11 Şubat 2016, Perşembe 11:08:41

Boeing birçok çalışanı işten çıkaracak

Boeing, maliyetleri düşürmek için ticari uçak biriminde çalışan sayısını azaltacak.
  • Iste yabancinin mantigi kuculmeye mudurlerden basliyor bizdede hemen teknisyen atalim teknisyenlerden basliyalim gelin TAI ye bakin altinda hic bir elemani olmayan mudur var 15 bin lira maas aliyolar bide
  • çökme yok makineleşme var.
  • Kocaman Boeing bile küçülmeye giderken gururumuz TGS her geçen gün büyüyor, yeni kontuarlar açıyor , yeni pushback arabaları alıyor, gururluyuz.
  • yeni gelen yönetim başta 787 olmak üzere bütün mühendisliği taşerona verdi boeing artık sadece montaj yapıp üstüne boeing yazıp satıyor önceden hemn hemen hepsini kendi içinde yapıyordu yeni yönetimin aç gözlülüğü yüzünden şirket batıyor dreamliner oldu nightmareliner :)
  • Bunlar hep 787den oldu. Baba aküsü yok dedik giderken su kaynatiyo dedik dinlemediniz. bak airbusa cicek gibi sahlanıyo. Acin airbusun onunu sahlasin airbus bu zulum sona ersin.
  • Efsane çöküyor.
  • Bende işsizim. Joy the club
  • borsa bugün boru olmuş:( işssizliğe devam
  • ben zaten yazmıştım daha öncede bizim milli uçak çıkınca hem boeing hem airbus abatcak diye bakkk ilk meyvelerini verdi birde uçsa bak o zaman neler olucak siz görün!!! milli uçak deniz altında bile gidecekmiş:)
  • TGS'ye alim var mi?

Boeing, maliyetleri düşürmek için ticari uçak biriminde çalışan sayısını azaltacak.

Boeing Co, maliyetleri düşürmesi için artan baskıları ortadan kaldırmak ve Airbus ile rekabet için ticari uçak biriminde çalışan sayısını azaltacağını bildirdi. Boeing'in ticari uçak bölümü başkanı Ray Conner yaptığı açıklamada, istihdam seviyesini azaltmaya yöneticiler ve müdürlerden başlayacaklarını ifade etti. Boeing açıklamasında işten çıkarmalar için bir takvim ve sayı belirtilmedi.

Boeing birçok çalışanı işten çıkaracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Tuncay ~ 8 yıl önce
Iste yabancinin mantigi kuculmeye mudurlerden basliyor bizdede hemen teknisyen atalim teknisyenlerden basliyalim gelin TAI ye bakin altinda hic bir elemani olmayan mudur var 15 bin lira maas aliyolar bide

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
çökme yok makineleşme var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 8 yıl önce
Evet yöneticilerin yerine makine koymuşlar. kahvede yapıyormuş çayın yanına.
TGS ~ 8 yıl önce
Kocaman Boeing bile küçülmeye giderken gururumuz TGS her geçen gün büyüyor, yeni kontuarlar açıyor , yeni pushback arabaları alıyor, gururluyuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
Böyüyo da sana mı böyüyo :)
787-8 ~ 8 yıl önce
yeni gelen yönetim başta 787 olmak üzere bütün mühendisliği taşerona verdi boeing artık sadece montaj yapıp üstüne boeing yazıp satıyor önceden hemn hemen hepsini kendi içinde yapıyordu yeni yönetimin aç gözlülüğü yüzünden şirket batıyor dreamliner oldu nightmareliner :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787-8 ~ 8 yıl önce
yalan sanki eksilemişler bide belgeselini izledim bi yerimden sallamıyorum
azerty ~ 8 yıl önce
Az uydur, verdiği şey parça üretimi, mühendislik/tasarım değil. Her şeyi More Electrical Plane tasarlanmış, bleed air kullanmıyor, kabini çok ferah, camlar %80 büyük, yani bir tasarım harikası.
azerty e ~ 8 yıl önce
dıştan bakınca tasarım güzel olabilir o uçak kaç defa düşme tehlikesi geçirdi daha yepyeni uçak acil iniş yapmak zorunda kalıyor niye aküleri aniden sıfırlanıyor veya aniden yanmaya başlıyor yani fabrika hatalı mühendis olmadığın için sadece dıştan bakın
ali ağaoğlu ~ 8 yıl önce
taşeron dediğin şirketler senin milli gururun thy'den 10 kat fazla ciroya sahip! havacılık 2 uçak modeli bilip klavye başında lak lak yapanların elinde değil iyi ki!
787 ~ 8 yıl önce
Bunlar hep 787den oldu. Baba aküsü yok dedik giderken su kaynatiyo dedik dinlemediniz. bak airbusa cicek gibi sahlanıyo. Acin airbusun onunu sahlasin airbus bu zulum sona ersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787ci ~ 8 yıl önce
airbusa noldu işte o da pistten çıktı ne farkı var
azerty ~ 8 yıl önce
Airbus çok iyi sübvansiyonlar alıyor
Rezalet ~ 8 yıl önce
Efsane çöküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 8 yıl önce
Bende işsizim. Joy the club

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borsa ~ 8 yıl önce
borsa bugün boru olmuş:( işssizliğe devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala yüksek ~ 8 yıl önce
hala çok yüksek avrupa borsaları daha da düştü bence 65000 görür yakın zmanada!
doğru ~ 8 yıl önce
ben zaten yazmıştım daha öncede bizim milli uçak çıkınca hem boeing hem airbus abatcak diye bakkk ilk meyvelerini verdi birde uçsa bak o zaman neler olucak siz görün!!! milli uçak deniz altında bile gidecekmiş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdolsun ~ 8 yıl önce
Eyyy boeing, uçak yapmayı sizden öğrenicek değiliz!!!!
Asd ~ 8 yıl önce
Tayyip was here ;)
TGS ~ 8 yıl önce
TGS'ye alim var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000