17 Temmuz 2012, Salı 08:50:52

BODRUM'A İNİŞİNİ YAPTI...

Türkiye'de yeni faaliyet göstermeye başlayan Sea Bird, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesine ilk seferini yaptı...
  • Çok fazla eleştirmemek lazım arkadaşlar. Adım adımda olsa sivil havacılığımız büyüyor ilerliyor. Yeni şirketlerin gelmesi iş sahasının genişlemesi daha yeni hizmetler gelmesi bizim açımızdan avantaj olacak. Umarım beklediği desteği görür ayakta kalır, fazla engellere takılmaz diye umut ediyorum. Bu yıl tek uçak olur gelecek yıl daha fazla uçak olur. Adım adım ilerlemek istiyorlar. Çok güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Firma hakkında hiçbir bilgim fikrim yok ama destekliyorum.
  • Deniz uçaklarıyla denmiş ama tek uçakları yokmuydu???Yanlışsam beni düzeltin
  • Çoğu havayolunun haberinden daha çok yayınlanır oldu bu tek uçaklı havayolunun (?!?) haberleri.Hayırdır airporthaber??
  • Havacılık jargonu "teker koydu" lafını Seabird için kullanamıyoruz ya, ben ona yanıyorum. Hayırlısı olsun.

Deniz uçaklarıyla sefer yapan Sea Bird, Bodrum uçuşlarına başladı. Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesinde bulunan Tilkiçik koyuna iniş yapan Sea Bird, 17 yolcusunu Alaçatı'dan Bodrum’a 45 dakikada ulaştırdı. İlk seferini gerçekleştiren Sea Bird uçağını eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen ve Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan karşıladı.

Firma sahibi Kürşat Arusan, Alaçatı-Bodrum seferlerine başladıklarını belirterek, "Haliç’ten uçuşlarımıza başladık. İlk etapta Alaçatı’ya uçtuk. Daha sonra ise Bozcuada seferlerini başlattık. Şimdi ise Bodrum ve Alaçatı’yı birbirine bağlıyoruz. İstanbul’dan aktarmalı Alaçatı’dan da Bodrum’a ulaşılabilecek. İkinci uçağımız da yakında faaliyete göstermeye başlayacak ve bir çok bölgeye uçuşlarımız olacak. Bu yaz küçük adımlarla ilerliyoruz. Şu anda Haliç-Alaçatı, Haliç-Bozcuada ve Alaçatı-Bodrum olarak bütün yaz boyunca Eylül’e kadar devam edecek" dedi.

Arusan uçak taksiyi kışın kayak merkezlerine taşıyacaklarını belirterek, "Kış sezonunda sürprizlerimiz var. Uçaklarımıza kızak bağlayıp kayak merkezlerimize de uçacağız" diye konuştu.

BODRUM'A İNİŞİNİ YAPTI...

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Çok fazla eleştirmemek lazım arkadaşlar. Adım adımda olsa sivil havacılığımız büyüyor ilerliyor. Yeni şirketlerin gelmesi iş sahasının genişlemesi daha yeni hizmetler gelmesi bizim açımızdan avantaj olacak. Umarım beklediği desteği görür ayakta kalır, fazla engellere takılmaz diye umut ediyorum. Bu yıl tek uçak olur gelecek yıl daha fazla uçak olur. Adım adım ilerlemek istiyorlar. Çok güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Firma hakkında hiçbir bilgim fikrim yok ama destekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek deniz uçağı ~ 12 yıl önce
Deniz uçaklarıyla denmiş ama tek uçakları yokmuydu???Yanlışsam beni düzeltin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SezonSonu ~ 12 yıl önce
Çoğu havayolunun haberinden daha çok yayınlanır oldu bu tek uçaklı havayolunun (?!?) haberleri.Hayırdır airporthaber??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 12 yıl önce
Havacılık jargonu "teker koydu" lafını Seabird için kullanamıyoruz ya, ben ona yanıyorum. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000