18 Mart 2018, Pazar 15:48:29

Boeing 737 Max 7 ilk uçuşunu yaptı

50 yaşındaki Boeing 737 yolucu uçağının en yeni ve en küçültülmüş versiyonu olan Boeing 737 MAX 7 ilk test uçuşunu başarıyla tamamladı. İşte, Boeing 737 MAX 7 özellikleri.
  • Uyduruk RA arızası olur düşer, yerde olduğunu hissetmez GA moda geçer, taca çıkar. Uçak AIRBUS tır. Gerisi yalan dolandır.
  • oooo yeni afrikalar bayilirim
  • İstanbul - New York seferi, günde 3 geniş gövde yerine bu yeni uçakla günde 6 sefer olarak düzenlenebilir. Hem uçağı doldurma derdi olmaz hem de günlük 6 frekansla aktarma yolcusuna kolaylık sağlar..
  • Videoyu pist kenarından bir amatör çekmiş belli ki. Yararlı görüntü 20 saniye filan. Şirket çekip yayınlamamış nedense.
  • 7000 km menzile sahip olması Thy nin elini çok güçlendirir birçok yere yolcunun az doluluk olan yerlere uçmak ićin ideal bir uçak . Bizden bir çok noktaya operasyon düzenlenir .
  • Boeing Hava Sahası ve Renton Hava Sahası neredeler acaba?

Amerikalı uçak üreticisi Boeing, yeni 737 MAX 7 uçağının ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 

35,9 metre uzunluğuyla MAX serisindeki en kısa model olan uçağın kanat genişliği 36 metre ve yüksekliği ise 12,3 metre. Maksimum yolcu kapasitesi 172 olarak açıklanıyor. Öte yandan, uçak boyundan büyük bir iş başarıyor. 7,130 kilometre ile MAX 7 aynı zamanda serisinin en uzun mesafe uçabilen modeli. Daha verimli motorun yanı sıra, kanat verimliliğini artırmak için split tip kanatçıklar bunda önemli role sahip.

Boeing 737 MAX 7
İlk test uçuşu sırasında Renton Hava Sahası’ndan kalkış gerçekleştirildi. 3 saat 5 dakikalık uçuş sonrasında ise Seattle’daki Boeing Hava Sahası’na iniş yapıldı. Şirket, uçuş boyunca her şeyin tasarlandığı gibi gitmesinden oldukça memnun. 737 MAX 7’nin bu ilk uçuşu sonrasında birkaç ay sürecek ek denemelerden de geçmesi gerekiyor. Uçağın teslimatları içinse 2019 yılı planlanıyor.

Boeing 737 Max 7 ilk uçuşunu yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

A321 ~ 6 yıl önce
Uyduruk RA arızası olur düşer, yerde olduğunu hissetmez GA moda geçer, taca çıkar. Uçak AIRBUS tır. Gerisi yalan dolandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qwerty ~ 6 yıl önce
oooo yeni afrikalar bayilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
İstanbul - New York seferi, günde 3 geniş gövde yerine bu yeni uçakla günde 6 sefer olarak düzenlenebilir. Hem uçağı doldurma derdi olmaz hem de günlük 6 frekansla aktarma yolcusuna kolaylık sağlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK tek ~ 6 yıl önce
Bu sektörden olmadığın belli.. bir havayolu şirketi bir ülkede istediği kadar sefer sayısı ile uçamaz.ucacagi ulkenin sivil havaciligindan slot alması gerekir.havayolu güçlü olan ülkeler bu slotları az tutar ki kendi şirketleri para kazansın.bunun biraz önüne geçmek için havayolu şirketleri büyük uçaklarla sefer yaparlar. Bu arada senin dediğin gibi olsa gene bizim isimize yaramaz Emirates qatar kaldırır büyük uçaklarıni parsayi toplarlar. İnşallah bu sektörden değilsindir.bunu bile bilmeyen birinin havacılıktan para kazanıyor olmasına üzülürüm.
Hkn ~ 6 yıl önce
Aynen katılıyorum size
8.600 km. ~ 6 yıl önce
En başta menzilin yetmez hamfendi....Üstelik İST-JFK hattında doluluk problemi hiç yok....Neyse trollemişsin ama yutmadık.
amatör video ~ 6 yıl önce
Videoyu pist kenarından bir amatör çekmiş belli ki. Yararlı görüntü 20 saniye filan. Şirket çekip yayınlamamış nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halo ~ 6 yıl önce
7000 km menzile sahip olması Thy nin elini çok güçlendirir birçok yere yolcunun az doluluk olan yerlere uçmak ićin ideal bir uçak . Bizden bir çok noktaya operasyon düzenlenir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 6 yıl önce
Dar kabinde uzun uçuşlar konforsuz oluyor ama
Kaptan konuşuyor ~ 6 yıl önce
Maaşının neredeyae 100 küsür katını teslim etmiş. Keşke ödüllendirselerdi koca yürekli adamı. Takdire şayan...
Hava sahası? ~ 6 yıl önce
Boeing Hava Sahası ve Renton Hava Sahası neredeler acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airfield ~ 6 yıl önce
İngilizce airfield yani havaalanı'nın yanlış çevirisi.
Musa ~ 6 yıl önce
Washington Eyaleti Seatle de
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Harita diye bir sey var arada bul telefonun kadar akilli degilmissin demek
tercüme ~ 6 yıl önce
Orijinali Airfield muhtemelen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000