07 Ekim 2010, Perşembe 13:02:48

Boeing Türkiye Başkanı İzmir'de onurlandırıldı

Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin’e, 2’nci İzmir Havacılık, Uzay ve Offset Konferansı’nda “2010 Seçkin Kişi Ödülü” verildi.
  • Greg Pepin, Zaten tarih'deki, yerini almis asiiiiil turk ismi oldugu ispatlanmis ve Ahber tarafindan tasdiklenmis oldugundandan dolayi burda yazilior. Aynen diger TC deki diger yigit yoneticiler gibi reklamini yapiliyor. Ornegin Sunexpress gibi. Zamanimiz kalmadi, ve Bu yazimin yayimlanacagini zanetemedigim icin kendinize iyi bakin...
  • Yalakalıkta üzerimize yok gerçekten.

Greg Pepin, Ege Serbest Bölgesi’nde (ESBAŞ) düzenlenen 2’nci İzmir Küresel Havacılık, Uzay ve Offset Konferansı 2010’da (IHUK’10), Boeing Türkiye Başkanı olarak Türk havacılığının gelişimine katkılarından dolayı “2010 Seçkin Kişi Ödülü” ile onurlandırıldı. Pepin’e ödülünü Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül verdi.

 “2. İzmir Global Havacılık, Uzay ve Ofset Konferansı Organizasyon Komitesinde havacılık sektörünü geliştirmede gösterdiği olağanüstü başarılarına bir teşekkür olarak” verilen ödülü Pepin’e takdim eden Bakan Gönül, “AWACS başta olmak üzere diğer bir çok projede birlikte çalıştığımız Boeing’in, savunma ve Offset’e katkısı büyüktür. Mr. Pepin’e havacılık ve savunma sanayine Türkiye’deki katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, “Bu ödülü almak gerçek bir onur ve ayrıcalıktır. Boeing, Türkiye ile 1945 yılından bu yana; köklü, karşılıklı yararlar sağlayan ve sağlam bir teknoloji ortaklığı haline gelmiş ilişkilere sahiptir. Boeing, Türkiye’deki havacılık ve uzay sanayisi ile çalışmaya ve geliştirmeye devam etmeye kendini adamıştır. Bu çerçevede, Boeing, hızla büyümekte olan Türk havacılık ve uzay sanayinin başarısına katkıda bulunmaya devam etmekten onur duymaktadır” diye konuştu.

Pepin, Türkiye’de toplumsal ortaklık uygulamalarının önemine de dikkat çekti. Pepin, “Boeing, eğitimden sağlığa, insani hizmetlere, sanat ve kültüre kadar geniş çeşitlilikteki sosyal sorumluluk projelerine yoğunlaşan çabalarıyla, Türk toplumuyla birlikte içten çalışmalar yürütmektedir” dedi.

İlk DC-3/C-47 uçaklarının Türk Hava Yolları filosuna teslim edildiği 1945 yılından itibaren, Boeing ve Türk havacılık endüstrisi arasındaki işbirliği artarak gelişti. Bugün, yaklaşık 130 Boeing uçağı, on bir Türk operatörüyle hizmet veriyor.

Boeing bugün sadece Türk havacılık ve uzay sanayi ile ticari ve askeri havacılık programları alanında doğru çözümleri üretmek ve know-how paylaşmak için işbirliği yapmakla kalmamakta, aynı zamanda Boeing programları Türkiye’de 1000’in üzerinde kişiye doğrudan iş imkânı sağlıyor.

Boeing Türkiye Başkanı İzmir'de onurlandırıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Greg Pepin, Zaten tarih'deki, yerini almis asiiiiil turk ismi oldugu ispatlanmis ve Ahber tarafindan tasdiklenmis oldugundandan dolayi burda yazilior. Aynen diger TC deki diger yigit yoneticiler gibi reklamini yapiliyor. Ornegin Sunexpress gibi. Zamanimiz kalmadi, ve Bu yazimin yayimlanacagini zanetemedigim icin kendinize iyi bakin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalakalıkta üzerimize yok gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000