14 Aralık 2011, Çarşamba 11:06:31

Boeing, ikinci Peace Eye uçağını da teslim etti

Boeing ikinci Havadan Erken İhbar ve Kontrol uçağını Kore Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri’ne (ROKAF) teslim etti.
  • boeing kore nin uçaklarını bizden geç başlanmış olmasına karşın bizden önce teslim etmekte sabırsızlıkla kendi uçağımızı yapacağımız günü iple çekiyorum... İnşaallah en kısa zamanda çalışmalar başlarda görürüz dünya gözüyle
Uçak, Peace Eye filosunun ana işletim üssü olan ROKAF Gimhae Üssü’ne planlanan zamandan önce teslim edildi. 2 numaralı Peace Eye, filonun, Kore Uzay ve Havacılık Sanayi (KAI) tarafından Sacheon’daki tesislerinde AEW&C konfigürasyonuna dönüştürülecek ilk uçağı.

Boeing Peace Eye program müdürü Randy Price, “KAI’nin iş kalitesi olağanüstü. Mükemmelliğe odaklanmış olmaları ve teknik uzmanlıkları, bu önemli dönüm noktasına gelinmesinde kritik öneme sahip” dedi.

Diğer iki Peace Eye uçağı, KAI tarafından Sacheon’da modifiye edilmekte olup 2012 yılında ROKAF’a teslim edilecektir.

Peace Eye programı, dört adet 737 AEW&C uçağının yanı sıra, mürettebat eğitimi, görev desteği ve sistem bakımı için yer destek hizmetlerini de kapsamaktadır. 737 AEW&C uçakları Avustralya ve Türkiye için de üretilmektedir.
Boeing, ikinci Peace Eye uçağını da teslim etti

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
boeing kore nin uçaklarını bizden geç başlanmış olmasına karşın bizden önce teslim etmekte sabırsızlıkla kendi uçağımızı yapacağımız günü iple çekiyorum... İnşaallah en kısa zamanda çalışmalar başlarda görürüz dünya gözüyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000