12 Temmuz 2013, Cuma 19:44:14

BOEING 787'DE YANGIN ÇIKTI HEATROW UÇUŞLARA KAPATILDI

Etiyopya Havayolları'na ait Boeing 787 tipi uçak Londra'daki Heatrow Havaalanı'nda alev aldı. Havaalanı uçuşlara kapatıldı.
  • Sanırım nazar değdi :)
  • airbusçılar telekinesi ile yangını çıkarmış. 2,3 milyar ağaç dikmesini istemişler boing den hayır diyip camide bira içmeye başlayınca çocukların ölmediği zamanlardan 2023 de dreamline a geçecekmiş ülkem.
  • Ucak boeing ve airbus in memleketlerinden ingiltereye gitmis. bence adamin biri optik mercek tuttu gunes isigini yansitti tam o yanan yere.fiber kolay kolay yanmaz (yuksek isida yanar) ama komplo teorisi benimki. hele londrada guneste fazla cikmaz ortaya.
  • Demeyin öyle gençtir benim 787 im Ateşli çocuk o :)
  • Ne çektin be boeing.
  • Bence faiz lobisinin işi..
  • 777-787 tirt cikti,797 bekiyoruz
  • Bu uçak incelendikten sonra Kal edilecek Written Off
  • Ucagin disindan yandigini gordugumuz yerde, eger ethiopian ucaginda varsa murettepat dinlenme odalari var tavan kisminda. Ucagin battery leri on ve orta bolumde, bu yanginda baska bir sorun gorunuyor gibi.
  • Bataryalar o bolumde degil. Yangin farkli bir sebeple cikmisa benziyor. Her sey olabilir sabotaj bile. Bataryalar yangina sebep veremeyecek ve isinmadan dolayi olusacak dumani ucaktan disari atacak sekilde kaplarin icine yerlestirilmisti. Dreamliner gelecegin tasarimlarinin temeli olacaktir.

Batarya sorunu sebebiyle yere indirildikten sonra yeniden uçuşlarına başlayan Boeing 787, bu kez Heatrow Havaalanı'nda yürekleri ağızlara getirdi.

Etiyopya Havayolları'na ait Boeing 787'de yangın çıktı. Havaalanı uçuşlara kapatıldı.

Uçakta yolcu bulunmadığı bildirildi.

Etiyopya Havayolları'nın filosunda hali hazırda uçan 4 adet, teslim almayı beklediği de 9 adet Boeing 787 Dreamliner uçağı bulunuyor. 





BOEING 787'DE YANGIN ÇIKTI HEATROW UÇUŞLARA KAPATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

KediGözü ~ 11 yıl önce
Sanırım nazar değdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
airbusçılar telekinesi ile yangını çıkarmış. 2,3 milyar ağaç dikmesini istemişler boing den hayır diyip camide bira içmeye başlayınca çocukların ölmediği zamanlardan 2023 de dreamline a geçecekmiş ülkem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aykut pinar ~ 11 yıl önce
Ucak boeing ve airbus in memleketlerinden ingiltereye gitmis. bence adamin biri optik mercek tuttu gunes isigini yansitti tam o yanan yere.fiber kolay kolay yanmaz (yuksek isida yanar) ama komplo teorisi benimki. hele londrada guneste fazla cikmaz ortaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Demeyin öyle gençtir benim 787 im Ateşli çocuk o :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A350WXB ~ 11 yıl önce
Ne çektin be boeing.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#geziliner ~ 11 yıl önce
Bence faiz lobisinin işi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
797 ~ 11 yıl önce
777-787 tirt cikti,797 bekiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu uçak incelendikten sonra Kal edilecek Written Off

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 11 yıl önce
Ucagin disindan yandigini gordugumuz yerde, eger ethiopian ucaginda varsa murettepat dinlenme odalari var tavan kisminda. Ucagin battery leri on ve orta bolumde, bu yanginda baska bir sorun gorunuyor gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt.Almond Moustache ~ 11 yıl önce
Bataryalar o bolumde degil. Yangin farkli bir sebeple cikmisa benziyor. Her sey olabilir sabotaj bile. Bataryalar yangina sebep veremeyecek ve isinmadan dolayi olusacak dumani ucaktan disari atacak sekilde kaplarin icine yerlestirilmisti. Dreamliner gelecegin tasarimlarinin temeli olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000