuz , hoş bazen iyi de oluyor , günün stresini sayenizde tebessüm edip unutuveriyoruz . Diğer yorumcuların da belirttiği gibi sunum biraz garip olmuş , lütfen azıcık daha özen , azıcık daha profesyonellik . İyi çalışmalar
  • Ayrıca bu adam katil mi tecavüzcü mü? Başta buzlu fotoğraf, haberde normal fotoğraf. Gözüne bant çekilse tam olacakmış.
  • haberi veriş tarzınız çok ilginç.adam paşa paşa ayrılmış,daha iyi bir görev için.kendi de memnun şirketi de.deprem bunun neresinde.

Jamer JonesEmekli Deniz Kuvvetleri Generali James L. Jones, bu ayın başında ABD Başkanı seçilen Barak Obama tarafından “Ulusal Güvenlik Danışmanı” olarak atandı. General James L. Jones’un ayrılışını duyuran Boeing şirketi,  görevde olduğu süre boyunca şirkete katkıda bulunan eski Genel Müdür için şu mesajı yayınladı: “ James Jones, görevde olduğu süre boyunca şirketimize değerli katkılarda bulunmuştur. Kendisini daha önce 40 yıl boyunca şerefli bir asker olarak yaptığı gibi ülkesine hizmete adadığı bu dönemde de başarılar diliyoruz.”

64 yaşındaki General James Jones yönetim kuruluna haziran 2007’de üye olmuştu.

Boeing'de beklenmedik istifa

Yorumlar

Fatih KOZ ~ 15 yıl önce
Vallahi alemsiniz Airport Haber editor ve yöneticileri ... Ingilizlerin meşhur "The Sun" gazetesi gibi haber veriyorsunuz , hoş bazen iyi de oluyor , günün stresini sayenizde tebessüm edip unutuveriyoruz . Diğer yorumcuların da belirttiği gibi sunum biraz garip olmuş , lütfen azıcık daha özen , azıcık daha profesyonellik . İyi çalışmalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
carrier ~ 15 yıl önce
Ayrıca bu adam katil mi tecavüzcü mü? Başta buzlu fotoğraf, haberde normal fotoğraf. Gözüne bant çekilse tam olacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAHİN ~ 15 yıl önce
haberi veriş tarzınız çok ilginç.adam paşa paşa ayrılmış,daha iyi bir görev için.kendi de memnun şirketi de.deprem bunun neresinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000