01 Kasım 2012, Perşembe 10:19:33

BOEING ERKEN İHBAR UÇAĞINI TESLİM ETTİ

Boeing, 24 Ekim’de dördüncü ve son 737 Havadan Erken İhbar ve Kontrol (AEW&C) uçağını Kore Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri’ne (ROKAF) teslim ederek şirketin yerel endüstriyle devam eden işbirliğinin başarısı sergiledi.
  • Turkuyenin ilk awacsi teslim edildi. Su a tai de halen ankarada kabul testleri yapiliyor.
  • biz de bu erken radar uçağından sipariş ettik ama nerde boeing efendi daha teslim edecek galiba uçağın radar sistemlerden bir kaç tanesini israilli şirket ürettii içi boeinge teslim etmiyor ondan dolayı uçağın teslimide geceikiyor en hem çok ciddi olarak..

Boeing Hava Denetim, Kumanda ve Kontrol Başkan Yardımcısı Rick Heerdt, “ROKAF, Kore Savunma Tedarik Programı Yönetimi, Boeing ve yurtiçi tedarikçilerin yoğun çalışması, odaklanması ve yakın işbirliği sayesinde  teslimatı planlandan beş hafta önce gerçekleştirdik” dedi. 

Kore Uzay ve Havacılık Sanayi (KAI) Sacheon’daki tesisinde dört adet 737 tipi Peace Eye uçağının üçünü modifiye etti ve testlerini destekledi.

Heerdt,“Program süresince KAI, Kore yarımadasının güvenliğini geliştiren bu güçlü hava denetim ve muharebe yönetim kabiliyetinin teslimatında üstün teknik kabiliyetini ve modifikasyon tecrübesini sergiledi” dedi.


AEW&C programına önemli katkıda bulunan diğer Kore şirketleri:

• Kore Havacılık ve Uzay Şubesi: teknik servis, yedek parça ve ilgili parça satış hizmetleri
• LIG Nex1: networking ve eğitim
• Samsung Thales: görev ekibi eğitimi
•  Boeing Kore Eğitim Hizmetleri: uçuş mürettebatı eğitimi
• Huneed Technologies: kara muhabere sistemleri veri bağlantıları
 

BOEING ERKEN İHBAR UÇAĞINI TESLİM ETTİ

Yorumlar

teslim edildi ~ 11 yıl önce
Turkuyenin ilk awacsi teslim edildi. Su a tai de halen ankarada kabul testleri yapiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 11 yıl önce
biz de bu erken radar uçağından sipariş ettik ama nerde boeing efendi daha teslim edecek galiba uçağın radar sistemlerden bir kaç tanesini israilli şirket ürettii içi boeinge teslim etmiyor ondan dolayı uçağın teslimide geceikiyor en hem çok ciddi olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000