07 Ekim 2016, Cuma 13:05:49

Boeing ve Kale Havacılık Krueger Flapları için anlaştı

Boeing, Türkiye’deki ticari uçak tedarik zincirini daha da geliştirmek amacıyla KALE Havacılık ile yeni bir anlaşma imzalayacağını duyurdu.
  • Gurur duyduk flaplarla. Alkış.
  • Kale Havacılık istanbul Endüstri ve Ticaret Serbest bölge de bulunan tesislerinde 777X modelinin krueger flap'lerinin tasarımına destek olacak ve seri üretimini gerçekleştirecek. Aynı zamanda mevcut 777-300 modelinin kruger flaplerini imal edecek.
  • Mart 2015'den beri Boeing yeni bir Kruger flap deniyordu, daha az drag yapan. Anlasilan basarili oldular ve yeni ucaklara koyacaklar.
  • 777de kruger yok ki?!?
  • Esbaşdaki fabrika bu üretimleri yapiyor mu yoksa sadeve p&w'ye yönelik mi
  • Tebrikler.
  • Tebrikler Kale Havacılık

Boeing ve KALE Havacılık, dünyanın en büyük ve en randımanlı çift motorlu ticari uçakları olacak olan 777–300 ve 777X için Kruger flap üretiminin KALE Havacılık tarafından üstlenmesine ilişkin aynı masaya oturdu.

Mevcut durumda, Boeing 747–8 için kanat iskelet çubukları üretmekte olan KALE Havacılık, 737–9 MAX için kanat bağlantı elemanları, kanat iskelet çubukları ve kanat ana kirişi takviyelerinin üretimine ilişkin ihaleleri de kazandı.

“Boeing ve KALE Havacılık’ın ilişkisi uzun yıllara dayanıyor. KALE Havacılık, 1997’den bu yana Boeing’in tüm ticari uçak programlarında yer almakta.” şeklinde görüş bildiren Boeing Türkiye Genel Müdürü Ayşem Sargın sözlerine şöyle devam etti; “Bu yeni anlaşmalar, Türkiye’deki uzay ve havacılık üretiminin artırılması ilkesine olan bağlılığımızın yanında, KALE Havacılık’ın kalite, maliyet, güvenilirlik ve alım gücü gibi gereksinimlerimizi yerine getirebilme yeteneğine duyduğumuz sonsuz güvenin apaçık göstergesi.”

“Boeing ile bugüne dek imza atmış olduğumuz ortaklıklar, iş ilişkilerimizi ve Türk havacılık ve uzay sanayiine verdiğimiz ortak desteği daha da güçlendirme fırsatı sunacak.” şeklinde görüş bildiren Kale Grubu Başkan Yardımcısı Osman Okyay sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye’den Boeing Performans Mükemmellik Ödülü alan ilk tedarikçi olmak bizim için gurur kaynağı. Boeing’in, ileri vadede büyümesi için büyük bir fırsat olan 777X ve 737 MAX gibi yeni ve yenilikçi programlara katkı sağlamak üzere KALE Havacılık’ı tercih etmesinden özellikle mutluluk duyuyoruz.”

Boeing ve Kale Havacılık Krueger Flapları için anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bravo ~ 8 yıl önce
Gurur duyduk flaplarla. Alkış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 8 yıl önce
Kale Havacılık istanbul Endüstri ve Ticaret Serbest bölge de bulunan tesislerinde 777X modelinin krueger flap'lerinin tasarımına destek olacak ve seri üretimini gerçekleştirecek. Aynı zamanda mevcut 777-300 modelinin kruger flaplerini imal edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Kruger flaps ~ 8 yıl önce
Mart 2015'den beri Boeing yeni bir Kruger flap deniyordu, daha az drag yapan. Anlasilan basarili oldular ve yeni ucaklara koyacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
777de kruger yok ki?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esbaş ~ 8 yıl önce
Esbaşdaki fabrika bu üretimleri yapiyor mu yoksa sadeve p&w'ye yönelik mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Correction ~ 8 yıl önce
Esbas degil o desbaş
Ne alaka ~ 8 yıl önce
Desbaș ne alaka acaba
Desbas ~ 8 yıl önce
İzmir'de Esbaş var ve orada kaley pw var. Benim kastettigim o
Burak Arpacioglu ~ 8 yıl önce
Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HGK ~ 8 yıl önce
Tebrikler Kale Havacılık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000