01 Ocak 2009, Perşembe 07:49:42

Boeing, bitkisel yağla uçuruldu!

Yeni Zelanda'da bitkisel yağla çalışan bir yolcu uçağı iki saatlik deneme uçuşunu başarıyla tamamladı.
  • Bırakın kıytırık anlama ve yorumları. Siz de benzeri birşeyler keşfedip, ilime, tekniğe ve sonuçta ülkenize ve insanlığa hizmet edin. İnsanın ülkesi ve milleti için artı değerler üretmesi gerektir ve bu suç olmamalı. Üretmiyorsanız üretenler 'babanız' olur.
  • Cok güzel bir deneyim.Insallah cevrecilerimizi sevindirir.Haliyle hepimizi,amma gerceklesebilirmi?Üretim ve maliyet bakimindan.
  • Hadi bizi kandirdilar MFC`i(main fuel control)nasil kandirdilar anlamadim.Bize ogretilen JP1,JP2,JP3 ve diger yakit tiplerinin herbirinin karakteristik ozellikleri irtifaya gore farkliydi.Her MFCnin uzerinde de kullanilcak yakita gore ayar degistirme yeri vardi.Demek yalanmis.Yakinda LPG ile ucurabilirler,oyle ya ,daha ekonomik:)
  • SONUÇTA JET YAKITIYLA KARIŞTIRILMIŞ.SADECE BİTKİSEL YAĞ DEĞİL.BIRAKIN KARDEŞİM BÇYLE DENEMELERİ ALLAH KORUSUN UÇAK DÜŞSE ONBİNLERCE İNSANIN HAYATI NOLCEK?NE DİCEKSİN O ZAMAN DENEME YAPIYODUK,BAŞARISIZ OLDUK MU DİCEN!!!
  • 2 saat ii uçmuş epey ekonomik belli motora koymak yetmiş
  • ucagin motoruna karisimin doldurulmasi bayagi komik olmus

Uçuş öncesinde uzmanlar, tropik bölgelerde yetişen bir bitkiden çıkarılan yağ ile standart jet yakıtını yüzde 50 karıştırdı. Ardından da karışım Boeing 747-400 tipi uçağın motoruna dolduruldu. Uçuşu, Yeni Zelanda Havayolları gerçekleştirdi.

Boeing, bitkisel yağla uçuruldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

momurcan ~ 15 yıl önce
Bırakın kıytırık anlama ve yorumları. Siz de benzeri birşeyler keşfedip, ilime, tekniğe ve sonuçta ülkenize ve insanlığa hizmet edin. İnsanın ülkesi ve milleti için artı değerler üretmesi gerektir ve bu suç olmamalı. Üretmiyorsanız üretenler 'babanız' olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Cok güzel bir deneyim.Insallah cevrecilerimizi sevindirir.Haliyle hepimizi,amma gerceklesebilirmi?Üretim ve maliyet bakimindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 15 yıl önce
Hadi bizi kandirdilar MFC`i(main fuel control)nasil kandirdilar anlamadim.Bize ogretilen JP1,JP2,JP3 ve diger yakit tiplerinin herbirinin karakteristik ozellikleri irtifaya gore farkliydi.Her MFCnin uzerinde de kullanilcak yakita gore ayar degistirme yeri vardi.Demek yalanmis.Yakinda LPG ile ucurabilirler,oyle ya ,daha ekonomik:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
SONUÇTA JET YAKITIYLA KARIŞTIRILMIŞ.SADECE BİTKİSEL YAĞ DEĞİL.BIRAKIN KARDEŞİM BÇYLE DENEMELERİ ALLAH KORUSUN UÇAK DÜŞSE ONBİNLERCE İNSANIN HAYATI NOLCEK?NE DİCEKSİN O ZAMAN DENEME YAPIYODUK,BAŞARISIZ OLDUK MU DİCEN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ii ~ 15 yıl önce
2 saat ii uçmuş epey ekonomik belli motora koymak yetmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 15 yıl önce
ucagin motoruna karisimin doldurulmasi bayagi komik olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000