22 Mart 2017, Çarşamba 09:08:46

Bodrum'da dış hatlar açılıyor

Tasarruf amacıyla kış sezonunda kapatılan Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali yeniden uçuşlara açılıyor.
  • Ve bodrumu da bitirdiniz.
  • sizin kadar yoktur herhalde. mozambiktekide insan koççum sen nesin?
  • terminal kapatır olduk...
  • Tasarrufa devam etseler olurdu bence. Avrupadan sanırım buraya uçacak ülke kalmadı. Belki mozambik madagaskardan falan gelirler

Geçtiğimiz yıl 1 Aralık’ta kış sezonu nedeniyle tasarruf amacıyla uçuşlara kapatılan Milas - Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali, yeniden açılıyor.

İşletmeciliği TAV Milas - Bodrum Terminal İşletmeciliği AŞ. tarafından gerçekleştirilen terminalin 1 Aralık - 31 Mart tarihlerine kadar dış hat uçuşlarına kapatılması, bu süre zarfında yaşanabilecek uçuşların genel havacılık terminalinden yapılması kararı alınmıştı.
Rusya’yla yeniden kurulan olumlu ilişkiler ve Ukrayna’yla yapılan seyahat anlaşması nedeniyle terminalin 27 Mart tarihinde açılmasına karar verildi.

Tez Tour, Coral Travel ve Anextour tur operatörleri ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda Tez-Tour yetkilileri, 2017 yılında Rusya'dan Bodrum'a Moskova-Milas-Bodrum-Moskova charter uçuşlarını "VIM-AVIA" (Vnukovo) ve "I Fly" havayolu şirketleri ile işbirliği çerçevesinde planlandığına işaret ederek 28 Nisan 2017 - 29 Ekim 2017 tarihleri arasında olmak üzere haftada 2 kere, salı ve cuma günleri Milas - Bodrum'a uçak göndereceklerini belirtti.

oral Travel yetkilileri de ayrıca Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarının "Uralskiye Avialiniyi" (Domodedovo) havayolu şirketi ile işbirliği kapsamında 30 Nisan 2017-15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşeceğini, 30 Nisan - 29 Mayıs tarihleri arasında haftada 4 sefer, 29 Mayıs 2017 tarihinden sonra da haftada 6 sefer yapılacağını bildirdi.

Bodrum'da dış hatlar açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Bjv ~ 7 yıl önce
Ve bodrumu da bitirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ülkesine düşman ~ 7 yıl önce
sizin kadar yoktur herhalde. mozambiktekide insan koççum sen nesin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mozambik ~ 7 yıl önce
Önce oraya git dine, toplumsal yaşama saygıyı gör ondan sonra çocuğumu ve eşimi orada yaşatabilirim dersen, o insanlarla burada da yaşamayı kabullenebilirsen bizde seninle birlikte yaşamayı kabullenebiliriz.
yazık ~ 7 yıl önce
terminal kapatır olduk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N ~ 7 yıl önce
Tasarrufa devam etseler olurdu bence. Avrupadan sanırım buraya uçacak ülke kalmadı. Belki mozambik madagaskardan falan gelirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET! ~ 7 yıl önce
RUS CHARTERLARIN VIZIR VIZIR İNDİĞİ GÜNLERDE DE ACABA BÖYLE ÇAMUR AT İZİ KALSINCILIK YAPAPBİLCEKMİSİNİZ BU MİLLETİ BÖLEMİYCEKSNİZ
başlık ! ~ 7 yıl önce
burayada siyaseti karıştırmasak iyi olmazmı zaten insanlar bölünmüş vaziyette bu mecraya da sokarsak bu kelimeleri keyfimiz kaçar valla. Bence modarotör yorumları secmeli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000