02 Şubat 2013, Cumartesi 15:28:04

BOEING 747'YE ATEŞ AÇTILAR!

Suriye'de akan kan durmazken Esad karşıtı Özgür Suriye Ordusu mensuplarının son hedefi sivil bir Boeing 747 oldu.
  • Bu 747 43 senelik uçak. Iran hava kuvvetleri 5-8101 olarak 1970 de TWA dan satin aldi. Esad rejimine Tahrandan yardim ve belkide asker getiriyor ya Türkiye yada Irak üzerinden uçarak gelmistir bence "Allahu Ekberci" Cihadcilar Iran uçagi oldugunu bile bilmeden ates açiyorlar. Belki de bu sebepten Irani sevmeyen Israil F-16 lari sami bombaladi.Bizim Erdoganda Esad sivil halkini öldürüyor diyor, gördügünüz sivil halk iste bu silahli sakalli katiller.
  • Neyle ilgisi var ? Allahuekber miş. Ulen senin Allah inancınolsa masum insanlara ateş açmazsın şeref....z.Alacaksın bunları Allah yarattı demiceksin doğrayacaksın.
  • Elinde 400 metre menzilli keles far ucaga big mermi bile gelmemistir...
  • Bunlar müslümanım diyorlarsa müslümanlarsa ben ateistim
  • tek yon 20 bin euro ya bilet satarsiniz....yonetim goreve....
  • Bu insanlara özgürlük savascısı diyen pkk'ya da aynı seyi desin! Amaçları bunlar gibi devleti bölmek. Bunların başı boş sokak çetelerinden farkı yok, bir amaca hizmet ettikleri yok. Tek amaçları korku salmak, yarım akıllarıyla guvenli bölge olusturmak.. Allahuekber deyip kendi insanını olduren tek ozgurluk savascıları bunlar. Zaten insan kendi devletine karşı bu sekilde baş kaldırmaz. Ne isterse olsun. Esad belki yalnıs adımlar attı ama hala ulkesi icin iyi olanı yapmaya calısyor. BATI'NIN ISTEDIGI OZGURLUK DEGIL BAGLILIK VE SADAKATTIR. Ama gelde anlat iste.. Biraz mantık :)
  • Bana biraz da Boeing'in reklam filmi gibi geldi. Sanki 'bakin, bizim B747 ler saldiriya karsi dayanikli' demeye calisiyorlar... Yani orta dogunun sikintili ulkeleri, ulkenizde savas olsa bile, bizim ucaklari alin, hicbir sey olmaz diyorlar...
  • işte size müslümanlar YAZAN ARKADAS YAHUDI HERALDE
  • Sallamayın yaa.. Uçakla bi ilgisi yok adamların
  • işte size müslümanlar

Suriye'de muhaliflerin saldırıları şiddetini artırarak devam ediyor. Ülkedeki askeri ve sivil hava meydanlarına saldırılarıyla da gündeme gelen Özgür Suriye Ordusu militanları, bu sefer sivil bir uçağı hedef aldı.

Özgür Suriye Ordusu yandaşlarının hedefinde bu kez bir Boeing 747 tipi sivil bir uçak vardı.

Esad yönetimi karşıtları tarafından internete yüklenen görüntülerde Özgür Suriye Ordusu yandaşlarının uzun namlulu silahlarla iniş için alçalmakta olan uçağa ateş açtıkları görülüyor.

İşte o görüntüler:

BOEING 747'YE ATEŞ AÇTILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

EP AJT 747-100 ~ 11 yıl önce
Bu 747 43 senelik uçak. Iran hava kuvvetleri 5-8101 olarak 1970 de TWA dan satin aldi. Esad rejimine Tahrandan yardim ve belkide asker getiriyor ya Türkiye yada Irak üzerinden uçarak gelmistir bence "Allahu Ekberci" Cihadcilar Iran uçagi oldugunu bile bilmeden ates açiyorlar. Belki de bu sebepten Irani sevmeyen Israil F-16 lari sami bombaladi.Bizim Erdoganda Esad sivil halkini öldürüyor diyor, gördügünüz sivil halk iste bu silahli sakalli katiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
Neyle ilgisi var ? Allahuekber miş. Ulen senin Allah inancınolsa masum insanlara ateş açmazsın şeref....z.Alacaksın bunları Allah yarattı demiceksin doğrayacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elinde... ~ 11 yıl önce
Elinde 400 metre menzilli keles far ucaga big mermi bile gelmemistir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateist ~ 11 yıl önce
Bunlar müslümanım diyorlarsa müslümanlarsa ben ateistim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ucsun ~ 11 yıl önce
tek yon 20 bin euro ya bilet satarsiniz....yonetim goreve....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür adam bunlar ~ 11 yıl önce
Bu insanlara özgürlük savascısı diyen pkk'ya da aynı seyi desin! Amaçları bunlar gibi devleti bölmek. Bunların başı boş sokak çetelerinden farkı yok, bir amaca hizmet ettikleri yok. Tek amaçları korku salmak, yarım akıllarıyla guvenli bölge olusturmak.. Allahuekber deyip kendi insanını olduren tek ozgurluk savascıları bunlar. Zaten insan kendi devletine karşı bu sekilde baş kaldırmaz. Ne isterse olsun. Esad belki yalnıs adımlar attı ama hala ulkesi icin iyi olanı yapmaya calısyor. BATI'NIN ISTEDIGI OZGURLUK DEGIL BAGLILIK VE SADAKATTIR. Ama gelde anlat iste.. Biraz mantık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzittin Abuzittino ~ 11 yıl önce
Bana biraz da Boeing'in reklam filmi gibi geldi. Sanki 'bakin, bizim B747 ler saldiriya karsi dayanikli' demeye calisiyorlar... Yani orta dogunun sikintili ulkeleri, ulkenizde savas olsa bile, bizim ucaklari alin, hicbir sey olmaz diyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
,./ ~ 11 yıl önce
işte size müslümanlar YAZAN ARKADAS YAHUDI HERALDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 11 yıl önce
Sallamayın yaa.. Uçakla bi ilgisi yok adamların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede yaşıyorsun? ~ 11 yıl önce
Bu dünyada yaşamadığın belli. Çevrende gerçekten neler oluyor bir kafanı kaldır da bak. sözde özgür arap-amerikan destekli toplama ordunun ilk vukuatı değil bu.
--- ~ 11 yıl önce
işte size müslümanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 11 yıl önce
bu zamana kadar kaç tane müslümanın ne kötülüğünü gördün
.. ~ 11 yıl önce
din ile ne alakasi var pardon ? ya arkadas ne kadar kendini bilmez var ise burda yorumcu :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000