01 Mart 2017, Çarşamba 11:47:22

Bodrum'da uçak şaşkınlığı

İstanbul Avcılar’da bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrumunda ne zaman ve nasıl bırakıldığı belirlenemeyen 2 kişilik hurda uçak bulundu.
  • Uçağın sahibi gazeteci bir ağabeydi. 1989'da getirdi uçağı buraya. İnşaat halindeyken, binanın duvarları yokken soktular içeri, üzerine ördüler duvarı. Sonra o o ağabey bastı yurtdışına gitti. Dairesi de yıllardır boş. Uçağın motor kısmı ile tekerleklerini yıllar sonra uçak motoru isteyen birine sattılar. Şaka yaa.. :p
  • Onu oraya koyan adam şimdilerde Nasa'da astronot muş muş. Ayrıca bırakın insanları imla hatası yapsınlar. İmla hatası yapanıda eleştireceksek. Bende eleştireni eleştiriyorum bak şimdi.
  • Bodrumda.
  • GTA'da sifreyi yanlis yere yazmis.
  • Bi kesme işareti bütün hikayeyi değiştirmiş.
  • Bunu ust akil kapatti oraya, kesin bilgi. Muhendisini katledip binanin temeline gommusler.
  • ben de yapıyorum kendi uçağımı .ama bodrumda değil bitince çıkabilicek bi garajım var . çok takmayın bunları arkadaşlar bunlar basit şeyler.10bin dolara aldım malzemeleri motorsuz.bi vosvogen motoru takıcam bitince pırpır pır pır yardırmacalar.
  • işte yapacagımız nilli teyyare...hadi bunun içindede poz versenize.:)) :))
  • işte milli uçak abd ajanları bumuş diyorlar!
  • Vecihi'dir o, sikinti yok.

İstanbul Avcılar’da bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrumunda ne zaman ve nasıl bırakıldığı belirlenemeyen 2 kişilik hurda uçak bulundu.

Ambarlı Mahallesi’ndeki boş bulunan bir binanın bodrum katını kiralamak isteyenler sahibini aradı. Ancak sahibine ulaşılamadı. Burayı depo olarak kullanmak isteyenler kapısı iple bağlı, zaman zaman evsizlerin kaldığı bodrum katına baktıklarında içeride iki kişilik, ultralight yani hafif uçak sınıfında, tek motorlu bir uçağın gövdesi ile kanatları olduğunu görünce şaşırdı.

Binanın bodrumunda sahipsiz uçak parçaları olduğuna kimse inanmazken, bölgede işyeri bulunan Doğan Bağci da komşu binaya gitti.

Bağci, "Yıllardır buradayım. Bu uçak parçalarının buraya girmesi imkansız. Kapı genişliği buna uygun değil. Bu uçağın gövde ve kanatları buraya nasıl gelmiş, neden getirilmiş anlamak mümkün değil. Buna kimseyi de inandıramıyoruz" dedi.

Bodrum kat ve aynı binadaki işyeri sahibinin 15 yıldan bu yana ortalıkta görünmediği, kimse tarafından da tanınmadığı ifade edildi.

İKİ KANADI, GÖVDESİ VAR, MOTORU SÖKÜLMÜŞ

İki kişilik Kitfox tipi olduğu belirtilen uçağın sadece arka küçük tekerleğinin ve bazı küçük parçalarının bulunduğu, motor ile ön tekerlerinin söküldüğü belirlendi.

Uçağın, ya parçaları birleştirilerek burada yapıldığı veya hurdaya ayrıldıktan sonra meraklısı tarafından alınarak binanın bodrum katına getirildiği sanılıyor. (Hürriyet)

Bodrum'da uçak şaşkınlığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Bizim bina ~ 7 yıl önce
Uçağın sahibi gazeteci bir ağabeydi. 1989'da getirdi uçağı buraya. İnşaat halindeyken, binanın duvarları yokken soktular içeri, üzerine ördüler duvarı. Sonra o o ağabey bastı yurtdışına gitti. Dairesi de yıllardır boş. Uçağın motor kısmı ile tekerleklerini yıllar sonra uçak motoru isteyen birine sattılar. Şaka yaa.. :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Onu oraya koyan adam şimdilerde Nasa'da astronot muş muş. Ayrıca bırakın insanları imla hatası yapsınlar. İmla hatası yapanıda eleştireceksek. Bende eleştireni eleştiriyorum bak şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imla ~ 7 yıl önce
ben de olması gerek.
Bodrum'da değil ~ 7 yıl önce
Bodrumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATV ~ 7 yıl önce
GTA'da sifreyi yanlis yere yazmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahhh bu imla hataları... ~ 7 yıl önce
Bi kesme işareti bütün hikayeyi değiştirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ~ 7 yıl önce
Sen hiç gazete okumuyorsun galiba. Sözcü bile imla hatası dolu. Bizim albay bir arkadaş var Türkçe yazım imlası mükemmel. Ama bir hatası var o da boyuna küfrediyor herkese. En mükemmelimiz de böyle anlayacağın.
Ah'a ~ 7 yıl önce
'Sözcü bile' derken, Sözcü imla konusunda en mükemmel gazete mi de 'bile' kelimesini kullanıyorsun? Sözcü de yaparsa airporthaber de yaparsa yanlış yanlıştır. Hele ki anlamı değiştiriyorsa kabul edilemez bir yanlıştır.
Ah'a ~ 7 yıl önce
Kılavuzun Sözcü Gazetesiyle burnuna dikkat et kardeş
Ah'a ~ 7 yıl önce
Senin en mükemmelin albay arkadaşın olabilir ama benim en mükemmelim diye birşey yok hatasını düzeltmesini bileceksin, referansın da doğru dürüst kişiler olacak
ust akil ~ 7 yıl önce
Bunu ust akil kapatti oraya, kesin bilgi. Muhendisini katledip binanin temeline gommusler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hard yapısalcı ~ 7 yıl önce
ben de yapıyorum kendi uçağımı .ama bodrumda değil bitince çıkabilicek bi garajım var . çok takmayın bunları arkadaşlar bunlar basit şeyler.10bin dolara aldım malzemeleri motorsuz.bi vosvogen motoru takıcam bitince pırpır pır pır yardırmacalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cosmo ~ 7 yıl önce
Aferim
Tostos ~ 7 yıl önce
Motoru hangi müzeden çalacaksn acaba? Ha bir de buzlanma yapmayan karburator lazım sana. Magnetoyu kasap Ali'den al. Neyse gövde bitsin anlatırım. Kolay gelsin
made in turkey ~ 7 yıl önce
işte yapacagımız nilli teyyare...hadi bunun içindede poz versenize.:)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
işte milli uçak abd ajanları bumuş diyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Expat Turk ~ 7 yıl önce
Vecihi'dir o, sikinti yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000